REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Scuaruri la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde din Constanța

VIDEO. Scuaruri la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde din Constanța

Replica API 14 martie 2019 | 00:25 759

Primăria Municipiului Constanța, prin S.C. Confort Urban, continuă amenajarea de scuaruri la trecerile de pietoni de pe marile bulevarde din oraș, pentru a le oferi mai multă siguranță celor care traversează.

Mai exact, în zona axului drumului se amenajeaza un refugiu protejat de garduri care le oferă astfel posibilitatea pietonilor să ajungă la mijlocul șoselei si să se asigure din nou, pentru a putea traversa in continuare. Astfel de lucrări au loc în aceste zile la trecerile pentru pietoni de pe bulevardul I.C.Brătianu, din zona școlii nr. 8 și din dreptul Policlinicii CFR.

VIDEO:

Sursa video: Primăria Constanța

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
piedici suplimentare in drumul batranilor si al handicapatilor in carucior si inca cel care a lovit o femeie pe trecere a zis ca nu a vazut-o din cauza gardului
2
3
Mi se pare o tampenie. Mai bine puneau semafoare, fie sincronizate, fie cu timp de asteptare si pentru pietoni. La liceul 4 elevii, trec bulevardul, isi i-au o cafea si trec inapoi, mestecand in ea. Soferii sunt obligati sa opreasca. Pietonii nu pot astepta?
3
3
nu se ciobesc , intra boii in ele ! masura de securitate a pietonilor este foarte bune .
4
0
Saracii pietoni civilizati!!! Daca ar primi si pietonii amenzi pe masura celor date soferilor poate le-ar veni si lor mintea la cap!
6
1
Mereu e victima de vina, nu-i asa? Nu unii care nu vor sa conduca preventiv. Imi face scarba atitudinea medievala cum ca am masina, fac ce vreau, parchez unde vreau, calc tot ce misca si imi bag picioarele de cod rutier. La cati soferi beti, drogati, indivizi fara permis si minori sunt prinsi conducand aiurea prin Constanta, de ce pietonii trebuie sa stea in scuar? Ce dracu fel de tara mai este asta? Soferii fac pe ei cand sunt prinsi in Germania cu 10 km peste viteza limita ca stiu ce-i asteapta. La noi, haos, accidente la orice pas si in fiecare zi avem oameni morti sau mutilati pe viata.
3
2
O masura buna avand in vedere cum traverseaza unii!
9
3
Confort urban a umplut strazile de borduri. "Cineva" are de vanzare borduri. La ce pret? Calitatea lasa de dorit. Dupa doua luni se ciobesc. Verifica cineva?
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218