REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
10.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

VIDEO. Strada Madrid, ca după BOMBARDAMENT. Dezvoltatorii imobiliari chiar nu au pic de jenă!

VIDEO. Strada Madrid, ca după BOMBARDAMENT. Dezvoltatorii imobiliari chiar nu au pic de jenă!

Replica API 27 aprilie 2018 | 03:29 1003

Varianta Constanţa – Ovidiu şi străzile aferente construcţiilor din zona cartierului Boreal (de la ieşire din Constanţa) nu au arătat niciodată extraordinar. Adică, nici asfaltul „n-a dat pe-afară” încă, nici respectul pentru mediul înconjurător nu există! În continuare, cei care construiesc (cu sau fără autorizaţii de la primărie) aruncă molozul şi alte resturi pe marginea uliţelor (momentan asfalt nu există pe întreaga suprafaţă a unor străzi precum Madrid).

Un cetăţean revoltat a postat imagini cu strada Madrid, alături de mesajul: „Faceți cunoștință cu minunata stradă Amsterdam - conform Google Maps, de la exclusivistul cartier rezidențial Boreal la Varianta Ovidiu. Prieteni din presa constănțeană, drumul ăsta este o variantă de evitare a ambuteiajelor de la Carrefour când vii în oraș pe E81. Nu-l întrebați pe stimabilul primar de ce e în această stare strada Amsterdam din orașul Constanța?”.

Sperăm că, văzând aceste imagini, autorităţile să se sesizeze: Primăria Constanţa – care să demareze un program firesc de asflatare, dar şi de disciplinare a celor care construiesc; Garda de Mediu Constanţa – care, teoretic, ar trebui să aplice amenzi celor vinovaţi (iar în lipsa depistării vinovaţilor – desigur, dezvoltatori imobiliari -, să se îndrepte împotriva primăriei cu sancţiuni pentru că permite să se întâmple aşa ceva pe terenurile UAT Constanţa).

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Garda de Mediu_ Ha, ce gluma buna! Spagari notorii cu grija sa nu supere pe nimeni. La Garda de Mediu singura activitate e incasarea salariului. Faceti de curiozitate o plangere la Garda lui Peste Fript, sa vedeti cate luni le ia sa nu constate nimic
1
0
... asemenea imagini de contrast le poti vedea numai in Gabon, Congo si Nigeria.
3
0
O mizerie de cartier din Ovidiu,au pretentii la strazi bune cand ei vad campul si mistretii de la geam
5
1
exista asa ceva? eu unul nu stiu cu ce se ocupa?
6
0
Acea zona a mai fost curatata...dar acele capuse care vor numai bani calcand pe cadavre care mereu resturi si moloz pe spatiile veri care sunt inexistente aproape in acest cartier de beton fara locuri de joaca pt copii sau parcuri...jale...regret ca m-am mutat in acest cartier "rezidential"...stati departe de el...nu cumparati apartamente in acest cartier...este jalnic....de la strazi betonate partial pana la mizeria si aspectul dezolant
6
0
Dezvoltatori imobiliari , ma faceti sa rad . Sunt excroci care prind creduli si le vand iluzii .
9
0
Aici de ce nu-si fac treaba zelosii de Polutia locala?
9
1
Este dc89 un drum care din cauza gunoaielor nu mai exista
2
0
Cartier rezidential cacat.......fara contracte de lumina fara contracte raja .....nu se sesizeaza nimeni...jeg de tara si de autoritati care nu se implica.. le au dat autorizatii sa construiasca fara utilitati iar cine cumpara ia o mare muie...sictir machedoni imputiti ..... o sa vina vremea sa dati socoteala!
9
0
Cine dracului a pierdut jena ca sa o gaseasca dezvoltatorii astia imobiliari .
6
0
strada amsterdam in schimb arata perfect ... executie publica pe stadion . de asta avem nevoie ...
5
0
De unde sa vada fagadau ? E in Barcelona ! In vacanta !
8
1
Dezvoltatorii din zona sunt niste cipani semidocti, aflati la cel mult a doua generatie incaltata. Nu le poti cere mai mult.
19
2
Promiti ca faci acest drum de 10 ani !!!rusine cu varaianta veche ...............un oras plin de caini si murdar !!!!!politia locala ce face..
11
1
Si stiti ce fac cei de la mediu, ii amendeaza pe proprietarii care au terenuri in zona si unde depoziteaza dezvoltatorii gunoaiele
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614