REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO! S-a DESCHIS un SUPER BIROU de ARHITECTURĂ, la Constanța: G.P.G.B

VIDEO! S-a DESCHIS un SUPER BIROU de ARHITECTURĂ, la Constanța: G.P.G.B

Replica API 26 iulie 2021 | 15:31 2843

Project Building Gramemo Arhitecture Goupe, mai pe scurt GPBG, este o companie full-house de practică arhitecturală cu ani de experiență în livrarea de proiecte complete și complexe de top, inovative și personalizate 100%. Echipa GPBG Arhitecture și-a început activitatea cu ani în urmă, având în spate un palmares de clienți mulțumiți de performanța acesteia. Astăzi, GPBG are un birou mai modern, mai spațios, mai performant și mai primitor, fiind inaugurat vineri, 23 iulie.

Noul sediu renovat al Project Building Gramemo Arhitecturi Groupe a fost inaugurat vineri, 23 iulie, în Constanța, pe strada Interioară 3, numărul 1. Un sediu inovativ, aranjat până la cele mai mici detalii de către Robert și Anca Dumitrescu. Project Building Gramemo Arhitecturi Groupe este o companie full-house de practică arhitecturală cu ani de experiență în livrarea de proiecte complete și complexe de top. Povestea a început în anul 2011, cu un birou pe coasta Mării Negre, atunci când Robert a riscat totul și a deschis Project Building Gramemo Group, alături de soția sa, Anca. Construirea echipei a condus către extinderea spațiului creativ & tehnic care acum este stabilit și își desfășoară cu succes activitatea în orașul Constanța.

Practica este o muncă a pasiunii ce consolidează Project Building Gramemo Group. Mixul de abilități creative și matematice le permite să livreze soluții de design complete și complexe cu un puternic caracter individual ce este atent considerat și personalizat. „Să fim arhitecți, proiectanți, ingineri este viața noastră – suntem încrezători și siguri pe noi încă din stadiile incipiente de schițe și idei până la urcarea pe scară pentru observarea și verificarea proiectelor în derulare din situ, cu bocanci și căști de protecție. Experiența și susținerea pe care le aducem permite clientului să se concentreze pe rezultatele proiectului și pe îmbunătățirea calității vieții acestuia, în timp ce, noi suntem 100% implicate în procesul de construcție, verificări și documentație necesară.

Bazele companiei Project Building Gramemo Group & Project Ank-Util

Borna de referință a companiei este menținerea standardelor de integritate și etică în muncă.

Integritatea în design – Proiectele trebuie să funcționeze în lumea reală. Nu există nicio șansă de proiecte nerealiste sau manevre riscante. Tot ceea ce se creează este precis designului pentru funcționalitate optimă.

Integritatea relațiilor interumane – Relația cu clientul este valorizată. Nu există promisiuni goale. Acesta este motivul pentru care 90% din profit vine din afaceri și clienți fidelizați.

Integritate pentru mediul înconjurător.

Cine sunt Robert și Anca Dumitrescu

Robert Dumitrescu are o pasiune pentru designul frumos, de asemenea, este un profesionist cu o gândire comercială care se asigură că visul poate fi livrat. Acesta vede arhitectura ca pe o oportunitate de a experimenta lumea într-o manieră foarte artistică. Înainte de dezvoltarea Gramemo Project Building Group (GPBG) a participat la experiențe răsplătite și numeroase de practici arhitecturale prin proiecte răspândite pe teritoriul Europei, în Marea Britanie și în România.

Anca Dumitrescu, soția lui Robert, și-a desfășurat munca în Austria, Viena, dar s-a întors în România să pună în practică toate cunoștințele acumulate.

Experiența Ancăi Dumitrescu se extinde de la dezvoltări de lucrări domestice complet personalizate și de lux până la proiecte de echipe mari de tip comercial și rezidențial. Ea se asigură că fiecare proiect este livrat.

“În Austria, Viena, Robert și-a desfășurat munca pentru aproape 1 an, pentru ca mai apoi să aducă norme & etică de acolo și in România, singura compania care implementează un mediu de lucru după standardele inalte din Austria.

Această dezvoltare de mediu de lucru a presupus odată cu pregătirea pentru această inaugurare, și adaugarea unor departamente noi în companie, printre care si departamentul de marketing & publicitate - singura companie de profil cu un astfel de departament propriu”, a spus Anca Dumitrescu.

Video:

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102