REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

VIDEO! Şoferii din Constanţa, prea nervoşi! SPIRITE ÎNCINSE, în urma unui ACCIDENT RUTIER!

VIDEO! Şoferii din Constanţa, prea nervoşi! SPIRITE ÎNCINSE, în urma unui ACCIDENT RUTIER!

Replica API 12 septembrie 2017 | 00:00 476

Spirite încinse la Constanța, după producerea unui accident rutier. Era în jur de ora 12.00, luni, 11 septembrie, când un nefericit eveniment rutier a avut loc în zona Far, fiind vorba despre trei autovehicule care au intrat în coliziune. Menționăm că, la aceeași oră, tot în zona Far, a avut loc o explozie într-un apartament.

Accidentul rutier s-a petrecut în condiții încă necunoscute cu exactitate, de aceste detalii urmând a se ocupa oamenii legii. Cert este că trei autoturisem au intrat în coliziune, fiind vorba despre un Renault, un Mercedes și un BMW. ”Eu mergeam pe bulevardul 1 Mai, dinspre Km 4 – 5 spre Gară. Imediat după intersecția cu Caraiman, șoferul din Mercedes, care mergea în paralel cu mine, a vrut să depășească, nu știu exact, cert este că mai avea un pic și se urca pe mine. M-am speriat și am tras de volan. Nu știu de unde a apărut și Renaultul, cred că de pe 1 Mai vechi, dar eu m-am trezit în stâlpul de pe partea dreaptă a străzii”, a declarat, pentru ”Replica”, șoferul din BMW.

”Uitați, Mercedesul nu are nimic”, a spus un tânăr aflat la fața locului. Totodată, unii martori susțineau că autoturismul marca Renault a ieșit de pe 1 Mai vechi, pe 1 Mai, și atunci șoferul din BMW a tras de volan pentru a evita Mercedesul, intrând în coliziune cu acesta, după care a ricoșat în stâlp. Alții, susțin că a intrat direct în coliziune cu stâlpul, dar există și varianta, după cum au declarat unele persoane, că BMW-ul a virat pe bulevardul 1 Mai, de pe Caraiman, iar Renaultul și Mercedesul circulau pe 1 Mai, dinspre Km 4 - 5 spre Gară.

Toate acestea vor fi stabilite de către polițiștii rutieri, care au declanșat o anchetă. La fața locului a ajuns și o ambulanță, dar tânărul rănit (din BMW), care avea leziune la nivelul capului, a refuzat să primească îngrijiri medicale. La scurt timp au ajuns și rudele acestuia, cu o altă mașină. În timp ce o femeie a ieșit plângând din vehicul, un bărbat a început să țipe și să gesticuleze. Însă, șoferul din BMW, implicat în accident, dar și femeia care se afla cu el, i-au calmat repede, fără ca lucrurile să degenereze. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU, Claudia CORBU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
MOARTE IMIGRANTILOR MUSULMANI! MOARTE BAI PULA BLEAGA DE BAUBEC!!!
1
0
Nu vi se pare ca sunt cam multi in ultima vreme ? Vorbesc de tiganii cu carnet de conducere! Astia deslusesc ce scrie in codul rutier? In ce baza au luat astia carnetul? Ba unii sunt , si din ce in ce mai multi si soferi de taxi!
2
0
ce bine ca i-am traso lu ala cu bmw ca prea mare sa dadea acum sa.l vad daca se mai da mare cu bmmmw ul
0
0
Aceasta nervozitate in trafic apare din cauza lipsei de educatie si bun simt. Plus ca toti se cred zmei la volan. Cum conduc ei nu mai conduce nimeni, iar daca se intampla sa intre in coliziune cu cineva bineinteles ca intotdeauna e vina celuilalt.
3
0
Exista si cazuri in care nu este vorba de agresivitate in conducere,ci de reactii ori intarziate,ori un pic exaggerate,din varii motive. De asta este bine ca toate intersectiile sa aiba camera de supraveghere si soferii la randul lor sa accepte solutionarea cazurilor fara scandal,care oricum nu face decat rau tuturor. Pe de alta parte,totusi distantele de siguranta intre vehicule nu se pastreaza,de parca ai castiga nu stiu ce naiba daca te tii in curul celui din fata,plus ca multi depasesc d'ampulea,doar ca asa vor ei sa para soferi tari. Multi parca se grabesc sa moara aiurea.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102