REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Violeta Alexandru: Funcţionarii publici trebuie să fie în slujba celor care au nevoie de serviciile lor

Violeta Alexandru: Funcţionarii publici trebuie să fie în slujba celor care au nevoie de serviciile lor

Replica API 19 septembrie 2020 | 00:00 1327

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Violeta Alexandru, a discutat vineri, la sediul Prefecturii Hunedoara, mai multe aspecte legate de situaţia socială din judeţul Hunedoara, ea menţionând faptul că va urmări cu atenţie aplicarea măsurilor active acordate de Guvern în sprijinul angajaţilor şi angajatorilor din zonă.

Totodată, oficialul guvernamental a arătat că se va implica în continuare în modernizarea instituţiilor publice hunedorene cu impact social important.

"Funcţionarii publici din aceste agenţii sau direcţii judeţene trebuie să fie în slujba celor care au nevoie de serviciile lor. Situaţia din judeţul Hunedoara este foarte importantă pentru Guvern, mai ales pentru că aici avem foarte mulţi pensionari, mai ales din minerit şi siderurgie. Voi fi atentă în continuare şi voi urmări aplicarea măsurilor active acordate de Guvernul României, în ceea ce priveşte sprijinul angajatorilor şi angajaţilor din judeţul Hunedoara", a declarat Violeta Alexandru, citată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului, scrie Agerpres.

În cadrul întâlnirii pe care a avut-o la sediul Prefecturii Hunedoara, prefectul Vasilică Potecă i-a prezentat ministrului Muncii atât situaţia generală din punct de vedere social a judeţului, cât şi problemele punctuale ale pensionarilor hunedoreni.

"S-a discutat despre activitatea instituţiilor din judeţul Hunedoara ale ministerului şi despre măsurile care se pot lua pentru ca relaţiile cu publicul să fie îmbunătăţite şi pentru creşterea eficienţei modului de lucru al angajaţilor ministerului. Vasilică Potecă a solicitat sprijinul ministerului în acţiunile instituţiilor hunedorene ale statului pentru rezolvarea problemelor sociale", se mai arată în comunicatul Prefecturii Hunedoara.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In sfarsit un mare adevar : functionarii publici trebuie sa fie in slujba celor care i-au numit si care au MARE nevoie de serviciile lor !
2
0
Hai, zau asa, chiar trebuie sa fie in slujba cetateanului? In Romania sau in alta tara? Cred ca v-ar prinde bine o pauza ca prea v-a obosit ministereala asta...
0
2
Bravo d-na ministru! Sunteti o femeie desteapta, serioasa si care se IMPLICA, care doreste schimbarea sistemului si a mentalitatii personalului bugetar, depasit si nepregatit sa lucreze in sistem. A celor care sunt platiti din bani publici SA FACA CE ?! Sa ne umileasca, sa ne ignore, sa ne minta,.... pe la ghiseele lor !? Da, functionarii publici SA FIE IN SLUJBA CETATEANULUI. Cine nu este pregatit, sa plece. Felicitari d-na ministru! Sunteti o adevarata profesionista. Mult respect si apreciere!
4
3
Pai mai strambo , nu trebuia sa ne spui Tu care ai frecat menta numai pe la O.N.G.-uri unde ai pe unde ai avit salarii banane de la Soros .. ce sa faca finctionarul public ! Putoareo , cat ai muncit tu cu cetatenii ? Macar ai Carte de Munca ?
4
3
te opreste sa scapi de toate pilele,curvele si ...
8
1
Realitatea este alta.
4
1
ba violeta,daca.ti citeste cineva comentariul asta,afla ca la Mangalia,din cauza ITMului corupt si spagar,chelneri sint siliti sa munceasca precum sclavii in epoca romana! Asta si datorita legilor pesedeului,nu pot reclama ca nu.i mai angajeaza nimeni. Deci afla fa ca cei din a!imentatie Nu au zile libere,simbeteduminici,sarbtori legale sau concedii platite.Se intimpla la Maritimo,Lavrion,si la toate bombele. Cind se reduce munca sau cazul covidului,limse da viteza,fara Nici o compensare ptr zilele muncite peste program.Toate asteA ptr fabulosul salariu de 1000 ron pe luna! Sint p
8
3
Mie imi pare un ministru care chiar se implica, cel putin pe parte de organizare. Am vazut o sunand la Institutiile din subordine, deplasari pt verificare activitate... cat de cat fata de ceilalti
5
3
Sa doteze instititiile publice din subordine cu echipamenre noi, nu sa astepte sa se faca treaba cu calculatoare vechi de cel putin 15 ani si cu masini bune de dat la casat!! E usor sa dai dai din gura... Daca vrei performanta, ajuta la obtinerea ei, stimuleaza oamenii!!!
4
1
Cind mergeam si stam pe la cozi si ghisee caci asta a ajuns in RO sport national.
7
1
femeia barbat , o purtoare ilegala de ... stiti voi
1
8

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614