REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Viitori polițiști locali din Constanța, “prinși” la țigară cu elevii din Călărași

Viitori polițiști locali din Constanța, “prinși” la țigară cu elevii din Călărași

Virgil STOIAN 28 ianuarie 2023 | 00:00 5243

A fost agitație pe tot internetul, astăzi, în Călărași, din cauza unor imagini cu doi tineri echipați parțial  în uniforma Poliție Locale din Constanța, surprinși în zona Liceului Teoretic “Mihai Eminescu” din municipiul Călărași, în timp ce fumau… cu elevii.

Viitori politisti locali din Constanta, “prinsi” la tigara cu elevii din Calarasi Scenele considerate revoltătoare au fost făcute publice pe rețelele de socializare de o lucrătoare a unui local din zona Liceului Mihai Eminescu, care a încercat să scoată în evidență faptul că tinerii fumează în văzul lumii, de față cu oamenii legii. Probabil. Cum a fost posibil acest lucru?

Cum se pot purta discuțiile serioase între oameni? Dacă la țigară nu, altfel cum? Doar că datele problemei noastre se complică. Elevii sunt minori iar oamenii îmbrăcați în uniformă sunt, de fapt, studenți ai Facultății de Drept şi Ş.A, Specializarea Politie Locală, Ovidius din Constanța, nu polițiști.

Mai mult, cei doi studenți, îmbrăcați în haine de polițiști, sunt foști elevi din Călărași. Unul a învățat în Colegiul Național Barbu Știrbei, iar celălalt în Liceul Teoretic Mihai Eminescu.

Aceștia ar fi venit în liceele în care au învățat pentru a prezenta activitatea facultății pe care aceștia o vor absolvi, încercând astfel să recruteze tineri interesați de o carieră în uniforma poliției locale Constanța.

Contactat pentru un punct de vedere, Stoian George, directorul Liceului Teoretic Mihai Eminescu confirmă faptul că aceștia au discutat cu elevii unității de învățământ pe care o conduce.

De apreciat intenția lor, însă gestul de astăzi a lăsat un gust amar și o pată pe uniforma instituției pe care o promovează.

Conducerea Poliției Locale Călărași a sesizat evenimentul de astăzi către un reprezentant al Facultății de Drept şi Ş.A, Specializarea Politie Locală, Ovidius care a dat asigurări ca vor fi dispuse verificări în acest sens.

Pe de o altă parte, studenții acestei specializări nu au un regulament exact care să reglementeze purtarea uniformei de studenți, potrivit calarasipress.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai știri de tot cacatu aveți mereu ori e falsa ori ma plictisește ori scrieti ceva concret și de ajutor ori mai sugeti Ciocanu replica p**i mele
0
0
Sa trăiți ăștia de la replica 100 de metrii sun pământ și 100 de ani in poze
0
0
Au fumat o tig ? Ce au făcut , au tras pe nas ? Mai duceți-vă dracu in pla mea de măscărici , si ăștia din com sa va trag la m**e la toți
1
0
Nici macar nu e bine redactat plm ca erau amandoi din eminescu
1
1
M-ați omorât cu știrile voastre. Abia aștept sa va închidă pagina!! Chiar credeți ca interesa pe cineva? Sunt studenți, studenții își promovează facultatea, vedeți ceva greșit? Studiază in Ct, au plecat la Călărași pentru a promova facultatea, au stat la o Țigara cu prietenii sau foștii colegi, fiind de vârste apropiate. Zici ca e un capat de tara. Voi nu știți cât învata copiii ăștia. In comparație cu voi, ei trec printr-o facultate, nu pe lângă. Bravo lor, învata pentru un viitor mai bun. Nu ii mai comporți cu foștii gardieni publici, tinerii de acum știu ce au de făcut! Nu fac degeaba o facultate
3
1
POLITIA LOCALA DESFIINȚAREA URGENT A ACESTOR MASCARICI!!!!
4
1
politistii locali niste golani trintori semianalfabeti spagari si inutili!desfiintati urgent!!!ai jandarmerie,politie,etc si intrlopii zburda,dau spaga la toti trintorii amintiti!
7
2
Adica, viitori trantori pe bani publici!
6
2
Nu mai fi asa frustrata, omul ti-a ascultat doleanțe și a plecat sin politia locala. Asta nu te scuteste sa-ti faci curat pe teren în viitor, dar măcar nu ne mai stresa cu prostia ta!
1
1
Ce ai mai cu politistele de la Eforie ? Da, se pozeaza, se rujeaza, sunt sexy Asa sef, asa subordonate, treaba putina, bani multi, baietii au ramas in inferioritate, fetele conduc vedem cat il mai suporta domn primar pe seful lor, timpul trece leafa merge, bine ca le-a luat primarul masini noi, sa ai fetele caldura la fundulet Puneti mana si munciti leprelor ca nimic nu mai faceti in ultimul timp, ati disparut complet din oras
3
0
Sa vedeti ce specimene de politiste "localnice" sunt in Eforie. Ele au intrat in militia locala pentru haine in care sa-si arate fundul supradimensionat. Bine, ca si in Politia Nationala Eforie, sunt specimene care se lauda in timpul programului cu hainele luate de la...ofiteri...ele fiind subofitarese. Bai, organelor, de ambele sexe, ce respect vreti de la noi, daca va doare in cot de noi cand suntem chiar langa voi, in timpul programului, si voi va comportati ca niste hiene, care umbla dupa haine si dupa statutul care va da "dreptul" sa intimidati cetatenii. Cum se spune: in Civilie este altceva, la noi - sunt regulile noastre. ORGANULE, regulile voastre sunt daca va permite Civilia; daca nu v-ar permite Civilia, ati fi respectat si voi regulile.
9
0
Eu la locala Cernavodă nu fac nimic, doar bârfesc colegii pe la colțuri și dau pe goană la șefi, un fel de c***a sunt!
8
0
Sunt politisti locali care au parasit sistemul, pentru ca au ajuns la concluzia ca nu sunt compatibili cu acesta, este foarte bine. Nu este bine cand alti poltisti locali care nu sunt compatibili cu sistemul se incapataneaza sa ramana in randurile Politiei Locale, aplicand legile si horararile eronat, dupa bunul lor plac. Este si cazul politistului local OLTEANU VALERIU un simplu aventurier in Politia Locala, care imparte amenzi fara numar cetatenilor pentru iarba, dar nu ia nicio masura impotriva molozului depozitat pe terenurile primariei de catre regii sau firme private. Rusine sa iti fie OLTEANU VALERIU ! Ar fi corect sa parasesti Politia Locala in cel mai scurt timp.
9
0
un politian prinde un copil care fuMa.Ba,ce clasa esti tu de fUmezi?A doua. Ba,si eu fumam intr.a doua dar aveam 16 ani!
11
0
Pentru MAI, SPECIALIZAREA MANGLE, SCARBA ETERNA si altii ca ei: cadru legal dupa care functioneaza politia locala il reprezinta Legea 155/2010. Ar trebui sa citeasca toata lumea aceasta lege inainte sa preia un cliseu si sa inceapa sa vorbeasca prostii. Politia locala inseamna mai mult decat patrunjel si alergat babe. Altceva nu mai stiti. Cititi legea si mai terminati cu analfabeti functionali, p.... i. Etc. Au mai multa scoala decat marea majoritate a celor care comenteaza. Nu stiti altceva decat sa comentati aiurea, sa preluati prostii si alte rah....i. Ca idee, pentru cultura voastra(a celor a caror singura ocupatie este sa fie viteji in spatele unei tastaturi) generala, marea majoritate a politistilor locali din municipii, este reprezentata de oameni care au studii superioare. Spun acest lucru pentru ca marea majoritate a celor care comenteaza aiurea au trecut pe langa o facultate si s-au luptat intr-un liceu.
2
8
pe locul 1 sau 2 in ue la fumatori la destul de mare distanta de alte tari iar ministerul sanatatii si guvernul dorm si nu fac nimic; in alte tari sunt campanii energice de mai multe decenii; ce sa mai ceri de la angajatii statului sau elevi
7
0
In primul rand, toti fumau in spatiul public, in al doilea rand, acei elevi de liceu, fiind in ultimul an, exista posibilitatea sa aiba 18 ani deci, unde naiba este problema?
11
6
Bun articolul ! B v r e p li c a ! Sunteți de K K T. Încă o data va faceți de rușine. Dar nu mai contează ca oricum voi nu sunteți presa. Data viitoare sa face un articol și despre tik tok
9
6
Fii de comunisti vand droguri, care au parintii pensii hapsane platite din greu din taxe si impozite. Lumea sta la coada sa-si plateasca taxele si politicienii le dau pe pensii hulpave militarilor. Pe timpul lui Ceausescu cizmarul militarii dormeau si mancau numai salam de Sibiu si mezeluri delicatese si noi pristimea nu gaseam lapte si carne. Militarii lingeau in c.yr pe Elena c***a care avea copii cu alti barbati.
8
13
Probabil ca angajata localului avea o gelozie și răutate pe Politista Locală si s-a gândit să-i un "bine ".
8
4
POLITIA MAI se face de ras, lasand sa fie folosit CUVANTUL Politie de “politia locala” Politia locala nu are cadru juridic de folosinta al acest cuvant greu cantarind in viata si disciplina populatieii
16
0
Și FRECTII marca politia locala...Niste p****i împachetați și flaușați de foame
13
1
am trait sa o vad si pe asta: studenți ai Facultății de Drept şi Ş.A, Specializarea Politie Locală...! pai si ce plm pot invata acesti anlafabeti functionali care dau examen de intrare ca la pronosport cu bifarea casutelor cu x: cum sa te faci ca nu vezi infractiuni flagrante ptr ca nu ai fost sesizat , cum sa amendezi invalizi sau babe care vand patrunjel, cum sa mergi cu masina pe varianta si sa cersesti servicii sexuale gratis...!?!
25
1
Fumatul afara nu este interzis. Este interzis comerciantilor sa vanda tigari minorilor. Studentii nu sunt comercianti si nici profesori,sa faca morala unora care oricum fumeaza in draci unde apuca. Apoi,,,moralistii'' ori fumau pe blat in tinerete,ori aveau prieteni care o faceau. Oare nu sunt alte lucruri mai serioase de samnalay in presa?
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102