REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Violeta Alexandru, ministrului propus al Muncii şi Protecţiei Sociale:

Violeta Alexandru, ministrului propus al Muncii şi Protecţiei Sociale:

Replica API 21 februarie 2020 | 00:00 584

„Alocaţiile copiilor se mai joacă şi la păcănele; voucherele ar fi o soluţie.“

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine s-o voteze pe idioata asta. Doamne, popor de cretini, de betivi si drogati , de analfabeti functionali sa votezi cu manuta ta ditamai idioata dar si dusmanoasa. Sa dai afara o liftiera care n-avea niciun venit. Astia au coranavirus, ucid tot in jurul lor.
2
3
Felicitari ! Muie PSD,muie tuturor romanilor care vor sa traiasca bine din munca cinstita,traiasca procurorii imbarligati cu interlopii,traiasca Iohannis si toti cei ce vor lupta impotriva romanilor. Ce protectia mamii voastre vreti? La puscarie toti medicii buni,toti cei ce nu sunt de accord cu sistemul Stalinist !
4
2
Poate Orban bea alocatia copiilor
6
5
Cu tichetele de masa poti merge si la curve. Alta prostie marca PNL, asa e cand nu te duce capul la lucruri concrete. O sa stam la cozi sa ridicam voucherele si banuiesc ca o sa platim tot noi producerea si distribuirea lor. In loc sa mergem pe varianta actuala, moderna, viramentul bancar, ne intoarcem la tichete, la hartie, sa mai distrugem niste paduri, foarte destepti!
7
3
Bravo VIOLETA ! Esti o CATASTROFA LIBERALA . Mergi inainte cu PROSTIA LIBERALA .
7
4
Fa , in mortii matii de intruchipare a rautatii : de cand esti ministra muncii ai facut cacatul bat , pai tu nesimtito ai tupeu sa declari despre poporul roman ca este lenes ? Unde gura matii ai muncit Tu pana la varsta de 44 de ani decat ca ai prestat numai la O.N.G-urile lui Soros ?!?! Ai o nesimtire in tine si un tupeu tipic liberalilor , putoare care esti !
7
4
Vai de mama noastra.Esti ZERO BARAT.Turcan propagheaza si tu abar nu ai ce inseamna pensie minima.Sa tot luam pensii cu de-al de voi.Sa scapam naibii de voi ...ca in 3 luni ati dus tara la pierzanie.
11
4
Felicitari d-na ministru! Sunteti demna, profesionista, bine intentionata, corecta. Sunteti VERTICALA, o adevarata liberala, da, sunteti o femeie foarte desteapta, serioasa. Bravo d-na ministru!
6
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218