REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

VIDEO. Străzile Constanței, SPĂLATE „în profunzime”!

VIDEO. Străzile Constanței, SPĂLATE „în profunzime”!

Replica API 25 iunie 2018 | 23:43 378

Constanța va avea străzi „curățate în profunzime”! Cel puțin, astfel susțin reprezentanții municipalității, care au anunțat că în noaptea de 22 spre 23 iunie a.c., Primăria Constanța a demarat activitatea de spălare a principalelor artere din municipiu.

„Utilajele specializate sunt dotate cu pompe de mare presiune, astfel încât partea carosabilă a bulevardelor și străzilor de legătură să fie curățată în profunzime”, se arată în mesajul transmis de reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursă foto: Primăria Constanța, Facebook

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci am vazut in trafic chestiile astea deci deci efectiv nu fac NIMIC decat sa murdareasca masinile celor din trafic si sa incurce circulatia! Pe marile bulevarde ale cta nu e praf imbecililor din consiuliu! Vaca de corina cacat pizdan muie martin petrecea la un cacat de nunta o femeie scarboasa dizgratioasa total oribial si hidoase la fel ca toti macheboratii din clanu martin si halep si hotii borati care dau contracte cu statul! PULAris cea mai mare frauda din judet cand o sa iasa al suprafata ce mizerii si cat au furat idiotii astia o sa fie nasol si linsaj public prevad viitor sumbru
0
0
fagadau in profunzime multa muie !!! Cu cacat !!! Si la polaris !!! De fapt famiglia martin !!!
4
0
cel mai slab primar promite ca isi va scoate eternii subalterni la periat strazile, cu apa si sapun. Vor incepe cu mizeria de langa primarie.
4
0
Il invit pe domnul primar Fagadau sa studieze mizeria din lacul Tabacarie zona City Mall.
7
0
Poate spala si gropile..
5
1
In tari civilizate noaptea si dimineata se spala strazile la presiune cu apa multa ...la noi trec masinile chiar si pe aleeile dintre blocuri a mantuiala inca dupa 30 de ani nu stim ce inseamna curatenia unui oras ....si slava Domnului Polaris ia bani frumoasi de l a onor primarie intrebare pentru ce ??? doar ptr gunoi ???
7
1
Unde s-a pomenit machidon gospodar? Pui tu machidon sa gospodareasca un oras....Niste imputiti machidonii, puturosi.
12
2
Dar oare nu tb peste tot. E o mizerie de nedescris. Fratilor din lumea intreaga nu mai aruncati ambalaje si alte resturi pe jos...alea nu se distrug de la mama natura, ci le inspira copilul tau. Un ambalaj mai poate fi tinut si in buzunar pana apare prima ghena de gunoi.
13
2
Doar nu credeti ca primaria si PMH se vor tine de cuvant ce dracu ! Sa fiti atenti cand trec masinile de curatat cu perii ale PMH pe strada: nimic nu curata, doar f_t motorina aiurea, sa faca kilometrii. M_ie PSD, m_ie PMH !!
15
2
si perii ceva? sau ramane o apa zoioasa pe carosabil ce se va usca imediat ... tipic machedonesc, lucruri facute pe sfert !
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218