REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Un FIGURANT cu AUDI a parcat pe DOUĂ LOCURI la Carrefour, că-s MOȘTENIRE de FAMILIE

VIDEO! Un FIGURANT cu AUDI a parcat pe DOUĂ LOCURI la Carrefour, că-s MOȘTENIRE de FAMILIE

Replica API 7 octombrie 2020 | 00:00 4051

Încă un caz ce a avut loc în parcarea centrului comercial Tom dovedeşte că şoferii din Constanţa ignoră cu brio orice regulă atunci când se află în trafic sau prin parcare. Să nu mai vorbim de bunul simţ care lipseşte cu desăvârşire atunci când aceştia îşi lasă maşinile pe câte două sau trei locuri de parcare.

Regulile de circulaţie nu sunt respectate, dar nici respectul conducătorilor auto faţă de semenii lor nu există.

Cu toate că parcarea centrului comercial Tom este imensă, dispunând de numeroase locuri, unii conducători auto devin atât de iresponsabili şi ignoranţi, încât ajung să își parcheze mașinile pe unde apucă. Proprietarul unui autoturism marca Audi şi-a parcat maşina plină de “valoare” pe două locuri destinate persoanelor cu handicap. Parcă mândru de isprava sa, acesta s-a tot plimbat în jurul autoturismului, admirându-l.

Nu s-a sesizat nimeni

Chiar dacă în respectiva parcare se aflau şi alte locuri disponibile, şoferul în cauză a ales să ocupe două locuri, dar a făcut acest lucru şi într-un mod cu totul şi cu totul original şi asta se poate vedea observa şi în imagini. Şi-a parcat maşina “pe dos”, efectuând o parcare laterală pentru a nu se mai obosi cu numeroasele manevre pe care le necesită o parcare normală. Cu toate acestea, nu s-a sesizat nimeni cu privire la fapta constănţeanului.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mama frate...ne am adunat 3 vecini sa intelegem cplm ai vrut sa zici. Ai omorat limba romana
0
0
Diana mai du-te dracu!!!
0
0
Invidiaaa , si ala daca te uiti e la masina probabil asteapta pe cineva, lasatii pe astia cu haudi bmw mercedes si dati drumu la profi sa va luati pateu
2
5
Prostan cu haudi.
5
2
Saracie mare, prostie si mai mare
4
1
De cand lumea pe prhostanacul roman il freaka grija de altul,! Lasa ma legea sa-si faca datoria da exista , daca nu veziti de borsul tau,, in afara risti sa-ti mute mmuianul cineva si nu mai apuci sa te plangi de greselile altora!
3
10
Nu va mai luati de cei care au Haudi si parcheaza pe locurile celor cu dizabilitati! Cand esti handicapat mintal este normal sa parchezi pe acele locuri!
20
2
IE UNU DAN ALDEA CARE ARE HANDICAP GRAV LA CAP IE RETARDAT MINTAL DE CAND ERA MIC ARE O NEVASTA CARE A FOST BARBAT INAINTE SA FIE FEMEIE SI AI PLACE PULA DE HANDICAP,VINDE LUCRURI FURATE DIN AFARA SI DA TEPE CU TELEFOANE STRICATE PE OLX ARE 40 DE ANI SI NU STIE CE IE AIA MUNCA SE DA PATRON DE HOTEL DAL IE A FOST SUGLA LA COPI IN TRECUT LE FURA BAUTURA DEPE MASA IN CLUB SA AIBA CE SA BEA SI DE ACOLO A STRANS BANI DE CARUTA AIA DE BMW!!!PS SA AI ZICI LU MATA SA ITI FACA GROAPA LA CIMITIR CA DE MINE NU SCACI DE MINE!!!
8
2
Bai dar prosti mai sunteti.aia nu eta parcare astepta baiatu pe cineva
2
12
Bai frustratilor! Ala nici nu pleaca de la masina! Pt. Gigi..ce te mai doare burta de foame, saracule! Sictir!
7
16
fututi politia mortilor ca m-aam saturat sa tot ii aud pe jegurile aia cu motoarele pe bulevard!!! Cat de muisti sa fiti ma imputitilor??? Sa ii dati blana . Va blestem sa aveti copii si sa va tina treji noapte de noapte sa nu aveti minut de somn. Cat despre politie?? Doar la sesizari ...noaptea doarme sa nu deranjeze interlopii. Paznici tiganilor.Portarii interlopilor.
20
2
v.am mai zis,astia cu audi sint 98% lobotomizati,tarani inculti prosti si mirlandezi.Mai spunea unul ca ei se claxoneaza ca prostii si.si dau flashuri,cica se saluta.Taranoi care au trecut de la roaba la niste rable vopsite,cu motorul varza.Sint prea saraci s prsti sa.l repare!
17
7
Pare un pusti cordit care nu a muncit 1 minut in viata si nu a fact nimic. Politia Amenda Maxima dupa filmare
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367