REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Violenţă la colţul şcolii: 5 elevi de la Liceul Ovidius, bătuţi după ore

Violenţă la colţul şcolii: 5 elevi de la Liceul Ovidius, bătuţi după ore

Replica API 24 ianuarie 2013 | 00:00 202

Agresaţi fără motiv de nişte derbedei

Agresaţi fără motiv de nişte derbedei

Copiii noştri nu mai sunt în siguranţă! În cursul zilei de marţi, mai mulţi derbedei au atacat un grup de cinci elevi ai Liceului "Ovidius" Constanţa, după ce aceştia din urmă au ieşit de la cursuri. În faţa unităţii de învăţământ, cinci indivizi au început să-i atace pe copii cu pumnii şi cu ce au avut la îndemână. Şcolarii nu au avut răni grave, însă s-au ales cu o sperietură soră cu moartea.

După ce au terminat cursurile, cinci elevi din cadrul Liceului "Ovidius" Constanţa, din clasele a IX-a, respectiv a X-a, s-au trezit, în faţa şcolii, cu un grup de cinci indivizi care au început să-i atace. Din plictiseală, şi, pur şi simplu din batjocură, bătăuşii au reuşit să bage spaima în liceeni, care, după ce şi-au revenit din şoc, au mers acasă şi au povestit totul părinţilor. "Incidentul s-a întâmplat la terminarea cursurilor. După ce au ieşit din curtea liceului, au fost agresaţi de nişte indivizi din zonă, care i-au îmbrâncit, lovit şi hărţuit. Am fost sunată de un părinte care m-a anunţat de incident. Nu-i cunoaştem pe agresori, nu sunt nici foşti elevi ai liceului şi nici nu se pune problema de elevi exmatriculaţi, pentru că în ultimii 12 ani, de când fac parte din consiliul director, nu a fost nici un elev exmatriculat", a declarat directorul Liceului "Ovidius", Cristina Anghel. Agresorii nu au furat nimic de la victimele lor, au vrut doar să se "distreze". "Această categorie de indivizi n-are scopuri. Nu putem spune că au cerut bani, nu le-au luat telefoane, au făcut în batjocură, şi nicidecum vreo reglare de conturi. Elevii agresaţi sunt cuminţi şi liniştiţi. Nu au stârnit situaţii tensionate. Acum, ei sunt bine, dar încă sunt speriaţi. Nu are şcoala ce să facă pentru a preveni aceste incidente, avem nevoie de suportul instituţiilor competente pentru siguranţa copiilor", a mai spus Cristina Anghel. Părinţii au făcut plângere la Poliţie împotriva agresorilor.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367