REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO. RAZIE în Constanţa! Percheziţii, zeci de persoane duse la Poliţie şi sute de amenzi aplicate!

VIDEO. RAZIE în Constanţa! Percheziţii, zeci de persoane duse la Poliţie şi sute de amenzi aplicate!

Replica API 26 aprilie 2018 | 00:26 1770

Comisar George Munteanu, adjunctul Poliţiei municipiului Constanţa

În cursul zilei de miercuri, 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța, cu sprijinul Serviciului Rutier și al Serviciului Criminalistic, au desfășurat o razie pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, pe raza municipiului Constanța și a localităților limitrofe.

Astfel, peste 150 de polițiști au acționat în sistem integrat în 77 de locuri și medii de interes operativ, ocazie cu care au fost legitimate 651 de persoane, 34 dintre acestea fiind conduse la sediile de poliție, în vederea stabilirii identității și luarea măsurilor legale care se impun.

Pe parcursul activității, polițiștii au aplicat 241 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 99.065 de lei, dintre care: 29 la Legea 61/1991, 15 la Legea 12/1990, 7 la O.U.G. 97/2005. Totodată, au fost confiscate bunuri, în valoare de 1800 de lei, respectiv 500 de kg de legume și 91 de pachete de țigări. În ceea ce privește activitatea rutieră, polițiștii au oprit și verificat 609 de autoturisme, aplicând un număr de 175 de sancțiuni contravenționale. Au fost reținute în vederea suspendării 7 permise de conducere și au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare.

Au fost efectuate un număr de 3 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane, două dintre ele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie, iar altă persoană bănuită de furt, ocazie cu care au probat activitatea infracțională a celor trei persoane.

În urma probatoriului administrat, persoanele au fost reținute pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

La acțiune au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale și 33 de jandarmi.

Astfel, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că T. C.-G., în vârstă de 40 de ani, domiciliată pe raza județului Constanța, ar fi sustras din rucsacul unei femei, în vârstă de 22 de ani, în timp ce se afla într-un centru comercial din Constanța, portofelul în care se găseau 800 lei, acte și carduri bancare. .

Totodată, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că A.C., în vârstă de 30 de ani și I.Z., în vârstă de 40 de ani, domiciliați pe raza județului Constanța, ar fi pătruns, în data de 7 aprilie a.c., în locuința unui bărbat, în vărstă de 77 de ani, de unde au sustras o sumă de bani.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
dar cu fetele de pe varianta nu ziceti nimic?cum este cu eficienta militiei acolo?
2
1
nu este politist ci, se doreste a fi actor de filme. toata ziua da interviuri si vrea sa iasa in evidenta, ca politist, zero barat. adevaratii politisti sunt discreti si eficienti, nu vedete locale! jalnic!
15
9
sugeti pula ma guvizilor..nu mai stiti ce sa faceti sa luati bani oameniilor, ai dracu gunoaie la munca ma bulangiilor ce sunteti.. nu la cerseala pe strada cacamash pe voi de militieni jegosi.
8
8
Treceti ba la treaba si mai scutiti-ne cu nevoia voastra narcisica de a fi aplaudati prin ziare. Lipsiti de consistenta profesionala si credibilitate, incercati sa reparati cu cateva fraze ce ati daramat temeinic in ani de zile prin comportamentul vostru. Daca v-ati face datoria s-ar vedea in gradul de siguranta al cetateanului, dar ne-ati obligat sa invatam sa ne purtam singuri de grija. Voi stati ocupati cu reflectoarele
19
6
Care este scopul acestor stiri despre militie? Nu trece absolut nicio zi fara o stire despre tablagii. Parca ne-am afla pe site-ul militiei. Orice cetatean stie ca militia e spagara. Daca traiesti minunea sa te ajute vreun militian intr-un caz, si asta insemand ca a lucrat serios, nu ca a avut norocul de a se inregistra pe camera faptasul, asta nu inlatura imaginea creata de majoritatea din sistem: CORUPTIA. Intri in sistem pentru un salariu sigur, la care adaugi cu usurinta relatii noi si spaga, spaga fiinda la fel de sigura. Ce se mai aude cu militienii spagarii de pe Autostrada Soarelui?
12
12
Sa fie schimbat seful,dancu,care l-a scapat pe nicusor de dosar cand dormea in intersectie si poate aveti voie sa actionati nu numai la ciurucuri de borfasi...
15
1
Da de spaga care a luato Dancu ca sa i tina pei cei de la GMS PE STRAZI NU ZICETI NIMIC?CUM E POSIBIL SA INCA EXISTE GMS UL PE STRAZI DOMNULE MUNTEANU ATAT TIMP CAT EI NU AU NICI UN FEL DE AUTORIZATIE? DNA -UL DOARME?
16
2
Vrem asta in fiecare saptamana. Bravo
14
4
Lucru acasa, comod si modern! Cautam urgent oameni care vor sa castige SIGUR bani, intr-o activitate simpla, lansata in martie 2018. Trimiteti mesajul VREAU MAI MULTE INFORMATII, la adresa de email:elena.vasinc@gmail.com
0
8
Cacati la cur bischeti la cur
4
2
Constanta un oras de cacat ..
23
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614