REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Vindea ”moarte la plic”, dar nu şi-a schimbat meseria!

Vindea ”moarte la plic”, dar nu şi-a schimbat meseria!

Replica API 28 ianuarie 2022 | 00:24 3845

O casă din zona plajei Modern devenise foarte cunoscută întrucât era punctul principal în care se vindeau etnobotanice. Oamenii legii din Constanța, sub coordonarea procurorilor DIICOT au declanșat cercetările, mai multe persoane fiind trimise în judecată și condamnate. Printre acestea se afla și Ibraim Jacle. Și, ce să vezi? Acum a fost iar trimisă în judecată, în stare de arest preventiv, tot pentru etnobotanice.

(zona unde se afla casa)

Ibraim Jacle a fost trimisă în judecată pentru combaterea produselor etnobotanice, dosarul fiind înregistrat la Tribunalul Constanța, pe 2.12.2021. Pe cameră preliminară, la data 26.01.2022, magistrații au decis să înceapă judecata. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

(zona hotelului Sport)

În 2018, Asan Turgai și Ibraim Jacle au fost condamnați la câte 4 ani de închisoare fiecare, pe când Asan Belgin Rino a primit 2 ani și 8 luni, iar Asan Erdinci s-a ales cu măsura educativă privativă de libertate a internării într-un centru de detenţie pentru o durată de 1an şi 4 luni.

Potrivit procurorilor DIICOT, indivizii au fost cercetați și judecați pentru trafic de droguri (etnobotanice și canabis). Potrivit declarațiilor consumatorilor, și nu numai, încă de prin 2011 se ocupau cu așa ceva și toată lumea știa.

Noul dosar pe cameră preliminară

Se pare că mai toți consumatorii știau despre acel imobil, ei precizând că ”dacă dorești să cumperi etnobotanice trebuie să te deplasezi în dreptul stației de autobuz situată lângă Hotelul Sport și peste stradă se află un imobil prevăzut cu o poartă albă și câteva trepte unde pur și simplu te duci și ceri etnobotanice și ți se oferă contra cost”. Cât despre perioada de timp, cei mai mulți au spus că știau încă de prin 2011. De menționat este și faptul că în ancheta respectivă au fost agenți sub acoperire. Citește detalii despre ce declarau martorii, aici:CONSTANŢA: DETALII DESPRE CASA ÎN CARE SE VINDEA ‘MOARTE LA PLIC’, ÎNCĂ DIN 2011

Noul dosar pe fond

Ulterior, un alt inculpat din dosarul traficului de etnobotanice, fiind vorba de Asan Erdinci, a ajuns în atenția opiniei publice după ce a tras cu pistolul pe strada Ștefan cel Mare. Detalii aici:PISTOLARUL de pe Ștefan cel Mare îşi transformase CASA în magazin de DROGURI

Acum, Ibraim Jacle urmează să fie judecată într-un nou dosar de trafic de etnobotanice.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa se vina si la cernavoda sa se vada
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218