REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO ŞOC! Membrii grupului #Rezist, surprinși în timp ce fumau marijuana

VIDEO ŞOC! Membrii grupului #Rezist, surprinși în timp ce fumau marijuana

Replica API 13 septembrie 2018 | 00:02 625

Antena 3 și Luju.ro au dat drumul înregistrărilor anunțate de Liviu Dragnea despre gruparea #Rezist. În aceste noi filmulețe, anonimul, pretins a fi de la vârful grupării, susțin că în cadrul grupului se fuma foarte multă marijuana.

În aceste filmulețe, se pretinde faptul că Florin Bădiță, unul dintre liderii #Rezist își face jointuri și discută cu colegii săi despre modul în care acestea se prepară, notează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Glumetilor carora le-au luat bugetarii supa din farfurie: prostovanilor, nivelul de civilizatie a oricarei organizatii etnice sau nu neaparat numita STAT se masoara in calitatea serviciilor publice. Ele, serviciile publice, nu apar peste noapte si cele de calitate nu-s nicaieri platite cu nasturi. Ia du-te tu frumos in alde Elvetia, Norvegia, State si vezi cum e . Apoi du-te draq si sfarseste in Uganda, unde nu mai platesti atatia bugetari si te dai huta-huta cu maimuta. Idioti ...
0
0
Romanii care muncesc si alimenteaza bugetul de stat n-au primit si nu primesc NIMIC! In schimb, bugetarii, care sa hranesc bine, bine de tot de la bugetul de stat, capata si vaucere de vacanta, si zile libere cu nemiluita...Asa a gasit dracnea si hotii din psd sa rasplateasca munca! Sa le umple traoca de la buget, la toti porcii! Oamenilor gospodari bastoane pe spinare daca li se opun si nu le asigura hrana godacilor psd!!
4
1
Viata mea e grav afectata si bulversata de jigodismul, nesimtirea si nepriceperea guvernantilor care nu fumeaza marijuana, nu jointurile catorva indivizi care nu caracterizeaza intreaga masa de protestatari. Pe voi nu?
6
1
Pai ce vina au hastagistii acuma? Ei militeaza pentru o tara cum o vor ei,adica fara limite in agresivitati,fara restrictii,sa fie o patura de drogati si restul sa munceasca in pana mea pentru ei. E bine asa,vreau si eu sa fiu la USR,sa fiu tortionar,sa crap capete de muncitori cinstiti care nu asculta de sefi,sa fiu liber sa dau in cap oricui,sa ma cac in poarta Parlamentului daca sunt drogat si beat! PNL si USR sa aiba biserici anticrestine,ce dracu' ! Regulile democratice inseamna ca hastagii sunt sefi si restul sclavi prosti,ce e asa de greu? Jos democratia lumii,sus cea hastagiana !
2
10
Cred ca asta e problema loc cea mai mica. problema cea mare este ca au planificat, au instigat, au initiat si au participat la o lovitura de stat. Din fericire, deoacamdata, nu le-a iesit.
3
8
Am convingerea ca peste 90 % sunt mari consumatori de alcool . Ori ca fumeaza iarba ori ca sunt alcoolici tot un drac .
8
1
Aia sint cocleti din besede, platiti de Dragnea sa fumeze jointuri sub camere video.
5
5
ma - ta cred ca are gura ....de canal la cate puli in gura a luat . Degeaba ti-ai scos nevasta la produs , e mica si boccie , nu are succes . De ce nu vrei sa vii la o bere , sa-ti arat programul psd ?
1
9
Eu pot sa jur ca niciodata, nici un pesedist nu a fumat marijuana. Ei fumeaza numai tigari moldovenesti fara timbru. Si sa nu uitam : muie dragnea fotograful, muie fumatorii pesedei, muie cu cacat postacilor pesedei, muie pesede !!!
10
7
I-a cumparat Fundatia Dan Voiculescu, sunt platiti pt actorie. Rezist nu este o grupare, e un fenomen. Nu poate fi asociat unor oameni anume.
7
7
afumatii Usr-Pact!plus ca sunt si pe invers usr si pact
6
7
minciuni ordinare transmise de haznaua 3.
6
8
@ Aurelian si ceva maruntis nu are la cele 42 milioane? De ce nu depui plangere penala daca ai probe? Doar sa mananci cacat pe aici ,lasa-ne!
3
6
Numai comenturi de cacat de la oameni de cacat.
0
6
Delapidarile de milioane de euro nu se pun? Cum are Dragnea avere de 42 milioane euro? Asta nu conteaza? Si daca au ars un cui care e treaba?
9
8
Mishule ,nu ai bani de etnobotanice?Iar tragi din punga cu aurolac.
6
5
Ba astia de sub mine sunt niste putreziti libidinosi care stiu doar sa injure rasa inculta
9
5
Si s-a facut liniste.Nu mai iese nimeni la protest.Hastag rezist,hastag pizdist...acum se explica de ce protestau mai mult iarna pe frig. Fumau mai mult.
11
11
Aia din diaspora fumau marihuana??? Nu fumau muie??
9
9
Unde nu intelegi intreab-o pe ma-ta!
1
8
Apreciem treaba buna a SRi care si-a infiltrat trompele printre hastagisti si i-a inregistrat,filmat,etc astfel incat aia nici nu realizeaza care din gasca lor i-a inregistrat.Bravo SRi!
9
8
Hopaa, cum e treaba cu rezistul.... baga droguri si ii rezisti lui Dragnea si case platite din banii de unde. Fraierii care ies in strada la indemnul acestor bine platiti baieti si fete, bravo ma , ce lideri adevarati aveti , niste drogalai care sparg bani si nu cred in nimic BRAVOOO
12
13
Sa inteleg ca tu nu ai fost tanar si frumos 22 27 perfectule negresitule!
9
10
Ce va mirati! Acesti tineri ,,fruomosi,, si liberi de griji si munca se ocupa cu ierburi. Aveti impresia ce a fost la colectiv? Corporatisti, femei si barbati, pufaiti cu ierburi delirante,deh hipsterisme,se hlizeau la primele semne ca focul ala nu va mai putea fi stins repede.Si in loc sa fuga ei inca se mai uitau veseli cum se extind flacarile. Acum cu hastagistii ierbari se fwtw protestele. Madama carmencita are imaginile cu toti de la protest si ii va chema la teste ptr depistarea drogatilor.
12
11

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102