REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Vindecat de COVID 19, deputatul Mircea Banias se simte bine

Vindecat de COVID 19, deputatul Mircea Banias se simte bine

Replica API 9 aprilie 2020 | 00:00 2526

La jumătatea lunii martie, parlamentarul Mircea Banias a fost diagnosticat cu coronavirus, fiind asimptomatic. A urmat o perioadă de două săptămâni de izolare într-o cameră de spital, împreună cu soţia sa, şi ea testată pozitiv, fără să aibă contact cu lumea de afară.

La mai bine de trei săptămâni de la confirmare, deputatul a făcut declaraţii, pentru Replica de Constanţa, mărturisind cum a fost perioada de tratament, dar şi cum s-au purtat medicii Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Cnstanţa.

Mircea Banias

Mircea Banias spune că nu ştie cum a contactat virusul. Cert este că, dacă nu s-ar fi testat la Parlament, nu ar fi aflat că a fost infectat. Nu a luat contact direct cu niciunul dintre parlamentarii confirmați pozitiv cu noul coronavirus, nu a participat la reuniunile politice la care a luat parte senatorul Vergil Chițac și nu a efectuat deplasări în zone aflate sub atenționare.

Banias, recunoscător medicilor

Aflat în perioada de recuperare, Banias spune că a fost o perioadă destul de grea, atât pentru el, cât şi pentru soţia sa. „Mă simt bine. Nu am avut simptome. Am stat două săptămâni într-o cameră închis, cu soţia mea, fără să am contactat cu cineva. A fost destul de grea perioada, n-ai cum să comunici acolo, nu ieşi din cameră, intră medicii la tine, echipaţi, şi atât”, a spus Banias. Acesta a ţinut să mulţumească, cu această ocazie, cadrelor medicale care au dat dovadă de profesionalism. Întrebat cum comentează faptul că, în cazul lui Constantin Dina testul a dat eroare, acesta a precizat: „Nu ştiu ce să zic. Bănuiesc că e unul la mii de cazuri. Depinde, probabil, şi ce fel de test a făcut”, a conchis Banias.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ca se simte bine nu am decat o explicatie. A reusit sa le fure spaga din buzunare medicilor care l-au tratat.
2
0
ne dezicem de acest cretin care a fost coleg cu noi: idiotul asta numai la udmr nu s-a inscris , in rest le-a luat la rand cam pe toate partidel , cu toate ca dupa nume ar fi fost primit...
14
0
Speram sa nu sara iar din partid in partid.
7
1
mai bine crapa!sau sa fi luat o bacterie rezistenta la tot,s.o dea la toata famiglia.Sa le fie rasplatite hotiile!
9
0
s-a testat in parlament, de unde aveti domnilor parlamentari teste? pulimea moare si voi aveti prioritate.
10
0
Banias un profitor mai rau ca tiganii, a jupuit prin furt poporul Roman.
11
0
Primul tradator roman cu patalama la brau covid restul stati la coada saracilor
10
0
CAMELEONUL
7
0
un jegos poponar, putini stiu ca puscaria sta la usa lui precum ciinele la macelarie , face tot posibilul sa intre pe undeva , nenorocitul!
9
0
Sa fiu sincera, nu-mi pare bine. Sa fiu si mai sincera, avem si noi o sansa cu Covidul asta sa scapam de nenorociti, de politiciemi !
6
0
Si, domnule Banias v a placut in spitalul romanesc? V ati simtit minunat? Poate incepeti sa faceti si voi lucruri bune, drepte si corecte pentru comunitate! Ca na, cu toti banii din lume nu mai puteati sa plecati la un spital smecher din strainatate..
11
0
unde este si care este situatia lui?
7
0
Era bine sa moara jigodia asta.
4
0
La ce character "frumos" are... probabil se gandeste sa le doneze... o factura!
11
0
Ti-au pus si doaga lipsa?
6
0
@Alina... Ce 'altele' ti-a dat, fata ? Latzei ?
5
0
Mircea mi-ai dat emotii si altele ... te puuup
5
1
Normal ca s-a vindecat. Poponarii nu patesc nimic de la Coronavirus fiindca tusesc pe cur.
7
0
Nu crezi ca ar fi frumos sa donezi si tu ceva Spitalului de Boli Infectioase ?
15
0
Cine mai e si prostu asta?
9
1
veste rea. putea sa ne faca si virusul o bucurie
11
0
Pai stai ma. Restul oamenilor care nu au simptome stau acasa. Tu ce plm ai cautat la spital? Ai naibii cu muritorii de rand nu se poarta medicii asa. Si porcii astia falcosi se poarta frumos. Ai bagat ceva in buzunar acolo la spital sau aveau halate si nu s.a putut?
11
1
daca nu era parlamentar oare era tratATAT la fel. de ce nu vorbeste de colegul lui CHITAC NIMENI este frica ca nu va ajunge pe liste....
13
0
l'erba cattiva non muore mai
4
0
Mircea Banias, cat a fost presedinte Pdl, un presedinte bun. A facut tot ce a putut pentru Constanta, cat si pentru oamenii din jurul sau. Apoi a venit Gigi Chiru si a luat pe nedrept presedintia partidului.Acum a revenit la dreapta politica, ceea ce-l reprezinta cu adevarat. I-ar pnl-stii care au stat ca trantorii pana acum, comenteaza rauvoitor articolul, stiind ca mult nu mai au in Pnl.
3
25
Un hot notoriu si un traseist politic care Nu are scrupule l-a ce plm il mai tot puneti pe aici credeti ca ne intereseaza hotii
33
2
Personaj nu a facut nimic ptr.Constanta
30
1
Credeam ca scapam de acest bulau!
24
1
Va mai alege bunicu, Dumnezeu sa il ierte
23
1
La cameleoni virusul ationeaza cu totul altfel. E posibil ca virusul sa se fi contaminat cu Banias.
31
1
E greu, sa, stai intr un loc, nu??? Voi astia cu bani mergeti mult si nu aveti virtutea rabdarii.. Saracutul... Ne plange curul
24
1
Ce fatza de miel intarcat are !
21
1
omu dracului nu piere niciodata
22
1
Arata de parca-i viu
22
1
un mare jeg de om
34
1
Mda, mizerabilii nu patesc nimic. Dovada vie acest Banias.
38
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218