REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO. REPARAȚIILE la Cazino, în RITM ACCELERAT!

VIDEO. REPARAȚIILE la Cazino, în RITM ACCELERAT!

Replica API 23 noiembrie 2018 | 04:30 443

Lucrările pentru punerea în siguranță a Cazinoului sunt în plină desfășurare. Ar fi trebuit, conform planului inițial, să fie încheiate până pe 14 noiembrie a.c., până de Ziua Dobrogei, dar din cauza vremii nefavorabile, au fost întârziate, iar termenul a fost prelungit până la jumătatea lunii decembrie a.c.. Până în prezent, după cum au afirmat reprezentanții Primăriei Constanța, au fost securizate ferestrele, iar acum sunt realizate reparațiile la acoperiș.

Emblemă a Constanței, Cazinoul a ajuns într-o stare deplorabilă. Până când va fi demarată restaurarea, municipalitatea a început punerea în siguranță a edificiului. Lucrările au început pe 22 octombrie a.c., și ar trebuit, conform planului inițial, să fie încheiate până pe 14 noiembrie a.c.. Dar, așa cum se întâmplă în multe cazuri, au fost întârziate, drept pentru care, și vineri, 23 noiembrie a.c., încă sunt în plină desfășurare, iar noul termen anunțat este 14 decembrie a.c.. Dar „într-un ritm accelerat”, după cum spun reprezentanții Primăriei Constanța.

„După securizarea ferestrelor, echipele au început reparațiile la acoperiș. În această perioadă se execută: închiderea chepengurilor deschise cu capace din lemn acoperite cu tablă zincată; reparații la învelitoare și acoperirea cu tablă zincată a zonelor în care aceasta lipsește; reparații la sistemul de evacuare a apelor pluviale; reparații la șarpantă și la terasele necirculabile. În paralel, se lucrează în interior la desfacerea și depozitarea în siguranță a candelabrelor”, au afirmat reprezentanții municipalității.

De subliniat că acestea sunt lucrări privind conservarea edificiului, astfel încât să stopeze degradarea clădirii, până la începerea reabilitării. Rămâne de văzut când va începe reabilitarea, în prezent Compania Națională de Investiții fiind în procedură de actualizare a documentației privind avizarea lucrărilor de intervenție, ulterior urmând să se desfășoare o nouă licitație pentru contractarea firmei care va realiza reparațiile.

F.B.

Citește și: Au început lucrările de punere în siguranţă a Cazinoului din Constanţa!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Muie fagadau cu cacat, muie dragnea, muie pesede !!!
10
2
Doar voi faceti ceva pentru Constanta si pentru tara!
3
9
Cand ti e p..a in c.r ca paru' poti sa canti ca Dan Sapataru?esti un sclav care esti pus sa stergi c...tul de fatada bai cap de cur sa nu uiti,ca sunteti pana in gat!Sau tu ai venit din Husi acum 1 an in Constanta si te au impresionat lucrarile?ce repede au inceput nu?si tocmai acu'?defapt acum ca suntem abia in 1992,vremea cand se imparte totul,privatizare,presa,un vis,apar taberele si fosti secu incep sa prospere.Multa lipsa de imaginatie postaci se si vede,n au emotie si nici cuvinte,sunt seci ca stafidele
9
1
Tare proatan mai esti, oligofrenule
3
4
Nu mai faceti degeaba ca tot IOHANNIS e presedintele nostru,puteti voi sa l cumparati pe Gusa la pachet promotional de Black Fraier Day cu Andronic si restul de securisti cu masti de Europeni false cumparate de la Dragonu Rosu
11
8
Suge pwla replica cu reparatiile voastre !
2
5
Astea sunt lucrari minore de punere in siguranta, de conservare a Cazinoului, in niciun caz NU SUNT REPARATII! Dar, da frumos sa ne laudam chiar daca nu facem ce e necesar pentru utilizarea Cazinoului. Pana la "al 2-lea Centenar" vor reusi sa il reabiliteze?
12
3
scrie pe autorizatie, 14.12, decembrie.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102