REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.6° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
23.6° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Viitorul- Gent 2-1. Formația lui Gică Hagi, eliminată din Europa League după o dublă cu 12 goluri

Viitorul- Gent 2-1. Formația lui Gică Hagi, eliminată din Europa League după o dublă cu 12 goluri

Replica API 2 august 2019 | 00:00 491

Viitorul a câștigat returul cu Gent, scor 2-1, dar a ratat calificarea în turul III preliminar al Europa League din cauza eșecului 3-6 din Belgia.

Injectați de Hagi cu optimism, constănțenii nu s-au speriat de uriașii de la Gent și au început returul de pe Litoral cu gândul la remontada. Dezavantajați la capitolul fizic, au mizat pe același joc combinativ, cu pase repetate la firul ierbii. Strategie care le-a adus și prima ocazie, Mățan strecurându-se prin apărarea condusă de băiatul școlit în Liga 1, Ngadeu. Încercarea sa la colțul scurt a fost însă ghicită de Kaminski.

Tribunele au fremătat după un sfert de oră, dar golul lui Achim a fost anulat corect pentru ofsaid. Apoi, au oftat la șutul lui Ganea, deviat din drumul spre gol de un picior salvator. Fără gol după o jumătate de oră, dar jocul măcar a aprins imaginația, creionând posibilitatea unei minuni.

La adăpostul avantajului din tur, oaspeții au șarjat pe contraatac, dar încercările lor s-au lovit de fanionul ridicat al asistentului. Cu o singură excepție, când Iaremciuk a plecat în viteză spre poarta debutantului Căbuz, a câștigat prin fault duelul cu Țîru și, după o deviere norocoasă, a reușit să deschidă scorul. Și totul părea pierdut.

O repriză de speranță

La pauză, norocul a schimbat vestiarul și primul minut de la reluare a adus egalarea. De la punctul cu var, prin Iancu, care a obținut o lovitură de pedeapsă în urma intervenției neglijente a lui Ngadeu. Speranțele s-au reaprins după un sfert de oră, când Iancu a făcut „dubla” tot de la 11 metri, după hențul comis de Owusu. A fost momentul când Hagi a apelat la magia braziliană și l-a trimis pe Eric să-i inventeze ceva în ofensivă. N-a mers, chiar dacă decarul s-a zbătut.

Total debusolați după ce se văzuseră cu calificarea în bagaje, belgienii au tras aer în piept și au „omorât” jocul, în ciuda entuziasmului gazdelor. Ba chiar au dat emoții cu torpila lui Bezus, trecut la o palmă deasupra „transversalei”. Finalul a fost pe contre, cu portarii în prim-plan. Kaminski l-a blocat pe Calcan, iar Căbuz a intervenit salvator în fața lui Iaremciuk. Și Viitorul a rămas doar cu satisfacția unei victorii și cu gândul la campionat, unde s-a instalat în fotoliul de lider.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Belgieni s-au oprit pentru ca mai au si alte meciuri de jucat,doar nu era sa riste vreo accidentare cu copiii astia.
1
0
antrenor de doi bani e Gica , ii mai trebuie un sponsor , sa aiba ce toca banii impreuna cu "specialistul " Gica Popescu ce a studiat la zdup . Au ajuns sacul de bataie a lui Gent , o echipa marunta. Daca nu te prezentai Gica ,incasai 6-0 si nu 7 boabe . Noroc ca au fost domni si s-au oprit oaspetii.
1
0
Baravo Viitorul dar ma HAGI te rog sa mu mai iesi cu echipa ta in europa pentru ca tu te faci de ras si fotbalul romanesc are de suferit din cauza coeficientului de tara.
7
1
bravo copii! nu ne am facut de rusine avem echipaaa!!!!
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369