REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Viorel Cataramă e nimicitor: Dacian Cioloș e un comunist, Dan Barna e un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai multinaționalele

Viorel Cataramă e nimicitor: Dacian Cioloș e un comunist, Dan Barna e un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai multinaționalele

Replica API 22 iulie 2019 | 02:08 411

Viorel Cataramă

Alianța USR-PLUS a stabilit, în urma unor negocieri interne, ca Dan Barna să fie candidatul alianței la prezidențiale, iar pentru funcția de premier l-au validat pe Dacian Cioloș. Anunțul a fost făcut, duminică, de cei doi lideri ai alianței 2020.

Viorel Cataramă, președintele Dreptei Liberale și candidat la prezidențiale, consideră că Cioloș este un comunist, în timp ce rivalul său pentru Cotriceni este ”un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai activitatea multinaționalelor”.

Argumentele sunt solide: cât a fost PM, dl. Ciolos a:

-a plafonat prin lege prețuri și tarife.

-a militarizat un serviciu secret.

-a atacat cu ferocitate sectorul privat (vezi cazul Bradet).

-a încercat să treacă în patrimoniul statului aseturi aparținând sectorului privat (nationalizari).

-a încercat etatizarea culturii (stabilirea de catre guvern a prețului operelor de artă-vezi cazul Cumintenia Pamantului).

Toate acestea sunt măsuri comuniste, nici macar socialiste!

Și, în tandem cu Dan Barna, un neomarxist care luptă împotriva capitalului autohton și sprijină numai activitatea multinaționalelor, avem tabloul complet al pericolului uriaș care paște România în cazul în care acești susținători ai stângii globaliste ar prelua puterea.”, spune Cataramă.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P'sta sa-l scarmene DNA si sa dea banii oamenilor inapoi! FMOA SAFI. Cu SAFI a nenorocit asta milioane de Romani! Le-a luat banii si dupa ce SAFI a cazut le rascumpara qctiunile devalorizate cu 900 % cu televizoare sau mobila Elvila pe care el, loaza asta le comercializa. DNA sa vina sa-l ia!
1
0
Viorele , ciocul mic , ori esti liberal , comunist , dar securist cu grad de general sigur esti !
4
2
Dar tu ce ai facut pe timpul lui Ceausescu ? Ai fost reprezentant comercial in afara tarii. Imediat dupa 1990 ai preluat activitatea si capitalul in nume propriu. Cum crezi ca te-ai imbogatit ? In mod cinstit ?
4
1
A stat si Catarama in fundul hrubei,prafuit si acum iese cand vede ca e loc de galceava intre toti netotii. Cum criterii bazate pe competente,pe educatie inalta si patriotism real nu sunt obligatorii pentru candidati la presedentie,ca pot fi presedinti indivizi ca pana acum,e cale libera ca toti tupeistii sa se inscribe in cursa. Votanti cu capete praf sunt cat cuprinde,e loc . Cat tara va merge in continuare din inertie,nu condusa intelligent si responsabil ,suntem deja siguri. Nu ne intereseaza soarta noastra,ci galleria pentru unii si altii din cei ce se bat pe putere pentru ei.
4
1
Umbla cu catarama descheiata, face pe desteptul, nimeni nu stie ce vrea. Ce o fi aia neomarxist?!?
2
1
Dacian Ciolos si Dan Barna sunt unguri de aceea vor sa-si bata joc de romani si sa le taie salariile.
6
7
Nea Florea de ce esti asa suparat... Nu vor astia sa-ti puna fata sefa???
1
0
Ai uitat sa enunti pe cel mai mare bandit numit Johannis penalul ciorditor de copii si case turistul numarul unu al Romaniei.Sa ne apui cum le-a dat la muie romanilor cu referendul pe justitie?.Hotul striga hotul si cum la bagat la racoare pe Dragnea?.Ce zici Klaus tu cand mergi la puscarie escrocule???
5
12
uite cine ne da sfaturi ,zeroul asta care se da mare liberal .siktir cu mobila ta de proasta calitate
14
7
Ce vrei ba Catarama, roata se invarteste,a fost capitalism , a venit comunismul, vreo 40 de ani, apoi iar capitalismul salbatic si va urma comunismul , cu sa traim in grup. Ciolos, Barna , au mai fost in filmul din 2010. Vai mama noastra, o sa mergem dantaratalea
7
4
ia zi-ne si noua cate grade ai adunat la baetii cu oki albastri ??? Futu-te-n gat de moldovean pesedist sub acoperire !!! Muie cu cacat !!!
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920