REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

VINE TĂVĂLUGUL? Ce va face Dragnea cu organizaţiile care l-au susţinut pe Tudose?

VINE TĂVĂLUGUL? Ce va face Dragnea cu organizaţiile care l-au susţinut pe Tudose?

Replica API 2 februarie 2018 | 20:50 441

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a pus în mișcare planul prin care începe mazilirea celor din echipa lui Mihai Tudose. Unul dintre oamenii care au jucat în tabăra Tudose este președintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, notează stiripesurse.ro. Niculae Bădălău a fost eliminat din Biroul Permanent al Senatului. Asta înseamnă că nu mai este vicepreședinte al Senatului și nu va mai conduce ședințele acestui for, în absența lui Călin Popescu Tăriceanu

Gestul ne face să ne întrebăm ce se va întâmpla în restul organizaţiilor care l-au susţinut pe fostul premier Mihai Tudose. De altminteri, la conturarea Guvernului Dăncilă, semnele au fost clare: organizaţiile care l-au înfruntat pe Dragnea nu au mai primit nici un minister; în schimb, au fost recompensate cele care au „jucat” alături de liderul PSD.

„Vine tăvălugul”, a declarat un social-democrat constănţean. Dar, tot acesta a adăugat, pentru „Replica”: „Tăvălug nu e neapărat decapitare, ci netezire. Toţi trebuie să vorbim aceeaşi limbă în partid”.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/guvernul-dancila-organizatiile-care-nu-l-au-sustinut-pe-dragnea-executate-pe-linie-343693/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Generale, lupta cu toate fortele impotriva soldatilor penali. Ai aceasta obligatie. Poate e timpul sa va ganditi voi astia care aveti ceva in cap pe mana cui lasati viitorul copiilor nostri. Lupta, executa vagabontii si apoi retrage-te.
2
0
Generale, as vrea sa te pensionezi singur pana vine tavalugul, altfel te executa soldatii!
4
0
dragnea o sa primeasca ce merita..misel esti,,,,miseleste va pieri
8
0
Tavalugul continua! Mai aduce dragnea un lot de folcloriste de la teleorman sa faca si ele pipilica la guvern!
7
0
Ce tavalug ca astea vorbesc aceeasi limba de 28 de ani adica pupin...sti intre ei cum anumiti primari psd se schimba si politic dupa partidul de la putere cum nimeni nu pomeneste de ei si stau sub papucul lor si sefii de politie cum mii de ha de pamint sant jumulite de cate un securist cu apia cu tot si dna doarme cum primarii din unele comune au facebook si la profil scrie ca este din orasul alaturat nu de unde este el nascut s au primar pina unde duce hotia psd mafia lor cum toti copii de psd brusc anul acesta au intrat la ex prin facultati functii si servicii desi ei sant niste idioti .
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218