REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! Trotuarele Constanței, SPĂLATE cu DETERGENT

VIDEO! Trotuarele Constanței, SPĂLATE cu DETERGENT

Replica API 26 noiembrie 2020 | 12:05 2423

Constanța face primii pași pentru a ajunge din urmă orașele occidentale. Angajaţii primăriei au fost puşi la muncă, iar cei care se ocupă de salubritate sunt prezenţi cât e ziua de lungă pe străzi pentru a strânge gunoiul pe care fostul primar nu l-a sesizat.

Odată cu izbucnirea pandemiei de coronavirus și cu intrarea Constanței în carantină, primăria a luat hotărârea de a dezinfecta și a spăla zilnic străzile municipiului cu un detergent foarte puternic care nu afectează mediul înconjurător. Utilajele şi oamenii de la salubritate sunt văzuţi zilnic în cartierele Constanţei, se spală străzile cu detergenţi şi se smulge şi ultimă aburuiană.

Acțiunile de dezinfecție continuă în tot orașul, sunt acțiuni organizate de Primăria Constanța. Detergentul folosit este unul profesional care are proprietăți de spălare și degresare puternică, fără a afecta mediul înconjurător. Produsul este ecologic, având o biodegradabilitate primară de peste 90% și fără a avea efecte nocive asupra omului și animalelor, a declarat a declarat pentru cotidianul Replica de Constanța, Ionela Halciuc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța.

VIDEO

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pana la revolutie Constanta era un oras curat plin de flori atunci cum se putea si acum nu se mai poate de ani de zile toti se gandesc la imbogatire in loc sa ramana in istoria orasului ca au facut ceva pt oras nu ii intereseaza
0
1
Chitac, esti un bou. Regret votul
2
0
da, sunt frumoase vilele, ale cui sunt?ca doar se vede ca se spala eficient
7
0
De vase sau de rufe? Ca daca spala cu Fairy e una, si cu Persil e alta...adica plm sa stim!
6
0
Administratia locala ar trebuii sa profite de aceasta pandemie pentru a interzice :fumatul , scuipatul si mancatul pe strada . A se vedea Singapore .
5
0
Masina si lucratorul sunt tot de la Polaris.
4
0
Nu inteleg , ati rezolvat cu locurile de depozitare a gunoiului ca sa treceti la zonele de trafic normal? Rezolvati cu depozitarea gunoiului! Rusine nationala Constanta.
5
0
De Fagadau era prea p ...t sa poata sa faca asta.
3
3
Pe strada Aurora nr. 2, Bl. PF 3, miroase foarte urat .....cred ca este miros de fecale....stiri alterate ceva....sa vina sa spele urgent cu un detergent original..daca nu isi permit macar cu o ''REPLICA ''
6
0
Cum altfel credeai ca se va intampla? L-ai votat pe dl Chitac ca sa trimita masina sa spele strada ta?
8
2
Va asteptam si pe B-dul Alexandru Lapusneanu nr 93, in fata blocului LV22, zona Trocadero! Ia sa va vad!
7
0
Ce gluma proasta. Ala e cartier de vile, le spala strada smecherilor si le curata si gunoiul. Da-o ba dracu de treaba, credeam ca le-am vazut pe toate. Cum ba sa le cureti strazile smecherilor sub pretextul ca tu cureti orasul ca sa arate ca cele din occident? Cum vine asta? Incepem intai cu strazile astea unde stau magnatii si la sfarsit curata la pulime? Cu ultimii stropi de detergent de pe instalatie? Jepcarii pulii, de-aia nu mai merg la vot... Toti sunteti o apa si un pamant si absolut toti vreti sa ajungeti la putere fix pentru asta...putere...sa va asigurati voi traiul regesc. Muie!
28
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218