REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Violeta Alexandru a găsit dezastru la ministerul Muncii: „Softul sistemului care generează plățile pentru pensii are multe probleme“

Violeta Alexandru a găsit dezastru la ministerul Muncii: „Softul sistemului care generează plățile pentru pensii are multe probleme“

Replica API 8 noiembrie 2019 | 03:50 500

Violeta Alexandru, foto Mediafax

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, s- a declarat, joi, nemulțumit de mai multe situații găsite la minister cum ar fi softurile sistemului care generează plățile de pensii și salarii care au „nenumărate probleme“.

„Am înțeles că trebuie să evacuăm acest sediu în mai putin de 60 de zile în baza unei decizii de la MAI. Am semne de întrebare. Cred ca aceste lucruri ar fi trebuit rezolvate din timp.

Sunt îngrijorată ca softurile sistemului care generează plățile de pensii și salarii are nenumărate probleme.

La Casa de Pensii informațiile sunt precare. Calulul și modul de lucrul s-au oprit undeva la anii 60. Pe scurt, este greu să accesezi informații. Mă îngrijorează logistica infrastructurii prin care s-a lucrat la minister. Asta este un obiectiv al meu - să aduc lumină în acest sistem”, a declarat Violeta Alexandru, noul ministru al Muncii.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti handicapat mintal irecuperabil ! ce cacat mananci tu nu se va intampla niciodata , natarailor nu vedeti ce penibili sunteti ? giosule , da-o pe ma - ta afara , sunt prea multe femei de servici ! boilor, luati banii de la firmele voastre ascunse , bani negrii , reduceti bugetul la aparare , nu intretineti armata americana . Muistule , cine te ataca ? de ce in loc de spitale facem baze militare?
1
2
Votati un roman cu nume de roman , un crestin ortodox , un familist cu copii, un om normal ! Nu un evanghelist hraparet si lacom , fara copii si care tot mandatul s a plimbat si a ... jucat tenis !
5
4
unde au gasito si urata si proasta o sa primeasca un sut in fund cu greselile care le face un guvern sub orce critica nu stiu ce sa faca.
5
1
Softul poate fi infectat cu buna stiinta de maria ta, mai draga, vorba lui Iliescu.
5
1
Mobilizati-va. Este momentul nostru. In calitate de cetateni trebuie sa stim ce vrem. Am votat, votam si iarasi vom vota. Ce asteptam de la noul Guvern : pensiile speciale anulate la toti profitorii. Salariile nesimtite, inclusiv ale judecatorilor, reduse cel putin la jumatate. Redus numarul de parlamentari. Parlament unicameral. Daca astazi iesim la pensie la 65 de ani, este pentru ca muncim sa acoperin pensiile speciale si pensionatii de 45-50 de ani.
4
3
etete unde statea defectul si cat de repede l-a descoperit neghioaba asta,ramane de vazut cand se va remedia
5
1
Daca se vaita astia atit, de ce ,sufletul lui Avram Iancu ,s-au scremut atit sa doboare guvernul? Ce vroiau, totul de-a gata, si-asa nu i-a votat nimeni.
3
3
in tara asta prost facuta, cum ajungi ...sus, trecutul incepe s a puta !
4
1
Tot asa era si in 2010. Ghici cine a mai guvernat de atunci. Hai sictir cu dezastrul mostenit. Treci la munca si sa vedem ce poti face pentru oameni. Vorbele sunt zero.
12
7
Degeaba ai un soft bun daca cei care lucreaza cu el sunt analfabeti angajati cu relatii...asa sta treaba
13
3
asta a fost si in guvernul ciolos!Romani dorinta voastra s-,a implinit.Austeritate , va place foamea popor idiot si sclav
10
9
Sa mori tu ....Tu vorbesti care nici nu ai studiile necesare.Ai stiinte politice si te-au pus ministru la Min.Muncii si revolutionezi tu:.o sa faci kkt praf.Atata timp cat nu ai pregatirea necesara , ce vei face?Vor muncii tot prostii de sub tine..Mergi in casele de pensii si vezi care este raportul :om-volum de munca si apoi sa te trezesti vorbind de soft.Degeaba ai un soft bun, daca oamenii sunt putini, iar volumul de munca cat casa.
13
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614