REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Violeta Alexandru: Eu sunt pentru votul electronic, inclusiv la alegerile locale

Violeta Alexandru: Eu sunt pentru votul electronic, inclusiv la alegerile locale

Replica API 5 iunie 2020 | 00:00 1111

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat joi că este de acord cu introducerea votului electronic, inclusiv la alegerile locale.

Violeta Alexandru

"Eu sunt pentru votul electronic, inclusiv la alegerile locale. Experienţa din această perioadă ne-a arătat că facem faţă la decizii luate în termen scurt, personal, am încredere în Autoritatea Electorală şi mai ales în Serviciul de Telecomunicaţii Speciale că ar putea să genereze o soluţie tehnică. Până nu punem punct acestei apetenţe pe care unii o au, de a crea o psihoză în jurul posibilităţii de a se fura, cred că nu ar fi bine să îi dăm drumul proiectului, până nu agreăm că minimizăm la maxim eventualele erori şi că avem încredere toţi şi că nu transmitem în spaţiul public tot felul de mesaje alarmiste, care vor duce şi investiţia de timp, de resurse şi toată buna credinţă într-un punct de blocaj", a spus Violeta Alexandru la dezbaterea online "Organizarea alegerilor în timpul pandemiei. Scenariile partidelor politice", organizată de Expert Forum.

Ea a adăugat că la PNL Bucureşti campania electorală va fi total transparentă, pentru că organizaţia pe care o conduce are "o echipă decisă să lucreze corect, eficient, transparent, indiferent de perioadă".

"Mă aştept să apară nişte schimbări în strategiile noastre de campanie, având în vedere situaţia actuală şi anume vom evita, cel mai probabil, activităţile cu public numeros, activităţile care presupun prezenţa mai multor oameni în acelaşi spaţiu (...) şi atunci ne rămân alte instrumente practicate deja, doar că trebuie să le dăm o mai mare importanţă. (...) Vom lucra, cel mai probabil, în activităţi cu public redus, adică vom continua să mergem să ne întâlnim cu alegătorii, dar cu nişte condiţii stricte în care vom putea să stăm de vorbă, nu pot spune că vom elimina complet. Nu vom face exces de bani, nu sunt pentru o campanie opulentă, (...), o să pun accent pe alte elemente pe care îmi permiteţi să nu le divulg, dar în mod clar ţin foarte mult să nu epatăm (...), chiar nu este cazul şi nici nu mă caracterizează să consum resurse", a menţionat Violeta Alexandru, potrivit Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciuma asta stie cum se fura voturile electronic de catre STS si este de acord sa ii dam si o muie mica
1
0
MAI COMPETENT CA ACESTA DUDUIE NOI NU AM MAI AVUT MINISTRU AL MUNCII !!!!..A inceput bine mandatul cand a DAT O AFARA PE.....LIFTIERA..Mpsd ista
0
1
Daca erai in opozitiei tot parerea asta o aveai. Si infond ce te recomanda sa-ti dai pareri cu implicatii majore.Lumea nu are incredere in cei care gestioneaza asemenea metode de vot.
1
0
chiar nu va este rusine de cat salariu luiati de la popor si nu faceti nimic ??? cat mai vreti sa va imbuibati ???
1
0
Numai preluati ideile popor ului si vi arogati ca find ale voastre ,voi nu ati inventat nici apa calda ,nu ati descoperit nici scandalu diesel gate,vreti sa ne intoarcem in Ro,bine o facem dar nu vrem sa asteptam 10-20 zile la un ITP cind afara il facem 5-20 minute ,o firma afara pina in 10 zile ,in Romania Dzeu stie doar,afara iti construiesti o casa in 6 luni ,in ro 3-4-5 ani ,numai bine ,un Roman anonim
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367