REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
17.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

VIDEO! Viorica de la Clejani, reacție violentă: a aruncat cu o sticlă de lapte și a stropit cu furtunul echipa Antena 3

VIDEO! Viorica de la Clejani, reacție violentă: a aruncat cu o sticlă de lapte și a stropit cu furtunul echipa Antena 3

Replica API 24 mai 2020 | 00:19 14262

Viorica de la Clejani, cântăreața cunoscută pentru Taraful de la Clejani, a avut o reacție agresivă în fața presei aflate în fața casei sale, după ce a apărut informaţia conform căreia fiica sa, Margherita, ar fi consumat droguri și ar fi făcut un accident de circulație.

Viorica de la Clejani, cântăreața cunoscută pentru Taraful de la Clejani, a avut o reacție agresivă în fața presei aflate în fața casei sale, după ce a apărut informaţia conform căreia fiica sa, Margherita, ar fi consumat droguri și ar fi făcut un accident de circulație, notează libertatea.ro.

Viorica de la Clejani a aruncat o sticlă cu lapte spre jurnalistă, apoi a ieșit la poartă cu un furtun și a stropit cu apă, înjurând reporterul și cameramanul, conform Antena 3.

Într-un comunicat transmis presei, Ioniță de la Clejani, soțul Vioricăi, a explicat reacția cântăreței, dar și motivele care au dus la accidentul produs de Margherita. „Pentru toți prietenii noștri, ai familiei de la Clejani, vă mulțumim că suneți alături de noi și lui Dumnezeu îi mulțumim că nu au fost victime și Marga e bine! Și Viorica rămâne Viorica, o mama care își apăra puiul precum o leoaică. Mă bucur că reporterii au înțeles că poarta casei noaste este granița dintre imagine și viața noastră privată. Pentru reacția specifică temperamentului Vioricăi, care cântă cu toată ființa ei despre viață, cu patosul care a consacrat-o, ne-am prezentat scuzele. Numai cine nu trăiește nu știe că pe lume mai ai și hopuri de depășit. Marga a avut o cădere de calciu cauzată de grija ei continuă pentru siluetă și, în stilul ei caracteristic, a glumit, spunând că se ruja, iar asta i-a provocat momentul de neatenție ce a cauzat accidentul. Dar, esențial rămâne faptul că a fost cooperantă cu autoritățile, nu a evitat să dea explicațiile necesare și utile anchetei. Știu că sunteți cu sufletul alături de noi și vă mulțumim infinit! Rămânem aceeași familie,cu toată inima alături de voi, după cum știm că și voi ne transmiteți toate gândurile voastre bune!”, a transmis Ioniță de la Clejani.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu cred ca a avut o atitudine normala, pentru un om care se afla in suferinta. Presa ce face? Calca pe suflete, pe rani numai ca sa sature multimea de oi retardate care asteapta sa se bucure de raul altora si sa comenteze....
0
0
Piranda in actiune , ma mir ca nu si-a ridicat si fustele sa arate chiroasca.
2
0
Distrugatoare muzicii populare romanesti a trecut la agresiuni. Rusine.
5
0
Banii prea multi afecteaza cmportamentul copiilor !----Dar caracterul maica-sii e de necomentat !--_-tot media e de vina ca ei se comporta asa
3
0
Asa e cand ajungi celebru. Nu mai conteaza cum dar iti asumi. Cand iti faci publicitate la Antene, e bine. Cate revelioane au facut clejanii cu Dan Negru? Acum nu ne mai suportam. Crezi ca doar fii'te se drogheaza? In loc sa accepti situatia si sa ii indrepti comportamentul si sa o ajuti, incerci sa ascunzi ce a facut. Nu e o gandire sanatoasa. Dar ... la ei sa fie. Nu ma astept la educatia copiilor pentru ca nici parintii nu au ...
7
0
Corbi, altceva nu vad
3
0
Ce fata are... Oare chiar nu e capabila sa se vopseasca singura
7
1
poti sa.l speli mai mult de.un an,va ramine tot tigan.protv,sirbu tiganvoiculescu,nastase,tigani,prokkovati.va ba tiganii la voi acasa,nu pe post.lasati.ne!
8
0
tiganu tot tigan
14
3
au ajuns ciorile astea la asa statut....
14
1
gurnalistii sunt doar niste obositi de SRI ratati
4
2
Pai la ce sa te astepti de la Haznaua 3 si Clejanii?Acelasi kakat ,frumos ambalat dar la fel de gretos!Cine se aseamana se si aduna!
11
3
Comportament specific nivelului...doar nu era sa citeze dintr-un tratat de stiinta..
18
2
Pai normal, in hAznaua3 trebuie dat cu kkt si pishulica.
15
6
Doamne cum arata aceasta creatura
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369