REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
18.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Viitorul o demolează pe Voluntari cu 4-0

Viitorul o demolează pe Voluntari cu 4-0

Replica API 26 august 2019 | 00:00 420

Viitorul s-a impus cu scorul de 4-0 contra celor de la FC Voluntari, în cadrul etapei a șaptea din Liga 1.

Hagi l-a reparat pe Gabi Iancu, atacantul al cărui potențial părea grozav în urmă cu șase ani, înainte ca FCSB să-i tocească și lui aura de viitor mare fotbalist.

Hagi a mai scos din atelierul magic o mașinărie ca nouă, după ce o recepționase ca pe un hârb bun de aruncat.

Iancu, pe care Gică îl etichetase "noul Raul" în urmă cu șapte ani, înainte să-l vândă la FCSB cu 800.000 de euro, s-a pierdut în clubul fără răbdare și fără plan pe care-l conduce Becali.

Sigur, atacantul a regresat și din cauza unor defecte proprii, nu a fost de vină numai mediul roș-albastru poluat.

Pierdut, cu calități diluate pe care nu i le mai vedea aproape nimeni, Gabi a revenit în vara asta la Ovidiu după ce retrogradase cu Dunărea Călărași și Hagi a izbutit să-l scuture de rugină în numai două luni și un pic.

Fostul internațional de tineret arată din nou ca atunci când era lăudat și curtat: foarte tehnic, cu fizic bun de vârf, dar creativ și util și într-o repriză secundă în care a fost retras la creație, pe postul „Kaka/Rui Costa” în sistemul lui Hagi, o copie a tacticii lui Ancelotti din Milanul primei părți a anilor 2000.

Iancu a înscris primul gol, apoi a pasat grozav la faza în care George Ganea a făcut 2-0 și a clarificat, astfel, o partidă în care FC Voluntari doar a sperat să amâne momentul în care avea să încaseze primul gol. Conducerea din Ilfov a lucrat împotriva lui Bergodi în vara asta, a lenevit două luni și acum caută să umple de la o etapă la alta găurile, să peticească o echipă zdrelită de campania de transferuri dezastruoasă.

Bergodi trimite pe teren de la o rundă la alta fotbaliști cu care abia acum fac cunoștință el și jucătorii deja existenți în vestiar: Julio Cesar, Harrer, Ebralidze. Echipa ar trebui să devină tot mai bună pe măsură ce "blenderul" va fi omogenizat și noile ingrediente. Până se dezmeticesc nou-veniții, Cristiano se obișnuiește cu înfrângerile.

"E o victorie categorică a Viitorului, ne-a dominat din toate punctele de vedere, noi n-am reușit să ținem pasul, a fost o diferență prea mare și ca joc, nu doar ca rezultat" - Victor Râmniceanu, portar FC Voluntari

"A fost un meci frustrant pentru noi, Viitorul joacă precum Barcelona, mută mingea de pe o parte pe alta, atacă prin toate zonele, e foarte greu să te aperi în fața unui asemenea stil. Eu am fost junior la Ovidiu timp de doi ani, știu exact cum se antrenează acolo, și tot n-am reușit să-i blochez pe constănțeni" - Gabriel Deac, mijlocaș FC Voluntari

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Farul si Viitorul!
2
0
Presa copy-paste. Nu sunteti in stare sa scrieti 10 randuri proprii despre echipa fanion a Constantei?!
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369