REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

VIDEO. ȘOBOLANII au invadat Constanța! Primăria a început operațiunea de DERATIZARE!

VIDEO. ȘOBOLANII au invadat Constanța! Primăria a început operațiunea de DERATIZARE!

Replica API 7 iunie 2018 | 00:27 255

Constănțenii au semnalat că întâmpină probleme din cauza înmulțirii rozătoarelor în municipiul Constanța. De altfel, în urmă cu câteva săptămâni, locuitorii cartierului Tomis Nord abonați ai firmei de telefonie și internet Telekom au rămas fără internet, după ce șobolanii au rost cablurile.

Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat demararea operațiunii de deratizare în întreg orașul. „Până pe 11 iunie a.c., echipele vor distribui momeli toxice în toate parcurile și cartierele din municipiu. Stațiile de intoxicare vor fi amplasate în locuri inaccesibile cetățenilor, pentru că se are în vedere atât protejarea locuitorilor, cât și conservarea și protecția mediului înconjurător.

Populația trebuie să conștientizeze importanța acțiunilor de deratizare și să respecte în totalitate inscripțiile existente pe stațiile de intoxicare pe care le observă.

Se interzice ridicarea momelilor de la locurile unde au fost amplasate, pentru preîntâmpinarea eventualelor accidente!”, au precizat reprezentanții municipalității.

F.B.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/bataie-de-joc-marca-telekom-dau-vina-pe-sobolani-abonatii-din-tomis-nord-nu-au-internet-si-cablu-tv-de-o-saptamana-352594/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
n-am vazut in viata mea. S-au facut boschetii si iarba in cartier de 2m, de nu te mai vezi om cu om. In curand ne mananca serpii.
3
0
Sobolani, mari si cu doua picioare , sunt si printre noi !!
3
0
a castigat eterna firma, de pe vremea lui mazare
5
0
Unde nu sunt caini, apar sobolanii netotilor
3
5
Lasati-i putin in pace acum si nu le mai puneti momeli. Cica vor fi plecati la miting, la Capitala, pentru sentinta de vineri a lu' to'arshu' Dragu.
7
0
Aranjati niste momeli si pt sobolanul de Mazare, poate pica in cursa si il aduceti la C-ta, viu sau mort!
6
0
probabil xeni este sotul xeniei aia tare,dar trebuie sa va contrazic,constanta este platitor net,de la buget i-i revin mult mai putin bani decat plateste,dupa bucuresti cei mai bine furajati sunt ardelenii,desigur dupa teleorman,care au aprobat stadion de zeci de milioane pe cand cta nu
0
5
Hai sictir primarie jegoasa si ordinara care nu face nimic pentru orasul ei! Avem cel mai mare buget dupa bucuresti si degeaba.....huoooo
11
1
Sobolanii PSD au invadat toata tara
12
0
sobolanii au invadat constanta sau primaria constanta?
13
1
Moarte javrelor de maidanezi.
8
6
mausca toti copii si parintiimin parc
4
1
Mai igienizati si ghenele de gunoi . Anul acesta nu s-a facut nimic si ghenele au devenit "cantine" pentru sobolani.
12
0
Doar pentru curva de maica-ta.
5
5
daaaa ceva otrava si pentru caini aveti..
6
14
Nu e facut nimic in orasul asta...iarba crescuta de 1 metru, capuse, gandaci,sobolani si lista poate continua...halal administratie...
16
2
Ok dar cu purecii cum.ramane ....sunt parterele pline de pureci...offf
12
0
Trebuia sa ajunga grav ca sa se faca ceva. Cu gandacii cand rezolvati?
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369