REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

VIOLENȚĂ într-un cartier din Constanța, în prezența lui Făgădău! VIDEO

VIOLENȚĂ într-un cartier din Constanța, în prezența lui Făgădău! VIDEO

Replica API 9 martie 2020 | 00:13 21150

Bărbatul care a obligat Primăria Constanța, printr-o decizie judecătorească, să-i facă curățenie în cartier, în urmă cu doi ani, a ajuns în atenția opiniei publice după ce a agresat un constănțean. Evenimentul s-a petrecut vineri, 7 martie, în cartierul Km 4-5, atunci când Decebal Făgădău, primarul Constanței, a mers pe teren, la insistențele acestuia (spune el). Vorbim despre Forin Radu, cel care s-a judecat cu primăria, solicitând magistraților să oblige administrația locală să-i facă curățenie în cartier. La un moment dat, un cetățean al orașului i-a adresat câteva întrebări edilului în timp ce filma, moment în care Florin Radu s-a enervat și i-a pus camera la pământ. Motivul? A intervenit în discuția lui cu primarul.

După cum se poate vedea și in imagini, în timp ce "instrusul" îi înșiruie edilului o serie de întrebări, Florin Radu vine în fata lui Fagădău, îl împinge în spate, ca un veritabil bodyguard, și-l apără de întrebările indiscrete, lovind aparatul de filmat.

Nu știm cum s-a încheiat conflictul la acel moment, cert este că acesta a continuat pe facebook, după ce filmulețul a fost făcut public. La incident a participat și consilierul local independent Andrei Popescu.

VIDEO:

Florin Radu și a explixat gestul violent pe Facebook, după ce i s-a reproșat că a reacționat violent. : "Pasarela pietonală Liceul Blaga Curățenie și izolare conducte agent termic, înfintare loc joacă, intersecția Micsunelelor cu Amurgului .Probleme solicitate de ani de zile și, când conving să vină la fața locului, mă tresesc cu serpăria că vine să țipe și să urle.Trebuia să meargă la Primărie sau în ședințe .Aici nu era nimic politic".

Reprezentanții primăriei au declarat, pentru Replica, faptul că cetățeanul care filma a avut o atitudine grosolană, țipând și urlând la edil, moment în care Florin Radu a reacționat.

Citește și:

Acțiune fără precedent la Constanța: un bărbat a câștigat în instanță în fața Primăriei DREPTUL LA CURĂŢENIE!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acest individ e slab rau ca primar, nu e in stare sa faca proiecte de amploare. Face numai lucruri de 2 lei: bancute,stalpisori, borduri.
2
0
Daca mai auzim de rahatul asta imputit sau de partidul infect care a distrus o natie, o tara, trebuie sa iesim masiv la vot si sa tragem apa, macar acum, dupa atata timp si atatea mizerii care ne-au adus in stadiul actual. Va veni vremea cand scursurile astea vor plati. Foarte scump, asa cum merita, pe masura nivelului deplorabil in care au adus sistemul sanitar sau tara asta nenorocita!
4
0
Foarte slab este acest individ ca primar. Nu este competent deloc, deloc. Nu are imaginatie sa faca lucruri frumoase pt oras. Are o gandire invechita.
2
0
il chemase pe hotul fagadau sa-i bage pula-n gura. Peste el se baga prostul cu telefonul. Stiind ca fagadau are gurita mica trebuia sa stea la rand si sa-i bage pula-n gura fagadaului pe rand !!!
7
0
sa-mi maninci cacatul cu hotul fagadau de mana si cu militienii care au grija de el !!! Si te rog sa sesizezi ca nu sunt analfabet ca leprele tale !!!
11
0
Foarte multi ANALFABETI , jignersc zilnic Primarul fara ca POLITIA sa ia masuri . Asta nu este DEMOCRATIE JIGODIILOR .Este foarte trist ca mai exista asemenea LEPRE in ziua de azi printer noi !
0
15
Domnu primar ia-ne pula in gura !
8
1
Eu zic sa ne trezim si sa nu-l mai votam pe Fagadau. Este incredibil de slab acest primar. Cate a promis in 2016 si absolut nimic nu a facut, absolut nimic. Gata, trebuie sa tragem linie si sa daca nu a facut nimic, nu mai trebuie votat.
8
0
cine e slujitorul ala?
6
0
Trebuie batut in gura si el si primarul niste idioti
8
1
Nu vedeti ce face Fagadau cu noi Constanteni,ce a facut si Mazare ca suntem Prosti.
3
1
Pe fiecare bugetar ar trebui o camera video incepand de la cel mai sus Pana la ultimul. Vames politist primar agent anaf toti camera pe piept. Esti la munca pai vreau sa vad ca faci pentru ce esti platit si nu ce vrei Tu.
3
1
Execrabil primar. Promite multe stiind ca romanii inghit usor minciunile.
4
0
Se va asfalta asta este promisiunea primarului! Acum sa vedem ca de la a spune pana la a face este cale lunga!
4
8
Incredibil ce impact a avut acest filmulet in Cta. Dar pe buna dreptate, omul nu sa mai putut abtine mai ales ca primarul a promis mega proiecte in 2016, si pe care nu le-a inceput, iar acum vine din nou cu alte mega-proiecte. So fi saturat si omul. De fapt, toti ne-am saturat, nu se poate sa persisti in minciuna doar pt a fi ales, fa ceva bun si pt oras. Oricum nu-l mai votez.
13
1
oare unde se muta dupa ce pierde primaria ??? Ca vreau sa-l vizitez !!! Sa-i bag cacatul promis in muie !!!
19
1
Si-i pemite legea lui Florin Radu ?
7
0
Nici nu ati citit tot, dar injurati ca niste....., cel cu camera s a bagat unde nu trebuia. Omul care la lovit dabia reusit sa l convinga sa ajunga pe teren sa constate. Si vine unu cine stie de unde si dc. Nu tin cu nimeni, dar cititi mai intai. Sau poate e greu la ce vocabular....
8
22
Mama mama nu a votat 10 ori
12
2
Ala cu foile trebuie arestat 29zile este violent in public si mai ales in fata primarului trebuie anchetat acel tatar
18
5
Stie cineva daca se va asfalta bucata de drum din imaginea prezentata in articol? Cea dintre Lidl si Micsunelelor, fara asflat si multeee gropi?
9
4
Il supara adevarul pe domnul primar..In curand o sa scapam de el..Sa ales praful de orasul asta de cand esti la conducere ! Nu faci absolut nimic ! Mai ai tupeu sa mergi pe strazi sa dai fliere..haha..Ai cateii dupa tine ca altfel ai fi mancat de viu.
26
5
Apa rece , lighean, picioare puse'n apa ! Adica, trezirea la realitate pt Fagadau!
16
2
Usr ista!!!!
8
15
Omul nu parea ca tipa sau ca urla. Ia atras atentia primarului ce a promis, si nu a facut. Festul omul care il loveste pe cameraman, este fff urat, tipic useristilor.
27
11
Urangutanul ala care l-a lovit pe cameraman este din gasca lui Fagadau.Iar Fagadau nu a schitat niciun gest ca sa-l opreasca..Ba chiar l-a incitat la violenta pe urangutan.
22
9
De ce iea lovit camera sau telefonu acel individ ? Intrebarile au fost de bun simnt . Nimic iesit din comun . Sa-mi bag pula in familia lui si sa le ieau bonboanele de pe coliva in pula . BAI MUISTULE , BAI RAPANDULA , DE CE AI LOVIT CAMERA OMULUI CE NU TEA CONVENIT ? MORTI TAI DE JEG .
23
8
Ba primar jegos si bou. Stiu ca te pisi pe noi cetatenii constantei. Cum ai marit ma impozitele ? aprindei lumanri lu mata din banii aia . Cum pisda matii mai vezi lacul cand mergi prin mamaia. Aprindei lumanari lu mata din spagle de la constructii futuva in gura de PSD
28
9
naste violenta
16
5
Repara ba strada aia fa o pasarela de cacat si parc pentru copii jegosule de ce natia matii ai mai venit acolo panaramoooo sa constati ??? ai constatat ? ai adus pe toti pisatii sa te apere! Huooooo coardooooo mafiotule jegosule !!!! scarbosule un oras dupa chipul asemanarea si caracterul tau ! Plin de tigani, mizerabil, haotic, periculos ! Mori mori mori mori mori mori mori si tu si ma-ta aia hoata ! MORI MORI MORI !!!!!!!! MORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII:..La faza asta ti-ai pierdut sansele sa mai prinzi odata primaria. ! HAHA prost ce esti
28
7
Sug buchete de pwli
5
1
Doameeee, ce il incarcam pe smardoiul asta cu muia imblanita...radu sau cum mortzii lui il cheama...pfffff
19
5
Trebuie sa fim nuste idioti sa credem ca are Fagadau vreo treaba cu idiotul ala
9
29
jigodii useriste instigatoare. Sunt curios daca va deranjeaza cineva iesirile in cartiere ale lui Stelica Ipocrica, cum vor reactiona USRistii?
14
34
cum isi permite retardatul ala sa-i dea peste telefon? doare adevarul domn' primar?
48
7
Trebuia sa-i bage pe gat telefonul retardatului
31
11
Ce pretentii sa ai de la fatalau si gasca lui de urangutani?sa ii fut
34
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614