REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VINE APOCALIPSA! 'TALIBANII' au dat NĂVALĂ la KAUFLAND, în Constanța! VIDEO

VINE APOCALIPSA! 'TALIBANII' au dat NĂVALĂ la KAUFLAND, în Constanța! VIDEO

Replica API 12 octombrie 2018 | 00:08 494

Fenomenul ”Reducerile sunt bune pentru casa omului” a pus, de ceva vreme, stăpânire pe o mare parte a locuitorilor plaiului mioritic. Astfel, nu de puține ori, au apărut imagini cu momentele în care vânătorii de reduceri au dat năvală în magazine și chiar s-au luat la harță.

De aici și episodul ”tigaia"!, când mai mulți clienți se băteau în a cumpăra bunurile respective de parcă se dăduse ordonanță de urgență pe legile tigăilor și nu altceva. Sau dezlegare?!

Acum, o piesă a puzzleului creionat într-un mod grobian a venit și de la Constanța. În urmă cu câteva săptămâni, se pare că a fost o promoție la mobilier pentru grădină, undeva în zona Năvodariului, la un cort Kaufland. Iar cetățenii de cum au simțit mirosul reducerii, chit că nici nu aveau curte, au simțit cum începe să le clocotească sângele, să simtă setea de a cumpăra bunul cu care nu au ce face, s-au transformat și au dat buluc la locul cu pricina. Urletele, îmbrâncelile și comportamentul animalic vorbesc de la sine și ne fac o minunată introducere în lumea junglei. Ce mai contează, reduceri să fie. De restul are cine să se ocupe…

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa o sooga mokanii la toti armanii. Ti ai dreaq de rasa de " tzigoina. Hoti si koorve . aceleasi apucaturi aveti. Huo
1
0
machedonii la toti romanii.
0
1
la patiseria DUMY in tomis nord , vanzatoarele pun bonurile intr-o punga langa casa de marcat . Normal si legal , bonul nu trebuie inmanat clientului , care are obligatia de a iesi cu el din magazin
0
1
Am vazut imagini similar si cu magazine din SUA. Oamenii sunt peste tot la fel.
5
1
Foarte ingrijorat un probabil angajat urla spre sfarsitul clipului sa fie chemata interventia.Pana atunci admirase el cum aia se ingramadesc si zbiara sa prinda o cutie dar cand a vazut ca s-a terminat marfa dupa palet s-a gandit el asa ca trebuie chemata interventia ptr ca se epuizase stocul si ii era teama ca maimutoii reducerilor vor face scandal.E bine ca vedem ce putere de cumparare e in tara si care sunt produsele de nelipsit in viata. Sedere placuta pe canapea celor care ati prins, voi ceilalti mergeti in parc pana la urmatoarea promotie
3
0
Kauflandul un rahat de magazin. Dupa ce cumperi de la ei iti trantesc produsele cumparate pe jos dupa scanarea lor de kkt pentru ca vanzatoarele sunt obligate de idiotii manageri sa se miste repede la casa. Am sa iau doua cosuri de acum si o sa pun cate un produs la cos sa fie multumiti si ei de ceva nu numai mamicuta lor.
2
1
pentru 21:08 ,da-te-n mortii ma-tii tu ba jegosule. Da sunt de acord ca natia asta e patetica,nu stiu sa tragas apa la veceu,isi trag mucii pe strada,arunca pe jos hartii tigari ,gunoaie, conduc ca nebunii,nu respecta regulile ca sunt prosti facuti gramada,nu e lucru bun daca nu e facut cu spaga sau cu pile,nu sti usa vorbeasca,nu stiu sa aprecieze adevaratele valori in viata. Nu stiu sa citeasca, suntem departe de civilizatie. Daca ai ssoate capu din ghetou tu-ti cristosu ma-tii de prost ti-ai da seama ca avem dreptate. Nu stiu sa arunce gunoaiele la cos.... isi scot cainii sa se cace s.a
4
2
meltea esti tu, popandau obosit aflat in spatele tastaturii, mortii tai de jeg! muncesti undeva? platesti taxe si impozite? Ma-ta, mai bine te facea un cacat la gard, ca tot atat valorezi, la fel cai si papagalul ala de isi spune mokanelul kokalar. asta esti, bai nulitate, un cocalqar intr-o tara de necocalari! nu mai generalizati! coine va pune sa scrieti asta? sereiul, ce face? de ce nu va monitorizeaza???
8
1
Da-te-n mortii ma-tii de aurolac degenerat!!! Bine ca esti tu educat! Mars in pastele ma-tii peste granita daca te crezi tu mare educat si iti e sila de tara asta. Dumnezeii ma-tii!!! Oi fi vreo nationalitate conlocuitoare care traieste din ajutor social, tigan, sau din pensii de la bulgari, machidon, dar care tot de statul roman sunt platite!!! Ce dovezi sau statistici ai tu ca suntem o natie de cacat??? Sa mori de cancer, in cele mai groaznice chinuri cu putiinta, nici doctorii sa nu iti dea de leac!!!
2
5
Nu mai inflama pe aici.
1
3
De aceea le spun "tzigoina" in occident .Au aceleasi apucaturi . .ti ai dreaq cu natia hoti si koorve.
7
1
Acesti oameni sunt FANII LUI IOHANIS !!!! Ptr cei de la psd le livram acasa la alegeri. asa ca nu va mai agitati !!!
4
13
la fel si pesedistii de la putere
7
5
ei si tiganii, cele mai spurcate rase.
9
4
Asta spune multe despre natia asta de cacat , needucata, necivilizata si atat de priceputa in tot si in toate. Am ajuns o natie de depresivi. Mi-e scarba
23
1
habar nu aveau ce era in cutii, dar au luat
20
1
Astia sunt psd.isti. alegatorii acestui partid. Si acest clip poate fii folosit in campaniile partidului. Aici isi pune amprenta cultura, civilizatia ..... la noi saracia, ura , rautatea, invidia .... si mai mergem si la biserica si cand trecem pe langa una ne inchinam.... pentru ce?
22
9
la fel e si la dat zapada cu lopata din jurul blocului ?
34
2
Slabut! E vorba in clip de niste cutii cu canapele demontabile ptr gradina care au pret cam la 100 ron.S-au impartit civilizat,aici. Dar sa-ti fi vazut batalie ptr cutii cu banda izolatoare a usilor reduse la 1ron,prize programabile,seturi sosete,etc toate puse in niste cutii mari de carton cam ca alea in care se tin pepenii in supermarket.Si era o zarva in jurul acelor cutii din care cei care luau trebuiau sa se aplece sa gaseasca ce aveau nevoie.Pana cand un tanar a luat o babuta de picioare si a vrut s-o ridice si s-o arunce in cutie.De atunci gata cu promotia in acel magazin.
12
0
O tara de melteni. Trist dar adevarat
31
3
Futuva n gat de mokanei rupti in cwr hahahahihihi
19
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218