REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO PREȘEDINTELE și PREMIERUL au fost la CONSTANȚA!

VIDEO PREȘEDINTELE și PREMIERUL au fost la CONSTANȚA!

Replica API 16 august 2020 | 00:07 3200

Ediţia din acest an a Zilei Marinei este dedicată împlinirii a 160 de ani de la înfiinţarea Forţelor Navale Române şi va fi sărbătorită altfel, având în vedere noile condiţii impuse de pandemia de coronavirus.

Evenimentele vor începe la ora 9.55 cu întâmpinarea preşedintelui Klaus Iohannis, iar după trecerea în revistă a gărzii de onoare, la ora 10.00, este programat ceremonialul ridicării Pavilionului, Geacului şi a Marelui Pavoaz la bordul navelor militare, odată cu intonarea imnului de stat şi cu executarea a 21 de salve de tun.

Exercițiile demonstrative de pe mare se vor desfășura în interiorul portului Constanța și în larg, în rada exterioară a acestuia. Din păcate, accesul publicului nu este permis la ceremonia militară și religioasă.

Contraamiral Mihai Panait, șeful statului major al forțelor navale: „Transmit tuturor marinarilor, în primul rând, mulțumiri pentru ceea ce fac, mulțumiri pentru că au profesat ca marinari, indiferent de structura în care au fost încadrați, în Marina Militară sau în Marina civilă. Este o provocare, nu este o viață ușoară viața de pe mare. Este o meserie grea, o meserie care cere sacrificii și din acest punct de vedere vreau să mulțumesc tuturor celor care fac acest efort pentru dezvoltarea României în acest domeniu. În al doilea rând, aș vrea să mulțumesc tuturor familiilor care sprijină marinarii militari și marinarii civili. De asemenea, aș dori să le transmit, pentru următoarea perioadă, că este necesar un efort conjugat, un efort important din partea fiecărui membru al echipajului Forțelor Navale Române în vederea îndeplinirii misiunilor și realizării performanțelor!", a transmis contraamiralul Mihai Panait.

Video:

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
are vapoare OPEL cazane second hand din Jermania
5
1
Daca lasati publicul ... va huiduiau si va fluiera lumea ca la Iasi de Ziua Unirii ! Marina Romaniei ... fara flota , doar cu niste tigai ruginite cumparate la second hand si numite pompuos ... fregate !
11
1
Bai pulareilor,slugi ordinare de la Replica,pt cativa bani,patronul vostru va vinde ca pe oi.Pt Tutuianu si Fagadau,pot apare comuentarii.Pt jigodii ca Stroe si Moga,escrocii Ctei,spune-ti pass.La fel si pt dezastrul pe care il face RAJA pularaului de Stroe,zilnic,prin tot orasul.Acum,jigodia de Stroe,de frica ca va lua multa,f multa muie de la RAJA,s-a repezit umflatul securist la CJC.Lepra asta,Stroe Felix, trebuie scuipat din tot ce inseamna functie si bani publici. Nesimtitul asta nu stie decat mangle,manipulare si nesimtire.El si pupincuristii lui:Moga,Babus jr,Visan,Babu si " fratiorii".
8
0
Panaramelea astea doua reprezinta coruptia, prostia, inconstienta, saracia, austeritate, indatorarea tarii pe generatii, cresterea datoriei publice in PIB la peste 40%, si tot ce inseamna dezastrul unei guvernari.
11
5
Dece nu lasati domnilor de la replica comentariile libere la STROE si TUTUIANU pentru ca sunt PSDisti de frunte din jud.Constanta si cum PSDeu este un partid iubit sunt multi oameni care vor sa le transmita astora niste urari de bine.
15
6
LA MALUL MARII NU SUNT PADURI PLAVANULE CE CAUTI AICI NUI NIMIC DE TAIAT
16
4
Rusine.... futu va rasa in pl....a ti distrus si asta. Rusineeeeeee
9
4
In locul unde sta ruginit si parasit submarinul Delfinul astazi a fost ancorat Bricul Mircea venit din santierul Braila manjit si vopsit proaspat cu vopsea galbena.De rusine Klaus Wernner Johannis a dat dispozitie sa il ascunda de la cheiu sa il duca la fier vechi.A plecat cu fregata tip barca Regina Maria deoarece barca Ferdinand nu avea motorina in tancuri.Rusine klaus a gasit motivul cu pandemia ,marirea alocatiilor si a pensior nu a vrut sa dea ochii cu romanii.
15
4
Credeam ca ia dus la Henry Coanda
13
3
O comentatori necunoscuti fu.......
2
2
Chioru punea ochii pe ofitereasa din fanfara si ii ridica fusta pana la ancora
13
3
"Toate panzele sus", astia doi era Spanu si Martin Strikland
15
6
bine ca nu a fost si chioru ca sigur punea ochiul pe vreo 2 -3 vapoare si le vindea la fier vechi
24
6
Aceleasi vapoare din anii 70-80 vechi vopsite si cu armament sovietic, nimic , nou! Ba mai mult avem si doua fregate care sunt doar doua instalatii plutitoare propulsate, fara armamaent. In fiecare an aceleasi bibelouri vechi ciobite, sterse de praf si expuse politicienilor, dar care intr-o confruntare reala ar fi un colaps total! Pana cand aceasta situatie??!!! Cat despre amiralii amintiti mai jos, suntem siguri ca la o confruntare acele grade n-ar face doi bani!...
26
4
Submarinul ,,Delfinul" mai exista?
25
2
Sper sa moara
15
14
vaporase carpite si 200 de amirali! Aici am ajuns
42
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367