REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Violatorii din Valu, sensibili pe Facebook şi "vedete" în viaţa reală: tâlhării, bătăi şi puşcărie

Violatorii din Valu, sensibili pe Facebook şi "vedete" în viaţa reală: tâlhării, bătăi şi puşcărie

Replica API 25 februarie 2014 | 00:00 485

Antecedente periculoase

Antecedente periculoase

Indivizii care au bătut şi violat o minoră de 17 ani, în Valu lui Traian, sunt mai vechi "cunoştinţe" ale oamenilor legii. Bătăi, tălhării şi ani de puşcărie - reprezintă istoricul celor doi. Vorbim despre Givan Seidali şi Gilmet Geantemir, care au fost arestaţi pentru 30 de zile pentru viol. Nemulţumiţi fiind de măsura luată de magistraţi, "vedetele" din Valu au depus contestaţie la Tribunalul Constanţa, însă magistraţii au respins-o la data de 24 februarie, decizia fiind definitivă.

Au primit musafiri şi i-au invitat la un pahar. Este vorba despre un cuplu, fata având 17 ani, ajunsă în respectiva casă la insistenţele iubitului. Numai că prietenul ei a plecat şi a lăsat-o cu cei doi care, aflându-se în stare avansată de ebrietate, au tăbărât pe ea, au bătut-o şi au violat-o. Spre dimineaţă, adică pe 18 februarie, fata a putut pleca de la "domiciliul ororilor" şi a mers direct la Poliţie, unde a relatat prin ce a trecut. Cei doi indivizi au fost audiaţi şi apoi arestaţi pentru 30 de zile, decizie luată de Judecătoria Constanţa. Au depus contestaţie la Tribunal. Numai că istoricul celor doi este unul stufos. Din câte se pare, ei au ce au cu amicii prietenilor lor. Dacă sunt de sex masculin, îi bat şi îi tâlhăresc, iar dacă sunt de sex feminin... le violează. Spre exemplu, în anul 2006, Givan Seidali şi Gilmet Geantemir, zis Gimi, au luat în maşina lor un amic al unui prieten de-al lor, cu scopul de a-l duce acasă, el întorcându-se de la o discotecă din Valu lui Traian. Numai că au ieşit din localitate, au oprit pe un câmp, unde l-au bătut şi i-au furat tot ce avea la el, adică un portofel în care se afla suma de 170 de lei, un lănţişor de aur, precum şi un telefon Nokia 6110. În anul 2011 au fost condamnaţi la 8 luni de închisoare sub supraveghere pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

"Condamnă inculpatul Seidali Givan la pedeapsa de 8 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Condamnă inculpatul Geantemir Gilmet zis "Gimi" la pedeapsa de 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Dispune suspendarea executării pedepsei de 8 luni închisoare sub supraveghere pe o durată de 2 ani şi 8 luni", se arată pe portalul Judecătoriei Constanţa. Şi cum lista nu putea fi completă dacă nu apăreau şi infracţiuni la regimul rutier, iată că ajungem şi în ianuarie 2010. Atunci, poliţiştii rutieri l-au prins şi pe Gilmet Geantemir, din Valu lui Traian, în timp ce rula pe DN3, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, respectiv de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat. La acea dată a răms fără permis de conducere. Însă, Givan Seidali este foarte activ pe site-urile de socializare, unde nu ascunde faptul că are un copil pe care-l îl iubeşte, este divorţat şi este interesat de femei. De asemenea, el posta citate demne să te atingă la inimioară, vrând să demonstreze cât de sensibil este. "O să ajung unde îmi propun, nu o să dau înapoi orice ar fi. O să-i iubesc pe toţi cei care mă iubesc şi o să le-o plătesc celor tuturor celor ce îmi greşesc" sau "Distribuie şi tu mesajul dacă îţi iubeşti mama" - posta el pe site-ul de socializare.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218