REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Viitorul vinde în Top 5 campionate din Europa! În ce țară importantă n-a transferat până acum

Viitorul vinde în Top 5 campionate din Europa! În ce țară importantă n-a transferat până acum

Replica API 1 februarie 2019 | 00:00 390

Transferul lui Tudor Băluță la Brighton & Hove Albion este primul făcut de echipa lui Gică Hagi în Anglia, direct în Premier League.

Astfel, Viitorul bifează al patrulea campionat din Top 5 Europa. Drumul a fost deschis de Aurelian Chițu, în 2013, când mijlocașul a plecat în Ligue 1 (Franța), la Valenciennes, pentru 700.000 de euro.

L-a urmat Ianis Hagi, plecat la începutul lui 2017 în Seria A, la AC Fiorentina (Italia), în schimbul sumei de 2 milioane de euro. În vara anului trecut, constănțenii au reușit și primul transfer în La Liga (Spania), Cristi Ganea fiind achiziționat de Athletic Bilbao pentru un milion de euro. Singurul campionat de top din Europa în care încă nu au plecat jucători de la formația constănțeană este Bundesliga.

Cel mai de succes transfer în acest moment rămâne cel al lui Răzvan Marin la Standard Liege. Plecat în Belgia pentru 2,4 milioane de euro, mijlocașul în vârstă de 22 de ani și-a mărit impresionant cota, ajungând la 7 milioane de euro.

3.000.000 de euro va achita Brighton & Hove Albion pentru transferul lui Tudor Băluță, cea mai mare sumă plătită de o echipă din străinătate pentru un jucător de la Viitorul

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu cantitatea conteaza ma ci calitatea. Ai spus camp.puternic Monaco a incasat peste 200 milioane de euro hagi a zis despre f. Coman ca e la fel de bun nu mai crede tot ce zice el.
0
0
stimati reporteri nu mai dati asemenea articole ca nu fac bine adevaratilor suporteri.eu care merg la meciurule viitorului ca il simpatizez pe baluta , de maine nu mai merg la stadion ca hagii vinde idolul mea.credeti ca acest lucru bucura vriun suporter can d vezi de fapt ca academia vinde jucatori ca si n complex de pasari sau animale care da totul la export.asa ceva nu este o fala asa cum cred reporterii si trambiteaza pe unde apuca fara sa se gandeasca oare ce spun fanii care nu-si mai vad idolii.
1
0
Spre deosebire de jiji, hagi produce, vinde...si nu se lauda cu transferurile lui. Panarame sau nu, exporta. Spuneti voi o echipa de club care a vandut mai bine decat el in ultimii 10 ani. Si sa vanda in campionate puternice, nu arabia saudita sau mai stiu eu pe unde
2
0
ce dracu sa explicit tu, imbecilule? e o minune contra naturii ca ai acces la internet. e PANARAMA DE ORAS, bai prostule. Si acum da fuga pe DEX si silabiseste explicatia cuvantului PANARAMA. Da, e trist, dar se refera si la ma-ta.
2
0
Ai dreptate ma ptr.ca la atat de reduce panorama ta acad.hagi Sa ii explice cineva ptostului ce inseamna cuvantul panorama ca el saracu doar atat stie beebeebee.
1
1
in afara de marin, restul cara apa si sacul cu mingi pe unde merg. nici 5 min in rep a 2 a nu sunt in stare sa contabilizeze...
0
0
Radeti, glumiti, dar nu parasiti incinta. Pana una alta, nea Hagi apus la punct cea mai tare Marfa de export din panorama asta de Oras. Mai mult nu mai ai ce. Doar sa construiesti portavioane, submarine nucleare sau F22.
2
2
Mai terminati ma Fiorentina vi la aruncat aia afara ca pe o masea stricata. Incredibil mai si va laudati cu Fiorentina.
3
3
Vrajeala eftina, nea Hagi.... Ai nasul rosu!
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367