REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Viermele din salata de la Mesopotamia. OPC a fost în control, totul este în regulă

Viermele din salata de la Mesopotamia. OPC a fost în control, totul este în regulă

Replica API 18 august 2018 | 02:32 1707

Odată cu deschiderea sezonului estival, mai multe restaurante şi terase, atât din staţiunile de pe litoralul românesc cât şi din municipiul Constanţa au fost închise de inspectorii OPC Constanţa în urma abaterilor descoperite la controalele efectuate în toată această perioadă. Se pare însă că, clienţii unui renumit restaurant dintr-un mall din Constanţa au găsit un vierme în salată. Viermele buclucaş a ajuns imediat vedetă în mediul online fiind publicat de cel care ‘a păţit-o’.

Tot mai multe abateri de la normele privind igiena în unităţile publice alimentare au fost găsite de inspectorii OPC Constanţa în timpul controalelor efectuate pe litoralul românesc încă de la începutul sezonului estival. Cu toate acestea, se pare că un vierme de varză a devenit vedetă în mediul online după ce er aprezent în farfuria clientului care a intenţionat să servească o salată la unul dintre restaurantele din City Park Mall. Comentariile nu au încetat să apară aşa că o parte dintre cei care cunosc situaţia sunt de părere că nu este un lucru atât de grav, fiind vorba despre un vierme de varză, nu de unul care se hrăneşte cu alimente descompuse: “Este un viermişor de varză... nu este vorba de vierme de carne ce se hrăneşte cu produse descompuse. Pur şi simplu ei sunt în varză, acolo trăiesc şi nu îi vezi decât daca tai varza. Acasă unde faci salata din jumăte de varza ai toate sansele sa il vezi , dar la Mesopotamia fac o cantitate mare, nu au cum să purice toată varza mai ales că varza tăiată nu se spală.”.

Şeful OPC Constanţa este de aceeaşi părere, menţionând totodată că, în loc să mâncăm fructe şi legume stropite cu pesticide, mai bine… găsim un viermişor în legume. De asemenea, potrivit acestuia, în urma ultimelor controale efectuate la Mesopotamia nu s-au găsit abateri privind igiena. De altfel, reprezentanţii OPC s-au deplasat şi vineri, 18 august, la Mesopotamia, însă bucătăria arăta impecabil.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da' mergeti si mancat la marco polo ca sa nu mai aveti parte de viermi.. sarakilor
0
0
Viermele arata ca varza e de calitate fara pesticide. Daca are pesticide viermele mu sta ! Asa ca mai da-va-n sloboz de carcotasi ! In alta tara viermii sunt delicatese !
6
4
bine si care este problema,se reclama prezenta unui singur vierme cand ar fi trebuit sa fie mai multi
2
3
Am gasit si eu vierme de varza la Mesopotamia cel mai bine gatesti acasa
4
1
HO, HO , HO...HORICA , ala care batea lumea pe plaja la Costinesti? ..mare sef la opc?
7
0
pai nenea Horia si-a luat "dreptul" si totul este in ordine, ........... si poate ca acel vierme a fost plantat tot de cineva din echipa lui Horia, ca sa-l sperie pe acel patron care nu vroia sa-i dea "dreptul"
11
1
Sa va ia Dreaku de nenorociti , imbecililor sa va manance viermi aia bio ...si voi sa mancati toti viermi din Filipine .... bleah
12
3
Niste proteine in plus. Multumit horia! Bataia aia nu ti a prins bine....
7
5
Daca e un vierme in salata e in regula.E doar un viermisor.E de la varza ca e bio. Va dorim pofta buna in continuare.
16
3
La puscarie.
14
4
Pe bune? deci seful opc este de parere ca putem sa mancam viermi. Bravo Horia
19
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614