REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Tudorel CHESOI: NEREALIZĂRILE lui FĂGĂDĂU vorbesc mai MULT decât aş putea SPUNE EU!

VIDEO! Tudorel CHESOI: NEREALIZĂRILE lui FĂGĂDĂU vorbesc mai MULT decât aş putea SPUNE EU!

Replica API 18 august 2020 | 23:16 1451

Tudorel Chesoi, liderul Alianţei Naţional Ţărăniste Constanţa, a depus luni, 17 august, semnăturile pentru candidaturile la Primăria Constanţa şi Consiliul Judeţean Constanţa. Au fost strânse 1.800 de semnături pentru Consiliul local şi 1.900 de semnături pentru Consiliul Judeţean Constanţa.

După depunerea semnăturilor, Tudorel Chesoi a vorbit despre proiectele pe care le are în plan, dedicate îmbunătăţirii calităţii vieţii constănţenilor, dacă va obţine fotoliul de primal al Constanţei.

Constanţa verde este o prioritate pentru candidatul la Primărie

În programul Alianţei Naţional Ţărăniste, potrivit declaraţiilor lui Chesoi, este menţionat că un punct de plecare în dezvoltarea Constanţei îl reprezintă transformarea oraşului într-unul verde, acest lucru însemnând crearea de spaţii verzi, de locuri de joacă şi parcuri. “După ce vom face Constanţa frumoasă, însemnând spaţii verzi, parcuri, locuri de joacă şi curăţenie, vom da prioritate investiţiilor mari şi atragerii investitorilor străini”, a menţionat Tudorel Chesoi. Conform spuselor acestuia, prin aducerea marilor investitori la Constanţa se vor crea locuri de muncă, iar cetăţenii vor fi mai prosperi.

“Între Poarta 6 şi Km 4-5 vom construi două pasarele”

Legat de pasarelele care ar trebui să facă legătura pietonală între cartierele Poarta 6 şi Km 4-5, candidatul la Primăria Constanţa a declarat că “în calitate de primar, vom da prioritate la construcţia a două pasarele supraterane, una în dreptul Liceului Teoretic Lucian Blaga şi cealaltă la 400 de metri distanţă. Este necesar să le construim pentru că oamenii care traversează calea ferată îşi pun în pericol viaţa”, a mai precizat Tudorel Chesoi.

Întrebat ce mesaj are pentru contracanditatul său, Decebal Făgădău, Tudorel Chesoi a declarat că “Îmi pare rău, dar nerealizările vorbesc mai mult decât aş putea să spun eu despre domnul primar”. De asemenea, acesta a susţinut că Alianţa de Drepata nu există, deşi ar fi generat o schimbare majoră în municipiu.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367