REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO! SCANDAL între ȚUȚUIANU și MATEI, la un eveniment din Năvodari

VIDEO! SCANDAL între ȚUȚUIANU și MATEI, la un eveniment din Năvodari

Replica API 10 septembrie 2020 | 00:40 2951

Inaugurarea Centrului de Sănătate Multifuncţional Năvodari a fost urmată de un mare scandal făcut de candidatul la Primăria Năvodari, Nicolae Matei, de altfel şi fost primar al aceluiaşi oraş. Faţa evenimentului a fost luată de circul făcut de Matei, candidat la primărie din partea partidului Neamul Românesc, împreună cu gaşca sa de susţinători care acuzau că Centrul de Sănătate a fost inaugurat deşi nu are toate avizele necesare.

Acuzele au venit mai ales la adresa lui Marius Horia Ţuţuianu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, care ar fi îndrăznit să organizeze acest eveniment, şi anume inaugurarea Centrului, fără a obţine toate avizele necesare începerii activităţii. Aceste acuzaţii au venit din partea lui Nicolae Matei, candidat la Primăria Năvodari din partea partidului Neamul Românesc, cu toate că preşedintele CJC prezentase cu doar câteva minute mai devreme cele două avize primite de la DSP şi de la Ministerul Sănătăţii.

Nicolae Matei a creat vâlvă la inaugurare

Candidatul la primăria Năvodari, Nicolae Matei, a venit la inaugurarea Centrului Multifuncţional din Năvodari şi a creat vâlvă, spunând ca nu sunt emise toate avizele de funcţionare a Centrului. Acesta a venit însoţit de câţiva oameni din echipa sa de la partidul Neamul Românesc. “Ce aţi făcut să rămână şi de mâine încolo aici. Să înţeleg că abia de săptămâna viitoare aveţi avizele? Voi continua toate lucrurile bune pentru Năvodari. Voi sprijini inclusiv acest Centru pentru că este util năvodărenilor, numai să rămână aici, să nu minţim pentru că multă minciună s-a propagat în spaţiul public”, a declarat Matei. În plus, acesta a strigat în gura mare că el va câştiga Primăria Năvodari.

Cum a reacţionat Ţuţuianu

Cât despre reacţia lui Horia Ţuţuianu cu privire la această întâmplare, acesta i-a urat succes în alegeri lui Nicolae Matei. “Nu comentez copilăriile, pentru că nu le pot numi altfel, ale unor candidaţi. Acesta este un act administrativ şi nu avea ce căuta acest act politic într-o unitate medicală. Sunt aberaţii, nişte copilării pe care le spune acest om într-un moment important pentru sănătatea locuitorilor din Năvodari. Am prezentat mai devreme cele două avize de la DSP şi de la Ministerul Sănătăţii. Dacă ar fi venit la timp, ar fi văzut”, a declarat Ţuţuianu. Preşedintele CJC i-a mai reproşat lui Matei şi faptul că ce nu a realizat el cât a fost primar, au făcut ei în momentul de faţă.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cretinii promovati de Iliescu sunt stapanii Romaniei. Iar noi le dam m u i e la alegeri. Apropo, Iliescu cand face puscarie pentru ca a distrus tara? Si strazile cand le asfaltezi in oras? Huuuu PSD cu gasca ta de pensionari si violatori si hoti
1
0
Nicule da' halatu cit e halatu ?
7
0
Unde e arahat sa il dea afara si sa ii puna nota 4
4
0
Cel mai bun lucru la Navodari e aflarea in proximitate a Constantei.
3
0
... se pare ca de cand IPU i-a largit gaozul , acest pitic face orice ca sa ajunga inapoi pe Sectia 2 de la Peniteciarul Puerta Blanca : de la dosar cu corupere de alegatori cu imptitul de sticle cu alcool ... la zadarnicirea combaterii pandemiei COVID 19 cand a latrat fara masca la bot in Spitalul Navodari ! Ilinca Costin si Stan Liviu ... aveti grija ca nici voi nu aveti afaceri curate , cu termopanele nefacturate si cu parastasurile cu popa Salomia Andrei facute la negru la Corado ... o sa-l urmati in pas de defilare pe Matei pe se tia 2 ca in filmul BD la Mare , cu Dem Radulescu , Jean !
7
0
de la cernavoda de ce nu dati nimica???
4
0
iubesc terenurile din navodari.mai ales linga mare!
8
0
TUTUIANU AI MINTIT MULT AI DEMONSTRAT CA ESTI CEL MAI FRUMOS PINOCHIO AL PSD ACUM IN JOCUL CAMPANIEI TU TUTUIANULE SI FAGADAU PROSTITI LUMEA CU TOT FELUL DE MANGLE POLITICE LEGANDUVA DE SCOLI SPITALE GHIOZDANE SI ALTE LUCRURI DE PROASTA CALITATE IN VITEZA OPRITIVA DE ACEST ABUZ COLORIND ROSU PSD PE LUCRURI ALE STAULUI FIIND ALE POPORULUI DAR DE PROASTA CALITATE FACUTE ACESTEA LUCRURI POPORUL DOBROGEAN VA TRIMITE ACASA GATA AJUNGE CIT AU FOST MINTITI PSD PLECATI ACASA DIN PRIMARII DIN CONSILII JUDETENE SI DIN PARLAMENT ACASA ACASA SA PLECATI NU VA VOR TOTI LOCUITORII ORASULUI SI JUDETULUI PSD
6
6
Domnule Comandant al I.P.J. Constanta , Comisar Sef GLUGA , va rugam sa luati masuri de verificare a aplicarii legii in cazul numitului MATEI NICOLAE ! Acesta a fist filmat si vazut de sute de oameni cum nu a purtat masca in timo ce se afla in interiorul SPITALULUI DE URGENTA NAVODARI ! Se pare ca Politia Navodari nu este in stare sa!aplice legea , cat despre Politia Locala a Primariei Navodari ... este " autista "! Va multumim anticipat !
18
0
Fara masca in spital? De ce nu au chemat jandarmii sa il ia pe circar pt zadarnicirea combaterii bolilor infectioase? Idiotul
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102