REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO! ȘICANARE în trafic și AMENINȚARE cu un CUȚIT la vedere!

VIDEO! ȘICANARE în trafic și AMENINȚARE cu un CUȚIT la vedere!

Replica API 4 iunie 2020 | 17:43 5546

Un autoturism marca BMW cu numere de înmatriculare de Cluj a fost filmat în trafic, în localitatea constănțeană Valu lui Traian, în timp șoferul acestuia ce șicana, în trafic, un alt conducător auto.

Șoferul agresat în trafic a sunat la 112 pentru a raporta incidentul. Acesta le-a spus polițiștilor că șoferul BMW-ului a scos și un cuțit pe geamul autoturismului.

După sesizarea prin 112, oamenii legii au făcut mai multe filtre în zonă pentru a-l identifica și opri pe șoferul care făcea șicane în trafic, însă acest lucru nu a fost posibil. Polițiștii au invitat victima să depună o plângere în legătură cu cele întâmplate, însă apelantul 112 a refuzat să mai facă acest lucru.

A.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa va iau familia si mortii si copii in pula celor care comentari aici ca pizdele va tine pula comentati cu numele adevatat bagameas pula in rasa voastra
2
0
Daca mai da odata covidiu peste Europa astiq cu septaru o sa moara de foame si o sa ajunga sa ceara o tigara de la astiancu cazane bai ,,ssss""
2
0
nu ti-e ma rusine sa filmezi septaru din din cazanu ala de masina a ta de-ti cari toata familia , amaratule, putin respect nu ai
8
7
Un peste drogat. Dupa ce bati un bombardier in oras, te cheama la poltie ca a facut plangere bombardierul
3
0
asta e copilul ala edy edy pe facebook din valu cu arfe de interlop ia dat karantina la stomak
2
0
a mai intrat cu viteza pe contrasens, cred ca era baut, sa se aplice legea fara mila pentru zmeii astia de cartier
10
0
Acest BMW este cu narav. Pe bd. Alexandru Lapusneanu m-a depasit in viteza si a intrat in fata mea instant in distanta de siguranta lasata fata de masina din fata. Am avut noroc, conduc prudent si cu maxima atentie.
17
0
Vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca sunt acri vsv de tine
2
24
Lege , masinile sa fie dotate cu camere ! Pe baza marturiilor video politia sa se autosesizeze , cam asa se pot rezolva problemele legate de acesti huligani rutieri. Si referitor la cazul respectiv , daca ar fi fost cineva sus pus si ar fi fost agresat.....in max 3 ore politia il depista !
24
0
soferii de bmw si haudi,cocalari,puscariasi,analfabeti,bouari cu diploma.Ce vreti de la ei,sint prea ydioti sa inteleaga ceva.Doar cu parul ii disciplinezi.
28
1
Scutecele ude iti dau tarie! Ia sa-i fi tras dou bate in cap cocalarului sa vezi ce se linistea!
20
0
Decand s-au intors in tara cocalarii si bombardierii care ne-au onorat cu neprezenta pana acum , se vad pe strazile Romaniei tot mai multe cazuri de acest gen pentru ca politia nu are curaj sa intervina...
33
1
S-au intors pestii cocalari din germanika.
30
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102