REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Vilele din curtea Spitalului Mangalia, motivul schimbării managerului Lefter?

Vilele din curtea Spitalului Mangalia, motivul schimbării managerului Lefter?

Replica API 16 iunie 2017 | 00:00 902

A fost înlocuit managerul Spitalului Orăşenesc Mangalia! Dan Lefter, managerul interimar, a fost înlocuit, tot interimar, cu Alina Niţoi. Pentru a ocupa acest post, Alina Niţoi s-a suspendat din funcţia de director în cadrul Primăriei Mangalia. Întrucât nu are experienţa necesară funcţiei de conducere a unui spital, ea va fi interimară pentru doar câteva luni, când va fi organizat concursul de desemnare a managerului.

Nici primarul Mangaliei, Cristian Radu şi nici Dan Lefter nu au fost de găsit, ieri, pentru a oferi detalii cu privire la situaţie. Însă, spun anumite surse, plecarea ar fi survenit pe fondul tensiunilor dintre cei doi, cauzate de situaţia transformatorului unităţii medicale, mai exact a faptului că proprietarii vilelor din fosta curte a spitalului sunt în continuare racordaţi la el.

“A fost reluat subiectul transformatorului, managerul spitalului atrăgând atenţia că pe timpul verii consumul este mai mare şi nu doreşte să existe riscul unor pene de curent în secţii, întrucât există aparatură, se fac intervenţii chirurgicale. Şi atunci, dânsul a propus să taie curentul către respectivii utilizatori externi. Pe de altă parte, cei de la vile au contoare separate, adică plătesc ce consumă. dar nu este în regulă să fie branşaţi aşa. Trebuie să facă demersuri pentru un alt transformator care să fie al lor”, a explicat sursa noastră.

Amintim că branşarea în cauză a avut loc după ce proprietarii vilelor au constatat că şi-au construit case pe terenuri care nu au utilităţi (curent electric). “Soluţia provizorie, adică branşarea la transformatorul spitalului, a rămas aşa încă din mandatul lui Zanfir Iorguş. Acum, managerul a spus că ajunge. Are dreptate, numai că nici oamenii respective nu pot fi lăsaţi fără curent. Unii au copii, este delicat. Pe fondul acesta, primarul şi managerul s-au contrat, Lefter s-a supărat…”, a mai spus sursa noastră.

Alexandra CUCU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au mancat toti sacalii in frunte cu iorgus,niste hiene fara suflet,daca nu ar fi asa cine ar locui intre acesti loviti de soarta care de abia i-si taraie picioarele sau rotile de la scaune,sunt deja a lui Satan care-i asteapta
0
0
acest zis mun icipiu cu grad de comuna dupa aspect si situatia financiara a populatiei si poate urmand si mai dezastruoasa , acest navetist ce minte ca este localnic ales de niste ..... sa nu dau n ume dar care inca au acceptat sa-l voteze stiind ca a facut doar dezastru si urmeaza in urmatorii ani, continua sa taie si sa spanzure dupa cum vrea ...... macar de ar urma la streang si idiotii ce al tot sustin !
0
3
Pe langa curtea spitalului si padurea Comorova a mai ramas ceva nevandut de Iorgus? Sa nu ne mire daca o sa aflam ca si pamantul de sub casele noastre ni l-a vandut!
3
0
Rusine sa va fie. O tara de hoti si mafioti. Mangalia frumosul nostru orasel, va ajunge in curand o ruina. Cetatea Callatis ruina, soselele ruine, spatiile verzi netunse, iluminatul la pamant, portul turistic praf, curtea spitalului vanduta, etc
6
3
Numirea unui manager interimar din afara unitatii este ilegala.Vedeti cazul spitalului Harsova unde la ultimii doi manageri le-au fost suspendate dispozitiile de numire date de primar de catre prefect pe motivul ca nu erau angajatii unitatii.
11
0
Printre vilele alea sunt unele ale unor interlopi. Cum de au obtinut tocmai interlopii teren acolo ? Si de ce s-a dat teren acolo in general,cine a facut-o ? Spitalul are obligatia sa deserveasca pacientii,nu terte firme ori persoane ca uite asa,nu au aia curent. Nu au,sa stea la lampa, pana cei care le-au dat aprobari rezolva problema.Managerul a avut dreptate,dar cine se pune cu liderii reali ai orasului,cu cei cu pile la clanuri? Daca era un bloc cu muncitori ,era de mult deconectat de la toate,dar cu pilosii....Da,si pilosii au copii,insa nu e vina pacientilor si a angajatilor spitalului!
8
1
Eu nu stiu cum de nu a intrat pe fir DNA-ul la Mangalia, inca ! Este inadmisibil cum s-au dat terenuri in curtea spitalului tuturor ciorilor borate si tatarilor imbogatiti peste noapte. Radu & Iorgus sper sa va vad la mititica soon.
13
2
Sigur disputa a pornit de la faptul ca primarul vrea ca ciubucurile primite de medici sa fie facute Jumi-Juma cu el!
12
1
Alina Nitoi are spate mare si datorii uriase. Nitoi Cristinel a fost extirpat din Politie pt apartenenta la clanul celebrului clan interlop Nuredin. Acum Nitoii sunt pusI pe pricopseala prin orice mijloace. Banii le-au luat mintile. Combinatiile lor murdare nu se vor termina niciodata.
15
0
CUCU CUCU ; STIREA PULII CU 'OAMENII RESPECTIVE;''''
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369