REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO. Primar din Tulcea, prins în flagrant în timp ce lua șpagă

VIDEO. Primar din Tulcea, prins în flagrant în timp ce lua șpagă

Replica API 4 aprilie 2020 | 00:17 3399

Tribunalul Tulcea a admis, sâmbătă, propunerea Parchetului de pe lângă Tribunal pentru arestarea preventivă a primarului comunei Crişan, Ilie Munteanu (PSD), acuzat de săvârşirea infracţiunii de luare de mită, scrie Agerpres.

Potrivit unor surse judiciare, edilul a fost reţinut de procurori vineri seara, în urma unui flagrant organizat de procurorii Parchetului în colaborare cu Direcţia Generală Anticorupţie, în care bărbatul ar fi luat 10.000 de lei de la reprezentantul unei firme de construcţii.

În urma acţiunii de flagrant, primarul comunei Crişan a fost reţinut pentru 24 de ore, iar sâmbătă a fost prezentat în faţa unei instanţe a Tribunalului Tulcea, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Decizia instanţei poate fi contestată în termen de 48 de ore, potrivit soluţiei pe scurt făcută publică pe site-ul Tribunalului Tulcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot psd? Tot asa, a fost o eroare? Bai, doar streangul sau glontzul ii mai sperie pe astia. Pentru aia care furau din conducte benzina, i-au linistit cu pedepse mari. Pentru astia, de ce nu se poate?
0
0
Dobrogea este daltonista rosiatic pana in maduva oaselor. Nu avem cale de scapare cu acesti votanti care adora rosu si tin cu dintii sa ii protejeze.
0
0
Fratele lui Basanau a fost filmat cu mormanu' ,asa ca spaga nu are culoare politica si nici preferinte pentru anume scoli,diplome. Ia spuneti voi,cati primary din tara asta sunt chiar oameni cu reale calitati si cu dorinta sincera de a face bine comunitatilor din care fac ei parte? Or fi,insa precis asa de putini ca e greu sa-i gasesti. Treaba e ca ei nu vin calare pe masini de lupta,ci sunt alesi de tantalai prostiti de propaganda si care raman tantalai si dupa alegeri.
0
0
Toti fac la fel , toata clasa politica este manjita.....glontul , asta-i solutia !
1
0
ce treaba au machidonii cu articolul de mai sus bai handicapatule ?
1
2
Cine stie ce matrapaslacuri a facut patronul de la firma de c-tii si a trebuit sa dea ceva la schimb pentru a i se reduce pedeapsa, sau mai rau anularea.
3
0
spaga trebuesc pedepsiti, iar flagrantul e ceva dubios si nerelevant intodeauna!practic forteaza omul la deligventa cu premeditare !
1
0
locul borfasilor machidoni este la puscarie.Cu tiganii,pusi la munca.Acolo se simt ei bine!
5
2
Asa e si directorul ala de la aeroport Artagea ii zice . Spagar imputit. Nimic nu se face fara spaga .
1
0
Bai jeg notoriu si troll postac agitator, primarul e daltonist rosiatic ca tine. Cine iti da like te intrece in prostie.
4
2
Primar PNL ist. Astia corectii. Mai sunt unii corecti, USR PLUS 2 si 15. Ai dracu ati distru tara de cand guvernati!!!
9
3
Dragnea nu e moarta , dragnea se transforma
1
8
Asa este, amandoi sant caractere infecte, un hot si un turnator ordinar. Primarul asta credea ca daca e in balta, face ce-l taie capul, ca nu-l prinde nimeni. Ai pus laba pe bani , la puscarie. Bine , e posibil , sa fie si un flagrant dirijat, cum a fost in cazul lui Pintea.
9
7
Si javra aia de om care a dat spaga trebuie arestat.De ce a facut sifoneala? Cand sa rugat de el si ia dat contractul a fost bine ptr el? Futu-ti mortii matii de sifon, omul ti-a facut bine ca ti-a dat lucrare sa castigi bani, si tu ai faci rau. Sa de-a dzeu sa mori de cancer si coronavirus tu si familia ta de sifon.
9
16
Foarte urat din partea lui. Sa nu uitam nici de ceilalti migratori din Tulcea care au invadat si distrus orasul Constanta cu fel si fel de constructii.
35
1
acum se profita de situatie si spaga este in floare .o sa i duca dancila portocale si tigari
23
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367