REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO! Un MINOR s-a urcat la volan şi a lovit mai multe persoane pe trotuar! Două femei au MURIT!

VIDEO! Un MINOR s-a urcat la volan şi a lovit mai multe persoane pe trotuar! Două femei au MURIT!

Replica API 13 iulie 2019 | 10:02 1156

Accident urmat de scandal la Medgidia, pe strada Fundătura Viilor, vineri după amiază, 12 iulie! Un grup de persoane (5 la număr), ce se afla pe trotuarul străzii, a fost lovit de un autoturism scăpat de sub control!

După producerea accidentului s-a constatat că la volan era un minor. Persoanele implicate sunt de etnie romă, la faţa locului intervenind, în afară de ambulanţă, Poliţia şi Jandarmeria, pentru aplanarea scandalului iscat.

Imediat după accident, minorul a fugit, dar a fost depistat rapid de oamenii legii.

Conform cadrelor medicale, o femeie rănită grav a fost resuscitată la faţa locului şi transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa, în timp ce o altă femeie, cu vârsta de circa 50 de ani, a fost resuscitată la faţa locului, transportată la Spitalul Medgidia, resuscitată din nou, dar, din păcate, i-a fost declarat decesul.

Au mai ajuns la spital o femeie de 50 de ani şi doi copii (băieţi), de 4 şi respectiv 5 ani.

Update: Ulterior, încă o persoană a fost decalarată decedată!

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa trimita elicopterul? Elicopterul este rezervat parlamentarilor cu dureri de burta ca doar de-aia e platit din banii romanilor, sa fie salvati parlamentarii ci diaree.
2
2
Nu ai ce sa le faci,a facut Antonescu un judet si i-a dus acolo pe toti sa se bata si sa fure intre ei si acum plateste statul roman pentru ca au fost dusi la BUG.
5
0
macar se omoara intre ei
7
0
cocalari de Medgidia ,,ciori.
6
0
... niste tigani imputiti ? Pai , ciorile infecte nu au muncit o zi in viata lor ! Tigancile se fut ca iepele , de la 12 ani si fata puradei handicapati viitori infractori ! Rasa spurcata !
17
1
asa se intampla cand politia, jandarmeria si, partial, armata sunt pline de interlopi semianalfabeti. Piata e plina de tigani, protejati de politie, primarie si procuratura. Electoratul favorizat al primarilor alesi de dupa Revolutie- tiganimea Medgidiei.
8
1
Tiganii de ce se bucura de fetele altora? Mai ales de fetele din familii dezorganizate
9
0
Rusine nesimtitilor va bucurati de necazul altora sugeameati ciorapii ca alceva nu meritati.
3
20
Cati romani nu ma refer la rromi sunt jegosi si put ca dracu de nespalati .pana acum nu am auzit de rromi sa.si violeze mamele sau fetele dar la noi la romani in fiecare zi auzi cate un caz .pana si despre preoti s.au auzit f.mule cazuri .pe cine ar trebui oare sa judecam???
3
17
Ce mi doriti voi mie sa nu va dea Dumnezeu voua. In comparatie cu voi am inima. Voi faceti eroi motociclisti care merg in localitate cu 240 si aplaudati tragedii in care mor mame si copii. Bravo voua, pis.. as pe sufletul vostru de inculti emotional. Ai grija ce iti doresti ca s ar putea sa se intample. O bomba nucleara ar arunca o si pe mata in aer
3
14
Au zburat multe pene...
16
4
cartierul este ali baba din medgidia si este populat 90 la suta cu tigani turci. E un pol al mizeriei si infractionalitatii. Ar merita o bomba nucleara sa curete locul.
23
2
Ati consumat cherosenul pentru ciori!
18
2
Cartierul este horror ,asa arata in poze .
13
0
In ali baba, cartierul sustinut de moinescu si pintilie pt voturi, ajutati cu terenuri proiecte si materiale constructii pentru perpetuarea corvus frugilevus.
10
0
Personal cred ca e vina parintilor asa se intampla cand te crezi regele soselor. Pentru conducerea IPJ CONSTANTA v as ruga sa faceti filtre pe str Silozului si zona adiacenta pentru a descuraja pe viitorii infractori de a nu se mai urca la volan. O sa ramaneti uimiti ca majoritatea romilor nu au carnet unii sunt si minori!
22
1
Bai fratilor, uitati un amanunt! Un detaliu, zic. Sunt OAMENI! Si ei simt, si pe ei ii doare, si ei se zbat intr-o societate care nu a stiut sa-i educe, sa-i integreze, etc. Sunt suflete si voi nu sunteti mai presus pt gandirea inumana!
14
26
Ba' voi sunteti sanatosi?Consumati carburant pe elicopterul SMURD din taxele si impozitele mele pentru a salva magraoni neasigurati ce nu contribuie la PIB?La cum arata cartierul nu de elicopter SMURD e nevoie acolo ci d' alea Puma,Apache,Tomohawk cu munitie multa,multa!
35
5
Bravo puradelule! Toti puradeii sa se suie la volan si sa omoare ciori, astfel va imputinati intre voi ! Succes si la mai mare ! Bine era sa fi fost un stol de 20 30 de ciori omorate.
34
3
Tigan, puradel, tuciuriu, smoala, de ce nu ii spuneti pe nume ?
31
0
niste sapun doreste cineva?...
32
1
Nici asta nu este un motiv foarte intemeiat in a da arme populatiei si sa incepem sa ii omoram pe tigani, care dracu mai este?!?!?!?
40
3
bagamiaspula in voi, etnie jegoasa si nenorocita ce sunteti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
47
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218