REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

VIOLENŢE la meciul Steaua – Rapid! PRĂPĂD în tribune!

VIOLENŢE la meciul Steaua – Rapid! PRĂPĂD în tribune!

Replica API 14 aprilie 2018 | 00:24 507

sursa foto: Digisport.ro

Incidente VIOLENTE la meciul CSA Steaua-Academia Rapid, de pe Arena Naţională. Fanii stelişti au aruncat cu scaune înspre jandarmi, iar aceştia au intervenit cu gaze lacrimogene. Mai mulţi fani stelişti au fost reţinuţi de jandarmi, informează news.ro, citat de stiripesurse.ro şi Digisport.ro.

După al treilea gol al rapidiştilor, un suporter al "vişiniilor" a intrat pe teren, s-a dus spre galeria stelistă şi a făcut scene obscene. El a fost imediat luat de jandarmii, dar fanii stelişti au început să arunce cu scaune şi petarde în direcţia forţelor de ordine.

Meciul a fost întrerupt câteva minute, iar jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene, reţinând mai mulţi suporteri stelişti, dar şi pe fanul rapidist.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oferta de succes: castiguri part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:cita_ct69@yahoo.com
0
0
Fotbalul e sport? De cand?
0
2
pentru un sport de rahat si niste echipe de doi lei! Astia merita sa fie rupti cu bataia pana la ultimul!
3
1
Cumva tehnica REZIST ?
1
3
aiureala romaneasca . niste asa zisi "fotbalisti si conducatori " vor sa traiasca din amintiri . rezultat: lupte de strada , distrugerea unui stadion , copii si mame gazati , jandarmi si stewards neputinciosi , imagini cu baietii rai si multe pagube ...........
5
0
steaua e FCSB
4
1
Ba aspectuosule de la 23:48,care aspect? Cu cati spectatori a inceput meciul si cati au mai ramas pana la final? Pai s-au dus sa vada meci de liga 4 si si-au luat batai sau gaze-n nas de au plecat acasa.Tu crezi ca mai vin aia la meciuri?Pt ca si-au luat-o cei care credeau ca sunt intr-o zona linistita,t2,nu la peluze unde se bat constant.Oricum,altceva as vrea sa spun : arena nationala va ajunge o epava in f scurt timp.Cu civilizatia de copac nu se pastreaza un stadion curat si intreg.Sa se schimbe legea si scutierii sa fie prezenti in arena in timpul meciului pt ca un sfert din scaune zboara
6
4
cu jegurile de jandarmi care au gazat copii mici si femei la tribuna ca sa se amuze ei.
3
12
oricum a fost peste meciul farului care a fost o mizerie de fotbal pe camp.sunt farist de mic,am fost in tribune cu braila cand au promovat in liga 1 pe vremuri,la meciul cu otelul cand serban de la farul a facut blat ca avea interrse ,apoi am fost peste jucatori la stad de rugby unde se skimbau sa cerem socoteala,mustaca a fugit prin tribune.Tataran era sa l bata pe unul ce a dat un gol superb dar nu stia ca i blat.Bai va dati seama? ala da gol de la 40 metrii si colegii lui erau pamant de suparare.cum ati jucat azi nu o sa mai vedeti niciodata suporteri in tribuna,rusine!
8
0
Hai sa vedem si cel mai frumos aspect. Am avut un meci Steaua -Rapid ...... nesperat dupa cum evolueaza situatia in kk-ul asta de fotbal romanesc unde gigi fecali si alti dobitoci au distrus competitia prin modul mizerabil de a trata fotbalistii si suporterii. Am avut un Steaua-Rapid cu petarde , batai , injuraturi ,dar cu 36000 de oameni care au fost acolo langa echipe..... Poate cei care au fost acolo sau au privit la TV au avut emotii , nervi , rabufniri.... sentimente demult uitate de pe vremea cand chiar ne bucuram de Fotbal .
8
4
Asteptam un comunicat din partea ministerului apararii nationale care in calitate de proprietar al echipei steaua a organizat un meci pe o arena publica si unde s-au inregistrat pagube si violente care au fost vazute prin intermediul tv de catre intreg mapamondul.Lamuriri si dovada reparatiilor facute la arena nationala de catre mapn.
13
2
Ce caraghios e in foto grasul ala in furou negru,fara sutien...Mda,am vazut marea galerie a stelei fcsepizde.Stelistii au vrut sa faca si ei coregrafii.Si ce am vazut!?Doua palme galbene cu cate 5 degete - e semnul lor sa anunte cate goluri i-au ei in europa.Adica 5 pe meci! Apoi au afisat stelistii o coregrafie cu niste maini de femeie care incadrau un... tampon colorat rosu-albastru!!! E de bine,ce sa zic! Probabil ca asa sunt colorate tampoanele stelistelor.Ciudata galeria stelististilor,adica stiam ca sunt spurcati dar nu trebuia sa mai si arate public!Bataia nu se pune pt ca era in plan.
6
0
Pagubele sa fie suportate de talpan si lacatus.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218