REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

VIDEO! Șoferii din MEDGIDIA au TRANSFORMAT PISTA de BICICLETE în locuri de parcare

VIDEO! Șoferii din MEDGIDIA au TRANSFORMAT PISTA de BICICLETE în locuri de parcare

Replica API 11 noiembrie 2020 | 14:31 3910

Locurile de parcare insuficiente îi forțează pe conducătorii autovehiculelorparcheze unde găsesc un loc liber. Fie că sunt trotuare, piste de biciclete, spaţii verzi sau locuri destinate persoanelor cu dizabilități, cetățenii parchează pe unde apucă. De exemplu, în Medgidia, șoferii par să nu dea doi bani pe pista de biciclete și o folosesc pe post de locuri de parcare, că de, și așa nu sunt bicicliști.

Veșnica problemă a orașelor constănțene sunt locurile de parcare. Mai toți îi blamează pe cei care nu respectă regulile şi care au nesimţirea de a parca „la botul calului”, fără a mai ține cont dacă locul unde și-au lăsat mașina este destinat pentru acest lucru sau nu. De exemplu, mai mulți conducători auto, din Medgidia, ignoră total pista de biciclete din municipiu şi îşi parchează, cu nonşalaţă, autoturismele pe aceasta, că și așa „nu sunt bicicliști”.

Deunăzi, un cetățean a făcut public acest fapt, tocmai pentru a-i face pe cei care își lasă mașina pe pista de biciclete să conștientizeze neregulile. Ei bine, în urma acestui fapt, bărbatul a primit doar acuzații legate de lipsa locurilor de parcare, de faptul că în Medgidia oamenii nu se plimbă cu bicicletele și tot așa.

Video:

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai natarailor , aia e pista rapostatului jordache cand a footoot trei linii pe asfalt si gata a luat grosul banilor pentru marea realizare si normal ca acolo e scoala, sunt farmacii cabinete medicale mai jos e primarie. Iar cacaciosii de la replica sa mearga acolo sa vada cum aceasta pista traveseaza soseaua in fata casei de cultura si pe urma sa scrie ca dugile alea sunt pista de bicileta, pistele astea nu au si ele niste norme si reguli de realizare???
6
0
Den,la cum scrii tu,pentru tine sunt locurile ptr. persoanele cu handicap
3
0
la tribunal 2 locuri pentru persoane cu dizabilitati la kaufland mai multe locuri pentru cei cu dizabilitati si multi care parcheaza pe locurile lor politia,politia locala se face ca nu vede desfiintarea acestei din urma
4
0
Pai de unde vere la Vrabie sa fie om
6
0
Acum se vede clar ca politia nationala si cea locala nu - si fac datoria .
9
2
incredibil ce jeg de popor
1
4
Sa ma kk in pistele voastre de biciclete!! Incep de prin Cernavoda, trec prin Medgidia si termin, cu o galeata de kkat, la sediul Hartiei igenice Re p, din Constanta!!
8
8
Sat fara caini, la ce primar penal interlop are orasul
9
6
Soselele sunt pline de masini si noi facem piste de biciclete. Cum circulati voi cu bicicleta in decembrie ianuarie si februarie?
8
7
Prostan cu opel
4
7
Spui Medgidia si tragi apa. Oras populat in majoritate de oameni fara scoala ..tigani ..curve ..onspelunca uitata de lume. De unde sa stie retardatii aia de pista de biciclete ?
13
9

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369