REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIDEO VIRAL! Doi poliţişti cântând 'Moş Crăciun cu plete dalbe'

VIDEO VIRAL! Doi poliţişti cântând 'Moş Crăciun cu plete dalbe'

Replica API 24 decembrie 2017 | 19:38 685

sursa video: republika news

Doi polițiști au devenit vedete pe internet, după ce, între două misiuni, s-au pus pe cântat colinde, iar momentul lor filmat a fost postat pe Facebook. Unul dintre agenți a fost cuprins ceva mai tare de spiritul Crăciunului și, cum nici unul nu putea fi atunci alături de cei dragi, s-a gândit să mai îndulcească atmosfera sobră de la serviciu cântând câte un colind, notează b1.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
George, ce munca face cunostinta ta? Dupa mentalitatea ta, de copil netot, eu ma incadrez la "toata PULIMEA". Eu muncesc si intre Craciun si Revelion, cate 10 ore pe zi. De sarbatori nu lucrez. Tablagiii tai ce lucreaza ? Stau pe strazi si barfesc, ca militienii, intre ei? Stau in masina cu radarul pornit, si intre timp canta colinde si barfesc cum le-au mai tras-o unor proaste ? Grea munca. Pentru munca asta, merita spor: bani, haine, tichete, pile. Aaaaa, si de sarbatori, cand ei lucreaza, daca vrei sa faci o plangere, ramai cu plangerea in mana, fiindca nu e nici o "cunostinta' de-a ta.
9
1
Am o cunostinta care este andajat MAI. Si va spun ca de sarbatori cand toata PULIMEA se distreaza, el este de munca si ne intalnim numai in afara sarbatorilor.
2
11
Nu din cauza politistilor parasesc infractorii ta Nu din cauza politistilor parasesc infractorii cu bani tara ca nu ei au stabilit controlul judiciar si nu ei au limitat competentele politiei economice si au infiintat alte structuri subordonate politic.
5
10
Nici acum, cei doi papagali golasi, nu realizeaza ca au tangente cu mega super hiper penibilul. Ce nedreapta e lumea asta: nici pentru a primi spaga, nu-ti trebuie scoala de calitate, ci doar o postliceala de tablagiu. Prost croita mai e lumea asta.
13
1
Politia cinta de mama focului siinfractoriii parasesc tara cu milioanele de euro !!!! cintati papagalilor in continuare
14
3
FRUMOS. BRAVO BAIETI. Cat despre carcotasi, vai mama lor nu inteleg nimic, nu stiu ce este frumos, vad numai negru in jurul lor . Doamne iarta-i. Baieti continuati sa va faceti treaba in spiritul legii, iar cand se poate, cand aveti un moment de respiro, cantati, radeti si va veseliti, si ne veseliti ca nu se stie niciodata ce ne ofara viata. LA MULTI ANI CU SANATATE TUTUROR ROMANILOR !
7
13
Frumos colind, sa vina sa le dau cadou'!!!!!
4
0
Si ei au dreptul la bucuriile sarbatorilor de iarna.Sarbatorile fac parte din viata noastra stresata zi de zi si munca pe care o desfasoara in conditii de risc.BRAVO BAIETI PROFITATI DE OECE MOMENT FRUMOS DIN VIATA VOASTRA ,VIATA-I SCURT PLECI LA SERVICIU DAR NU SE STIE DACA TE MAI INTORCI ALATURI DE CEI DRAGI.
7
11
azi noape in cartierul bonduelle&fagabou era un scandal monstru si lor le arde de cantat colinde in loc sa isi faca treaba
16
6
Al naibi a fost si ramane romanasul nostru,Nimic nu-l multumeste.
10
9
Bravo baieti si felicitari! Inginerul de mai jos nu stie in ce pericol muncasc politistii si ca noptile sint in mijlocul criminalilor -se pensioneaza ptr ca au grupa 1 de munca
10
8
Esti cam frustrat baietica. Pune mana pe carte si nu te mai vaita! Cine munceste are parte cine sta acasa sau se face ca munceste ..... Hai fii frustrat in continuare
7
16
Acestor politisti tineri ,hai sa nu mai aruncam cu noroi ,baietii astia doi par a fi baieti de treaba,de ar fi jumatate din politie ca ei am avea rezultate mult mai bune.Felicitari baieti ,craciun fericit si anul nou fericit ,un roman din departare.
15
14
putin respect.Lipseste Godina din context,asteptam sa vina cu vreo vaicareala pe f-buk despre"cat de mult si greu muncesc ei"si"ce salarii de mizerie au"pentru"sudoarea depusa"si cum trebuie sa se pensioneze"pe caz de boala"la 45 de ani.Bravo lor frate!sincer,incep sa am stima pentru categoria asta profesionala.Un inginer trebuie sa munceasca pana la 75 de ani dupa mintea lui Dragnea si sa cotizeze sa sustina trantori care se plimba si canta.In timpul"programului de munca"
17
10
Pentru asta sunt dotati cu camere video.Astia doi se vor dezbraca in chiloti de 8 Martie ca cipendeii daca vor fi iarasi de tura?!!!
18
11
Bravo lor si ei sunt oamnei! Respect
20
19
Vaiiiiiiiiiiiiiiiii,mai bine si-ar face meseria,tara piere mosii canta
19
15

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614