REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! Recomandări pentru șoferi: 'Păstrați-vă calmul!'

VIDEO! Recomandări pentru șoferi: 'Păstrați-vă calmul!'

Replica API 24 august 2020 | 23:11 1983

Polițiștii din cadrul IPJ Constanța și IPJ Tulcea au transmis mai multe recomandări pentru șoferi.

În condițiile unui trafic aglomerat, polițiștii recomandă tuturor participanților la trafic, adoptarea unei conduite preventive si respectarea unor sfaturi: „păstrați-vă calmul, nu uitati de politețea rutieră și nu blocați intersecţiile; păstrați o distanță de siguranță față de autovehiculul care circula in față; respectați-va partenerii de drum! Acordați prioritate de trecere pietonilor angajați regulamentar în traversarea părții carosabile; adaptați în permanență viteza la condițiile de drum; pietonilor le recomandăm sa aprecieze corect timpul necesar pentru a traversa în siguranță și să ia în calcul că, atunci cand traversează străzi cu mai multe benzi pe sens sau cand se află într-o zonă cu regim de viteză ridicat, trebuie sa manifeste prudența maximă!” au transmis reprezentanții IPJ.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
capetele de creta: mars dracului la scoala!!!!
0
0
Palaria parca este cu doua numere mai mare. Cred ca este din alta poza.
2
0
sa le sugi tu pula la toti bugetarii, saracie de dorel ce esti angajat la privat! unde pastele tau platesti tu la bugetari sejurul, ciochistule ce esti? MUIE PNL!
5
0
Ba georgel asta de jos,asta inseman amabilitate,sa ai rabdare.Daca claxonezi ca bouarul,depasesti doua masini desi vezi ca e coada pe 10km,ce feci? Ce rezolvi ba? Unde plm va grabiti toti cocalarii rapanosi?la pariuri,la nonstop,unde? Toti boschetii bugetari voucheristi s-au grabit la mare,caci e moca ptr ei,deoarece le platesc eu sejurul.Asa ca toata ziua se freaca cu masinile ca boii,dintr-o parte in alta,de la casa la plaja desi au de mers 100m.Astia aglomereaza,trintorii pesedisti!
1
5
Orice dezaxat poate sa faca scoala de soferi. Circula dementii in draci.
5
1
"Recomandam participantilor la trafic sa dea dovada de ... amabilitate" si aceiasi ideie , repetata : " multumim participantilor la trafic ca au dat dovada de amabilitare " ! Amice , esti depasit de situatie cu ... "amabilitatea" asta a ta ! Cand de la Navodari la iesire pe DN 22 Lumina se circula in coloana de 5 km cu tot cu noul sens giratoriu care mai rau incurca si la Eforie cu coloana in asteptare pana la Tuzla , oamenii au nervii intinsi la maxim si injura ca la usa cortului tu le multumesti pt. ... amabilitate , denota ca nu le ai cu munca de circulatie ! Mai bine taci !
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218