REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO. Prinsă de Poliția Locală când își punea frățiorul de 4 ani să cerșească. „Ce, nu am voie să mă plimb cu el?”

VIDEO. Prinsă de Poliția Locală când își punea frățiorul de 4 ani să cerșească. „Ce, nu am voie să mă plimb cu el?”

Replica API 11 decembrie 2018 | 23:47 336

O tânără de 23 de ani, din Medgidia, care a fost surprinsă în timp ce își folosea frățiorul de patru ani la cerșit, urmează să fie anchetată penal. În încercarea de a-i convinge pe polițiștii locali că „nu a făcut nimic”, tânăra a susținut că ... „se plimba” cu cel mic!

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară, zilnic, acțiuni în vederea prevenirii actelor de cerșetorie. Duminică, 9 decembrie a.c., un echipaj a observat în zona ICIL, în apropierea Policlinicii 2 din municipiul Constanța, un băiețel de 4 ani care cerșea. Aproape de el, o tânără părea să îl supravegheze.

Cei doi au fost conduși la sediul Poliției Locale Constanța, unde s-a stabilit că este vorba despre o tânără de 23 de ani, din Medgidia, care venise în Constanța împreună cu frățiorul ei de 4 ani. Pe numele ei au fost întocmite actele premergătoare în vederea sesizării și predării către instituția abilitată, pentru demararea infracțiunii de „folosirea unui minor în scop de cerșetorie”. De asemenea, polițiștii locali au notificat și serviciile sociale, în vederea reglementării situației juridice a copilului, lipsit de ocrotirea părintească.

În încercarea de a-i convinge pe polițiștii locali că nu cerșeau, tânăra a afirmat că locuiește pe strada Silozului, în Medgidia și că a venit cu minorul în Constanța „la plimbare”, în vizită la o mătușă. „Nu cerșeam, m-a luat de pe stradă cu copilul. Ce, nu am voie să mă plimb cu el?”, a susținut tânăra.

„Pe această cale, rugăm cetățenii să se alăture campaniei Direcției Generale Poliția Locală Constanța : " SPUNE STOP CERȘETORIEI!" și să nu mai dea curs cererilor /solicitătilor unor astfel de persoane. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliției Locale.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dati bani la biserica !
0
0
Horahai de medgidia,.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614