REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIDEO! Un TAXI a ARS ca o torță pe AUTOSTRADA SOARELUI!

VIDEO! Un TAXI a ARS ca o torță pe AUTOSTRADA SOARELUI!

Replica API 9 martie 2020 | 00:13 5357

Alertă pe A2. Un taxi a luat foc luni, 9 martie, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Constanța, la km 201, în zona Murfatlar.

Pompierii constănțeni au intervenit pentru a lichida incendiul. Potrivit primelor informații, nu s-au înregistrat victime.

Video:

Au intervenit 9 pompieri cu o autospecială de stingere și o ambulanță Smurd b din cadrul Detașamentului Medgidia. La ajungerea echipajelor incendiul se manifesta generalizat la întreg autoturismul. Pompierii au acționat pentru lichidare, nu s-au înregistrat victime. Traficul rutier nu a fost afectat. Cauza probabilă, scurgeri de combustibil la nivelul comparatimentului motor.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Astia care comentati de taxiuri ca sunt cazane,sa arda ca tortele voi stiti ca o licenta taxi e cat garsoniera aia jegoasa care voi stati cu chirie
1
0
Asa se intampla cand toti idiotii se cred mecanici si electricieni auto!
2
1
pesedeu e de vina
3
0
Ete de unde vine poluarea ...
1
0
jegurile de taximetristi sa arda cu totii.sint trintori hoti,fosti puscariasi,drojdia tarii!
2
4
A venit bleak cacat si v a jegmanit umfla tarifu la aglomersti si voi vb de tax . Prosti incurajeaza firmele straine sa care bani inafara pe spatele lor a romanului
1
0
nope , doar tu!
1
0
DE MAI JOS INGHIT PULE CA VITELE
2
5
Clisee cretine. Cum sa arda un automobil ca o torta? Mai vezi pe la stiril.e de la teveuri ca si oamenii ard tot ca tortele. Da,adica tot ce poate lua foc,inclusic pe la gropile de gunoi,avioanele lovite de rachete,brichetele ,chibriturile,totul arde ca torta mamii ei. La biserica lumanarile sunt de fapt niste torte mai mici si le curge ceara.
1
5
te ma in poola noastra, ai invatat si tu sa scrii? am vazut ferrari nou arzind la fel, intreaba-l pe gabi popescu!!!
7
0
daca e taxi are alimentare pe gaz,daca e gaz posibil sa fie cel din marea neagra mare care este cel mai mare rezervor de hidrogen sulfurat,are putere calorica mai mare decat a metanului dar si calitatea de a se autoaprinde la contact cu aerul,sunt mult mai multe masini care se aprind in mers chiar si in stationare in ultima vreme
8
2
Si mie mi se rupe , sper sa arda toate taxiurile , cazane sau nu. Sa nu suga la pwla toti taximetristi. Toti put , tinuta lor pantaloni scurti si tricou, cu slapi in picioare. Care vor doar sa te jemacneasca. A venit Black Cab , sa vina si Uber. Ps Alupigus TAXI
13
6
Mi se rupe pula da toti taximetristii,vine uber din urma
18
3
Sa le sugi poola la toti taximetristii,dar stii cum,unul sa nu-ti scape!
10
12
Sper sa arda toate taxiuri , cotete sau nu !
12
12
E bine!tigaile poluante ,rapciugele de bmwuri si audiuri de texas,loganuri de 10 ani,cind ard,ma ung la inima.Un poluator mai putin!
7
12
Eu iasi interzice pe astia cu Loganele lor lesinate sa mai circule pe strazi. Pai cum adica???? Vi tu lansat cu opelul si iti sta in fata un amarat de Logan???
9
9

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367