REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VIDEO. Vlădescu explică scandalul Dapyx de la Medgidia: ‘Suspiciuni de fraudă şi de furt’

VIDEO. Vlădescu explică scandalul Dapyx de la Medgidia: ‘Suspiciuni de fraudă şi de furt’

Replica API 25 iunie 2018 | 00:00 289

Luminița Vlădescu

Consilierii locali din Medgidia au fost convocați la mijlocul săptămânii trecute în ședința ordinară a lunii iunie, în cadrul căreia au fost propuse spre aprobare 11 proiecte de hotărâre, din care doar șase au fost admise. Pentru a treia oară consecutiv, proiectul privind Modificarea și completarea H.C.L. nr.156/19.10.2017 privind aprobarea proiectului „Culture Eternity” finanţat prin România - Bulgaria Cross – Border Cooperation Operational Programme, în parteneriat cu Primăria oraşului Elena –Bulgaria, precum şi a contribuţiei de 2% din bugetul proiectului nu a fost admis. Programul include șapte județe din România și opt districte din Bulgaria.

Referindu-se la această situație, în care consilierii locali au refuzat să voteze mai multe proiecte, primarul Valentin Vrabie a declarat: “Proiectul de la punctul 1 ar fi adus în municipiul nostru peste 2 milioane de lei, bani nerambursabili pentru finanțarea Festivalului de Jocuri și Reconstituiri Istorice Dapyx.

De asemenea, prin faptul că nu au votat proiectul referitor la mandatarea mea în calitate de reprezentant legal al Municipiului Medgidia în cadrul Adunarii Generale a Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Apa-Canal Constanţa”, în conformitate cu O.U.G. nr.109/2011, consilierii locali au blocat demersul meu de a rezolva problema prețului apei, respectiv reducerea cu 50% a acestuia.

După o muncă de doi ani, în sfârșit astăzi, pe ordinea de zi a ședinței Asociației de Dezvoltare era supusă dezbaterii și aprobărării solicitarea cetățenilor referitoare la această problemă atât de spinoasă a apei. Prin această decizie a consilierilor, voința cetățenilor exprimată inclusiv prin organizarea mitingului din data de 12 mai 2018 a fost compet ignorată. Delegând-o pe doamna Luminița Vlădescu, tot acest demers al nostru a fost zadarnic”, a declarat edilul oraşului Medgidia.

În replică, Luminiţa Vlădescu a declarat că în cazul proiectului Dapyx există “suspiciuni de fraudă şi de furt” – VIDEO, declaraţii complete:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doamna Luminita doar Narcis Ion poate sa isi plateasca din bani publici. Nu toata lumea e ca el. Hoti striga hoti. Cu tot respectul sunteti o rusine. Nu a-ti facut nimic pentru oras, doar pentru dumneavoastra si acolitii dumneavostra. Nu ar fi nici o problema daca macar nu a-ti mai da lectii de morala. Va urmaresc la sedinte si nu imi dau seama de unde atata tupeu.
7
1
Pentru Luminita pula cand o mai sugi
2
1
Bai GEO BORZA cu cine paola mea ai facut gramatica limbii ? Dute este verb papagalule , cum il desparti ma sparge ti as cutia limbii
5
5
bai voi sunteti prosti sau handicapati credeti un impostor un borfas de prima mana ce referendum sa faca e dupa cum vrea el
7
4
Ptr anonimus 09.18 dute este du-te, mai bine du te tu la scoala
5
6
Dute acasa draga, ocupi locul. Lasa pe altcineva mai competent. Nu va convine ca Vrabie va pune la treaba. Cat a fost iordache nu ti sa auzit gura acum dai interviu peste interviu. Esti penibila
11
8
In atentia tuturor consilierilor PSD impreuna cu mama Vladescu: orice proiect propune Dom' Primar, indiferent daca e pe bani europeni sau nu, acesta NU TREBUIE VOTAT sub nici o forma! Avem suspiciunea rezonabila ca aceste proiecte nu au la baza principiul "parandarat". Mai pe intelesul tuturor, daca nu ai cotizat cel putin 10% catre partid, nu te mai agita ca nu-ti votam proiectul! Sa te-nveti minte!
10
9
pai daca exista suspiciuni de frauda si furt e problema justitiei nu a vostra sa distrugeti orasul si locuitorii pentru interesele obscure pe care le aveti
11
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218