REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO ŞOCANT! DOSAR PENAL în cazul unui TÂNĂR din CONSTANȚA care își TORTUREAZĂ PISICA

VIDEO ŞOCANT! DOSAR PENAL în cazul unui TÂNĂR din CONSTANȚA care își TORTUREAZĂ PISICA

Replica API 23 august 2020 | 17:23 4442

Imagini cu un tânăr din Agigea filmat în timp ce îşi torturează pisica, postate pe un site de socializare, au şocat internetul. Mai mulţi internauţi au luat atitudine şi au sunat la poliţie.

"Hai să îl descoperim pe acest individ, să vedem cine este, de unde este şi să-i oferim ceea ce merită. Nu înţelegem de ce fiinţele vulnerabile au parte de astfel de tratamente. Haideţi să-l identificăm pe acest individ.", a fost mesajul postat pe un site de socializare.

Poliţiştii constănţeni au văzut şi ei imaginile şi au făcut cercetări, identificându-l pe tânărul din filmare, în vârstă de doar 14 ani.

"În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apare o pisică introdusă într - un vas de toaletă de către un adolescent, vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, potrivit Legii 205/2004. În urma verificărilor, a fost identificată persoana care ar fi maltratat pisica, fiind vorba despre un tânăr, de 14 ani, din comuna Agigea. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", a declarat Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
By Adri, Sa mi-o sugi cand ma cac
0
1
i-a facut un dus a spalat javra de purici mare cacat!
0
5
Omoratil pe acest baiat decat cu ochi
3
3
o lepra de copil...
4
3
Christosu mami voastre i-as desfigura pe gunoaiele astea
3
2
Un mare dobitoc de copil.
6
2
azi tortureaza animale, maine oameni.Pedealsa cu amenda e prea usoara pt. el. Scoala de corectie este solutia.
7
2
Daca tot este mare " barbat " , sa se duca in Piata Ovidiu sau Piata Chiliei , imbracat in uniforma SS , acolo tarie de caracter . In rest , deviatii comportamentale , foarte grave .
8
3
Atat ii duce capul pe tarlicii astia needucati. Niste derbedei, ca atat e de capul lor
6
4
Mare cacat ce ia facut, eu la varsta lui faceam altele mai rele,dar presa exagereaza rau de tot
5
8
psihopatii sunt printre noi, inclusiv intre cei ce comenteaza.. cei care gasesc normal ca o pisica sa fie omorata astfel.. kkt ratati,
8
3
probabil ca parintii la handicapatii si dementii astia doi sunt mandri de ei.asa parinti asa copii.
8
3
Devine o practica des intalnita in ultimii ani. De la proprietarii de cai, magari batuti, la ursii calcati de masina intentionat, la cainii spanzurati ... Viitorul tarii e cam nashpa.
8
5
La puscarie, du te tu la puscarie, aneule. Nu mai puteti toti de cat de mult iubiti voi animalele,ca daca le vedeti pe strada,le luati la suturi. Mai mars la ma ta cu com stupide. Au gresit,au 14 ani,ratatilor. Sunt psihopati in tara asta de care lumea tre sa aiba mai multa grija. Astia pot invata din greseli,nu e tarziu. Nu are treaba educatia de acasa.conteaza anturajul. Poti sa fii cel mai ok crescut copil,daca o arzi prin anturaje de cct,astea se pisa pe toata educatia ta de acasa. Sunteti buni de jignit si judecat,dar voi va dati copiii la produs. Auzi,"autor moral". Mars,jegule
8
12
Voi comentati? Cand va violati copii mamele cum e? Romani care va dati fetele pe produs va tradati fratii surorile mamele..... vai ce sensibili sunteti fata de pisica
6
16
Scoala corectionala sub autoritatea armatei
7
8
Aceste specimene umanoide trebuie sa fie eliminate de pe fata pamantului! Impuscat in cap, cel simplu si rapid!
10
5
Asa trebuie,psihopatii trebuie trasi la raspundere.incep cu pisica,continua cu oameni.
15
4
Ala care filma, ala e mai nemernic, e autorul moral, ala care a filma trebuie bagat la puscarie!
20
5
Adri ..nu scapam si de mirosul de javra ca tine?
18
6
Acum merita gunoiu asta de baiat sa i se faca la fel , pus cu capu in toaleta si sa bea urina! Si sa manance fecale!
24
5
Are 14, fapta subtire, nu l doare capu, penal. Problema e ca acest gunoi uman va creste. Daca nu l-a avortat masa la timp... Pbbil nici parintii nu-s departe. Comportament de viitor puscarias
32
6
Ar trebui sa fie dati exemple in urmatorii 5 ani. Cele mai mari pedepse!
32
6
Treaba buna , mai scapam de ceva potai inutile si de parfumul de arahat de mata din casele prietenilor care stau cu kacatul sub mese in casa!
11
34
hahahahhaha
7
27

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218