REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.6° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.6° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

VIOLATORUL de la LICEUL Virgil Madgearu, CONDAMNAT şi pentru ULTRAJ!

VIOLATORUL de la LICEUL Virgil Madgearu, CONDAMNAT şi pentru ULTRAJ!

Replica API 17 ianuarie 2022 | 15:29 2970

Dacă duminică, 16 ianuarie, Replica de Constanța vă semnala prezența unui pervers sexual în Medgidia, de data aceasta este vorba despre unul la Ovidiu. Paris Voicu este cunoscut la malul mării pentru faptul că, în 2009, ar fi luat cu forța o elevă din curtea Liceului Virgil Madgearu, pe care a violat-o. Acum, individul a fost trimis, din nou, în judecată, pentru faptul că s-a masturbat de mai multe ori pe stradă, la Ovidiu, în prezența femeilor, dar și a unor minori.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea lui Paris Voicu la 7 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri. Sentința a fost dată pe 13 ianuarie 2022 și nu este definitivă.

Inculpatul nu și-a recunoscut faptele

Prima dintre a fapte a fost săvârșită de bărbat, ziua în amiaza mare, în jurul orei 13.00, pe o stradă din spatele blocurilor AM din Ovidiu, zona centrală, unde a făcut acte sexuale explicite (masturbare), în prezența a două minore în vârstă de 14 ani și a unui minor de 12 ani. Apoi, același Paris Voicu a săvârșit acte sexuale explicite pe strada Națională din Ovidiu, în prezența unei femei. Fiind prezentat organelor de poliție de către femeie și un coleg de muncă al acesteia, inculpatul a susținut că se afla în zona în care a fost surprins la 06.12.2019, în jurul orei 07:30, întrucât căutase un loc retras în care să urineze. Fiind audiat în calitate de suspect, Paris Voicu a negat comiterea faptelor imputate, iar ca inculpat s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Paris Voicu a fost condamnat pentru viol

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au reținut că inculpatul nu relevă o periculozitate sporită, însă nici nu poate fi minimalizată gravitatea acțiunilor sale, care, prin expunerea organului său genital și efectuarea de acte sexuale explicite a pus în pericol relațiile sociale și a provocat o stare de temere și anxietate martorilor care au observat în mod direct faptele, fiind indignați, cu atât mai mult cu cât 3 dintre aceștia erau minori cu vârste de 12, respectiv 14 ani. Vă reamintim că pe 9 decembrie 2009, în jurul orei 09.00, Paris Voicu a mers în curtea Liceului Virgil Madgearu din Constanța, unde a abordat o elevă din clasa a XII-a. Fata a fost luată pe sus de individ și dusă într-un loc ferit, acolo unde a amenințat-o și a violat-o, întreținând cu ea raporturi sexuale normale. Apoi a lăsat-o să plece, făcând-o să-i promită că nu va spune nimic. Acesta a fost condamnat la 10 ani de închisoare, fiind eliberat condiționat în 2018.

Citește și ALERTĂ! Un PERVERS SEXUAL TERORIZEAZĂ FETELE și FEMEILE din MEDGIDIA. VIDEO

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Legi blande pentru borfasi, sa scape si gulerele albe. Inchisorile ne costa mult, bugetul e mic, tara in sfarsit saraca.
6
0
Impuscat in cap,punct
8
0
cine sa i prinda k politia locala doarme in cizme s a umplut orasul de lighioane drogati pesti
13
1
Inseamna ca de fapt i a oferit bani pe care ulterior nu i a mai dat
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367