REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO! Primarul Vergil Chițac, ședință de lucru cu directorul Polaris

VIDEO! Primarul Vergil Chițac, ședință de lucru cu directorul Polaris

Replica API 3 noiembrie 2020 | 11:42 5022

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac susține marți, 03.11.2020, o întâlnire cu reprezentanții operatorului de salubritate Polaris M Holding. Prezent este și patronul Polaris, Eduard Martin, directorul Poliției Locale, Drăguț Encică și avocata Felicia Ovanesian.

”Vreau ca discuția să fie constructivă. Considerăm că Primăria Constanța e o organizație a cărei client sunt toți cetățenii. Își alimentează bugetul din taxele plătite de cetățeni și folosește banii pentru a furniza cetățenilor servicii e calitate. Încă nu facem treaba asta, irosim banul public. Discuția am vrut s-o am prima oară cu dumneavoastră Dacă cetățenii sunt nemulțumiți de calitatea serviciilor de salubritate, de ce să mai plătim salubritatea? E limpede că vina e partajată, pentru că mizeria o produc cetățenii.

Pe cetățenii care nu se încadrează în prevederile hotărârilor de consiliu local tebuie să-i forțăm să nu mai facă mizerie”, a spus Chițac.

VIDEO:

La ședință participă și șeful Poliției Locale, Drăguț Encică. Chițac i-a cerut o situație pe anii 2018-2020, pe direcția Control Protecția Mediului. ”Eu am informații că nu prea dați amenzi”, i-a spus primarul. ”Am înțeles!”, a replicat Encică.

Vergil Chițac a semnalat și tonele de moloz situate la intrare în Palas, între liniile de cale ferată.

Felicia Ovanesian a atras atenția asupra faptul că SPIT Constanța nu execută amenzile contravenționale aplicate de Poliția Locală. ”Degeaba se aplică sancțiuni, că SPIT nu le execută” a spus avocata.

D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
compartimentul achizitii si turma de juristi de acolo vor avea de dat multe explicatii autoritatilor statului de drept cu privire la contractul ala, stati sa vedeti
1
0
Staplisorii cand ii scoateti ?
2
3
Domnule primar cu angajatii neperformanti din primarie ce faceti? Asteptam cs cuscrii, amantele, nepotii care au ajuns pe pile si sunt incompetenti sa plece, ca la Oradea.
4
0
Punel-le in vedere celor de la Polaris sa-si adune si laturile atunci cand ridica gunoiul. Daca nu sa igenizeze strada in urma lor si ghenele de gunoi. Simasinile de gunoi ar trebui de asemeni igenizate.
3
0
Asfaltati bulevardele
2
2
hahahhahahahah
1
1
Domnule Primar ...Aveti pe langa dvs.numai turnatori....eliminati l pe Encica este un pericol ...Nu a facut nimic decat sa linga in cur ....Piata tomis 3 plina de ambulanti, agentii economici piata ovidiu fac ce vor ...cat decurand va fi satul de vacanta ..constructii abuzive care sunt executate fara autorizatii....societatea Polaris nu a facut nimic bun pentru orasul asta .....din cate am vazut toti mananca c...t in continuare ....Succes dl primar
10
2
noul primar se va adapta la mafia PSD-ista din primarie,strangatoare de shpagi,astfel PNL si PSD vor trai in armonie pana la viitoarele alegeri...,iar daca cetatenii nu sunt multumiti,vor schimba numele partidului...asa e in democratie
7
2
Poate cumva domnii de la Polaris vor avea in vedere sa colecteze gunoaiele de pe strazi, noaptea.
7
0
a luat Polaris milioane de euro de la primaria Constantei? Au murit juristii competenti din tara asta? Chiar sunt beton contractele sau sunt beton spagile?
11
0
paraful din Constanta vine de la eroziunea blocurilor vechi..ba esti nebun , voi chiar credeti ce spuneti..
5
1
dle primar Chitac, celor de la Polaris trebuie dat un sut in fund.Bani dati degeaba si totul ajunge la Mazare!
18
0
dna Felicia isi baga in trecut pu...cioarele in politia locala si acum se plange ca nu sunt executate amenzile date de aceasta structura. Uau!
14
2
Auzi la EA ... cica ea stie unde e problema , ca nu se colecteaza amenzile. Deci pe devizul ... dati amenzi la toata lumea ... aceasta Ana pauker de constanta
15
4
Domnule Primar, vrem curatenie !!! Nu ne intereseaza cine face, atata vreme cat platim niste servicii, e normal sa vedem pe ce se duc banii. Vrem curatenie in cartiere pe toate stradutele.
18
1
acolo la Polaris se strang cei mai multi bani, de asta si bobul de mazare l-a pus pe Strutinschi acolo, ca sa aibe acces la bani cat mai usor
15
2
De ce mai discuta cu puscariasul asta? Este condamnat in prima instanta la 8 ani. In apel nu mai merge cu aranjamentele ca s-a schimbat psd de la putere.S-au merge? Ce cauta excrocul Encica acolo?Polueaza atmosfera.De ce nu a fost concediat? ce face Chitac ? continua cu oamenii lui Mazare?
20
7
greu in acest oras cu diplomatia si rugamintile . legile nu i permit noului primar sa i goneasca pe functionari fara motiv . deci primarul trebuie sa intre pe legi , sa dea concursuri , sa stabileasca clar fisa postului si sa bage 100 % programe it online care va duce la reducerea cu 50 - 60 % a personalului auxiliar din primarie si a regiilor aferente . bafta si rabdare
9
5
Are dreptate. Fara amenzi nu se face nimic!!
13
10
Pune ti la lucru toate leprele din primarie,metehnele directorilor pusi de PSD nu se vor schimba cu una cu doua si domnule primar cind veti monta camere de supraveghere in tot orasul treburile vor fi mai usor de rezolvat.Psd nu a dorit sa faca acest lucru cu monitorizarea orasului pentru ca isi taia de la mina electoratul.
18
1
De ce firma Polaris nu ma i intretine ghenele de depozitare gunoi.Arata jalnic fara porti de inchidere si focar de infectie
19
1
A chemat polarisul sa ia gunoaiele din primarie. Sa mearga si pe la spit sa sunt cateva si acolo
21
3
Dom primar, dar ce spui ca eu in asociatie , am 5 adrese de taiat arbori, cu aprobarile necesare...si de ani buni nu se intampla nimic. Si vine politia locala sa imi spuna ca de ce nu fac curat la 20..30 metri de bloc...in domeniu public. ...AAAA....voi nu faceti pe domeniul public , dar amendati cetatenii...E corect ca pe Lapusneanu...sa ii taie gardul viu, sa mature, sa ii sape...si la mine in spatele blocului de pe Lapusneannu nu...Eu sunt cetatean de mana a doua ? Platesc cumva impozit mai putin ? Nu...acelasi impozit dom amiral.
23
3
Ce sa execute spit-ul daca politi da amenzi pe banda rulanta celor fara nici macar un bun, doar ca sa iti faca norma de amenzi? Si ce rol are aceasta progenitura in cadrul Primariei Constanta, de participa ea la discutie?!
16
28
Encica turnatoretul, lungaretul si cotetarul
13
2
e Cabinetul 2. Tata Leana a lui Nea Nicu.
13
31
Si asta asteptam! Transparenta! E primul live din Primarie ! Pe ei, primare!
33
6
Asta pe lista, la alegeri? Ca nu-mi aduc aminte ce a castigat...
12
34
cine p...a mea este si babuina asta de Ovanesian si ce post ocupa in cadrrul primariei
13
40
Amiralul de uscat , frecator de menta cu pensie speciala a concluzionat ca trebuie date mai multe amenzi la cetateni, asta cred ca e mai praf decat Fagabou.Mooie la APV-isti facuti eroi fara sa fi participat la vreo lupta.
23
7
De ce primaria prin serviciile fara numar si prin Polaris nu salubrizeaza zona de sus a cimitirului Baba Novac. Aci se depoziteaza moloz si resturi menajere incontinuu si se practica prostitutie. Directia gestionare servicii publice refuza sa blocheze un drum abuziv care permite indivizilor fara scrupule sa arunce ce vor pe domeniul public al municipiului Constanta.
13
0
trebuie trimisi in america la titisor in parnaie ! Numai in tigania asta a noastra sunt cinstiti si harnici ! In rest muia cu cacat a lor e !!! Daca chitac nu scapa orasul de ei, e mana-n mana cu banditii !!!
11
0
ba voi realizati ca daca polarisu se supara o sa stam cu munti gunoaie.Asa este cand o companie detine monopol
22
4
astia se pare ca au abordarea lu' babu: "ma doare in p..., amendati-i pe toti!" atentie mare la duamna felicia. Tare mi-e ca e noua "babuina"!
25
5
Au dat pubele galbene pentru reciclare, dar sunt extrem de mici pentru asa ceva. Cine a facutselectie adevarata, intelege ce spun. Eu daca fac selectie corect, imi ramane un pumn de gunoi menajer, si trei saci galbeni cum erau odata de reciclate. Deci pubela galbena este extrem de mica daca vrem sa fim seriosi in a face sortare. eu nici nu ar mai trebui sa platesc gunoiul, pt ca 99% dau la reciclat.
16
1
Deja a gasit vinovatii pnl istul....cetatenii.....dar containerele pline de jeg care nu sunt ridicate la timp nu le vede
23
5
Chitac incepe prin a sugera politistului ca nu suntem cuminti?!
18
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218