REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Violeta Alexandru

Violeta Alexandru

Replica API 18 mai 2020 | 00:00 935

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pleacă după...cai verzi pe pereţi în Germania, să vadă în ce condiţii muncesc românii de acolo.

Deşi, sunt atâtea probleme în ţară...Doamnă ministru, cei care au plecat în Germania sau oriunde în altă parte au plecat că au vrut ei, nu i-a trimis statul român! Aveţi grijă de miile de oameni care au stat două luni în somaj tehnic şi de cei care nu au locuri de muncă! Lăsaţi problema de acolo în seama Ministerului de Externe, ambasadorilor si consulilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...este obligatoriu sa se ocupe ambasadele sau consulatele...dar nu o fac ...dorm in pantofii statului ...daca iei la scuturat putin tot personalul ...nici macar matreata nu cade ....si atunci trebuie vazut clar ce se intampla...nu ce scriu anumite publicatii aservite unui partid anume...asa si trebuie...pe teren...nu din birou...
7
1
lasatine cu mastile voastre care trebuie purtate la munca in starea de urgenta le purtam pe strazi si acum trebuie purtate 8 ore focar de infectie pe caldura asta debitati numai prostii, toti sant pe strazi in autobuze plin si la munca sa stam la distanta unde santem cateva persoane zilnic
1
1
Un gest de PR. Nici dracu n-o va baga in seama pe tuta asta acolo. Nici macar fermierii aia nu vor sta de vorba cu ea. Daca voia sa faca ceva pentru amaratii aia, trebuia sa negocieze niste conditii stricte pentru ei, nu sa-i arunce in groapa cu lei. Caci sa nu-mi spuna cineva ca oamenii aceia au plecat fara acordul guvernului, ca-i trag o flegma intre ochi...
2
8
E ministru in Romania,punct. De situatia din afara este oblogatoriu sa se ocupe ambasada si consulatele,sub controlul guvernului si presedentiei. Cucoana merge acolo ca si tutele la shopping. De fapt Iohannis si trimisii romani de prin afara ai statului halesc salarii si avantaje degeaba,nu le pasa nici de romanii din afara,dar nici de cei din tara,care de scarab si neajunsuri sunt nevoiti sa munceasca prin straini. Romanii sunt batjocoriti in afara pentru ca se stie ca si in Romania sunt tot asa,doar ca in Romania sunt batjocoriti pe bani mai putini,infinit mai putini.
2
6
Eu sunt de acord cu deplasarea doamnei in zonele de lucru ale romanilor. Nu trebuie ca acestia sa fie exploatati fara mila.
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108