rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 septembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Viorel CATARAMĂ: În MAMAIA se mănâncă mai BINE ca la CANNES sau MONACO! Video

De când a început sezonul estival, litoralul a devenit a doua casă pentru afaceristul și omul politic Viorel Cataramă. Iubește stațiunea Mamaia, chiar dacă, pe alocuri, sunt aspecte catastrofale, stațiune pe care o consideră mai tare decât Cannes, Mikonos sau Monaco, din perspectiva cluburilor și restaurantelor. Viorel Cataramă a avenit și în studioul Replica și a acordat un interviu incendiar, în cadrul căruia a vorbit despre politică, a povestit cum a reușit să devină un om de succes, dar a vorbit și despre problemele de care s-a lovit, doar pentru că are bani.

Cataramă: Sunt restaurate și cluburi în Mamaia pe care nu le are nicio țară din Europa

În debutul interviului, Viorel Cataramă a vorbit despre Constanța și despre stațiunea Mamaia, despre care spune că este mai tare decât Cannes sau Monaco. Dar a vorbit și despre părțile ei ”catastrofale”. ”Pe litoral sunt aspecte dezastruoase, catastrofale, dar și senzaționale. Una peste alta, nu este ceva unitar. Este o amestecătură, dacă o iei de la stilul arhitectonic, construcțiile, unele, care nu au ce căuta. Mărirea plajei este o catastrofă, dacă nu ascunde unele intenții criminale în spate. În toată lumea, se caută ca hotelurile să fie cât mai aproape de apă. La noi, se pare, că trebuie îndepărtate hotelurile. Câțiva prieteni mi-au spus că vând și pleacă, s-au trezit că nu mai văd marea, lăsând la o parte scoicile care te taie la picioare. Acum nu mai poți umbla desculț. Nu mai poți înota prea mult, mai ales copiii, pentru că s-a adâncit apa. Sper ca peste 5 ani să nu răsară blocuri pe plaja actuală mărită. Deși, cred că acest lucru se poate întâmpla. Lăsând la o parte aceste aspecte, sunt restaurate în Mamaia, sunt cluburi pe care nu le are nicio țară din Europa. Eu am fost la Cannes, în Mikonos, nu am găsit restaurantele și cluburile pe care le găsești în Mamaia. Au diferit calitatea mâncării, atmosferei, calitatea oamenilor. Nu am mâncat așa de bine ca la Mamaia nicăieri în Europa. Se mănâncă bine și la Cannes sau la Monaco, dar calitatea, prețurile corecte, mă fac să spun că, dacă litoralul are succes, îl are pentru aceste servicii, și nu pentru plaje sau hoteluri care au numai obstacole. Eu n-aș evita Mamaia, sunt clientul stațiunii Mamaia. Nici nu mai știu cum arată litoralul în sud. Sunt client aici pentru că am prieteni și îmi plac mult cluburile și restaurantele din Mamaia.

Cât despre Constanța: ”Când intri și în Mamaia și în Constanța observi clădiri frumoase, clădiri urâte, trotuare bune, trotuare proaste, străzi bune și străzi proaste. Cred că pentru actuala administrație timpul de abia începe. Am auzit lucruri bune, dar nu o să putem facem nimic cu blocurile comuniste, urâte, și blocurile din Mamaia apărute peste noapte, blocurile fără noimă.

Era mai bine pe vremea lui Radu Mazăre?

”Mamaia e o stațiune turistică, de vacanță. Cu cât sunt mai multe evenimente, cu atât e mai bine. Turiștii vin să se relaxeze, să se distreze. Faptul că sunt mai puține evenimente e un lucru rău. Radu Mazăre a avut un rol important în a dezvolta un anumit tip de turism. Mamaia, unde se practică un turism de weekend. Așa cum practic eu. Eu zic să luăm întotdeauna ce e bun. Există o telegondolă, există parcuri, clădiri aruncate unele peste altele, există și zgomot. Sper ca aceste lucruri să nu mai existe. Din anumite puncte de vedere acord nota 10 cu felicitări stațiunii Mamaia, dar, din alte puncte de vedere, acord nota 1. Dacă vii optimist, poți să depășești inconvenientele și să te întorci relaxat acasă”, a mai spus politicianul.

În ultimii ani, România a fost condusă de forțele de stânga

”Eu am fost un promotor al dreptei. Am fost nemulțumit că mulți ani PNL nu s-a comportat ca un partid de dreapta. Sunt un capitalist, un susținător al non intervenției statului în economie. Din păcate, în ultimii ani, România a fost condusă de forțele de stânga, a crescut aparatul bugetar, inclusiv în guvernările liberale, atacă sectorul privat. Ceea ce face ca astăzi, România să nu dispună de mari oameni de afaceri pentru că timp de 30 de ani toți politicienii au alimentat ideea că oamenii de afaceri sunt elemente negative, oameni care fraudează legea și realizează ce realizează prin mijloace neortodoxe și rezultatele se văd. Trebuie să existe un partid care să sprijine sectorul privat și care să permită acestui sector să acumuleze capital, pentru că o țară fără capital autohton nu este o țară în regulă. Noi distrugem exporturile și ne bazăm existența pe importuri și împrumuturi ca să plătim pensii și salarii. Asta este o catastrofă.”

Oameni pregătiți există în România, numai că nu pot avea acces la funcțiile înalte pentru că nu pot înghiți toate porcăriile care li se pun în spate

Viorel Cataramă spune că oamenii care ne conduc, cei care ocupă funcții înalte, nu sunt pregătiți și sunt acolo pentru a îndeplini ordine politice. ”Cu siguranță erau mai multe șanse dacă eram conduși de oameni cu experiență, oameni de afaceri, și nu de oameni care, poate nu au semnat în viața lor un ștat de plată. Oamenii pregătiți există în România, numai că nu pot avea acces la funcțiile înalte pentru că nu pot înghiți toate porcăriile care li se pun în spate. Și atunci, ajung acești oameni care nu mai înțeleg despre ce e vorba. Sunt oameni slabi pregătiți puși acolo, nu să conducă, ci să execute ordinele politicienilor. În funcțiile publice din România ajung tot mai mulți idioți. În scurt timp, nu o să mai fie nici un om politic capabil, pentru că așa a fost clădit sistemul din ultimii 30 de ani. Astăzi, aproape nu mai ai cu cine discuta pentru că toate partidele politice au creat un sistem clientelar și au pus în funcție oameni care trebuie să răspundă la ordin. Un om cu coloană vertebrală nu poate să execute la nesfârșit toate tâmpeniile care i se cer.”, a spus Cataramă.

Cât despre eșecurile sale de la alegerile prezidențiale, parlamentare și locale, Cataramă a declarat că fără un partid puternic în spate, nu poți avea șanse de câștig.

Cataramă: „Am zis că merg, mă infectez cu COVID și nu pățesc nimic. Și așa a fost.“

Afaceristul a explicat și de ce a ales să se infecteze cu COVID 19 intenționat și cum a trecut prin boală. ”Am demonstrat ceea ce am vrut să demonstrez. Am văzut ce fac suedezii, și nu numai. Am spus: între a suspenda drepturi și libertăți fundamentale, cum e dreptul la muncă, învățătură, etc, hai să trecem prin boală pentru că mai puțin de 1 % va avea probleme. Eu sunt sănătos. Am zis că merg, mă infectez și nu pățesc nimic. Și așa a fost. Dacă nu mă testam, nu-mi dădeam seama că sunt. Nu mă mai pot infecta și, cu toate acestea, sunt băgat în carantină când vin din alte țări. Decizia corectă e să treacă toți prin boală.”

Care este secretul succesului lui Viorel Cataramă

Viorel Cataramă a pornit de jos, a învățat și a muncit mult pentru a ajunge ceea ce este astăzi. ”Am muncit până nu am mai putut. Așa am reușit să plec dintr-o mahala a Bacăului, un băiat sărac și să ajung unde am ajuns: muncind și învățând. Am muncit de mi-au sărit capacele și învățam de mi-au sărit capacele ca să ies șef de promoție. Nu știu câți au făcut lucrul acesta. Sigur, trebuie și puțin noroc. Trebuie să înveți ceea ce-ți place. Eu văd o mulțime de copii care fac ceea ce vor părinții și au viitorul compromis. Eu provin dintr-o familie care, timp de 4 generații, a fost de o moralitate deosebită. În clasa a 12-a, am luat o revistă Admiterea în învățământul Superior, și acolo am văzut o facultate de Studii economice, care mi se părea interesantă. M-am dus, toți spuneau că fac o prostie, și am reușit. Toți au rămas mască”, a explicat Cataramă.

Cum este să fii bogat într-o țară săracă!

Întrebat cum este să fii bogat, într-o țară săracă, Cataramă a răspuns: ”Fiecare dintre noi trăim într-o comunitate socială. Printre noi e o competiție între oameni. Banii nu aduc fericirea, din contră, îți pot aduce tot felul de nenorociri. Ce nenorocire mi-au adus? Ce mai mare este scandalul SAFI, în care n-am avut nicio implicare și totuși, cariera mea politică a fost zdruncinată serios. Din toate scandalurile care au existat în ultimii 30 de ani, subiectul SAFI nu a fost tratat în funcție de rezultate: nu a dat faliment niciodată, nu a fost în incapacitate de plată... Dacă nu aveam bani, nu mă băgam acolo.

I-a fost vreodată frică că i se poate ”fabrica” vreun dosar penal?

Este la ”modă” ca oamenii grei de afaceri să se aleagă cu cel puțin un dosar penal, mai ales dacă sunt și în politică. Viorel Cataramă a spus că nu i-a fost niciodată frică de acest lucru, pentru că nu a făcut afaceri cu statul și pentru că a fost chibzuit. ”Spre deosebire de mulți alți oameni de afaceri nu am avut niciun dosar penal, nu sunt subiectul niciunui dosar penal. Știam că a intra în conflicte de interese în mod nechibzuit îți aduc mari probleme și așa nu am făcut niciodată afaceri cu statul. Nu mi-a fost niciodată frică că vreun dosar penal. Eu nu cunosc probleme penale, doar cele civile. Am poate mai puțini bani decât alții, dar am mai multă liniște. Am prieteni care și-au pierdut 15 ani din viață”, a explicat politicianul.

Câți bani a pierdut Viorel Cataramă în pandemie?

Pandemia i-a lovit și pe cei mai puternici oameni de afaceri din România, inclusiv pe Cataramă. ”Am pierdut ordinul milioanelor (n.red., de euro). Dar să nu credeți că sunt muritor de foame. A trebuit să închid fabrici, să concediez oameni. Dacă mergi pe decizia suspendării drepturilor și libertăților nu poți să faci nimic, dacă mergi pe ideea imunizării în masă, asta e, culegem roadele. De ce tot timpul doar sectorul privat are de suferit? Toți cei care au fost angajați la stat și-au primit toate drepturile bănești, și proprietarii, și antreprenorii.

Cataramă: Boc a fost singurul premier de dreapta, dar nu a avut timp, a fost tamponat de Băsescu

În opinia lui Cataramă, cel mai bun premier al României în ultimii ani este, fără doar și poate, Emil Boc. ”Emil Boc a fost singurul premier de dreapta din România, dar nu a avut timp. A avut ghinionul să fie prim ministru când era Traian Băsescu care a greșit foarte mult tăind pensiile și salariile. Asta l-a și scos din politica mare, a fost o decizie greșită. Devalorizarea monedei naționale era cea mai bună decizie. Boc a încercat să ia măsuri de dreapta și a fost tamponat de Traian Băsescu cu acele decizii”.

Dragnea nu mai are viitor politic

Vorel Cataramă a vorbit și despre viitorul politic al lui Liviu Dragnea, după eliberare. ”Dragnea a mers la închisoare, are interdicții. Eu nu cred că mai are viitor politic”, a spus afaceristul.

Cataramă se vede peste 30 de ani... tot în Mamaia, petrecând ca și acum

”Sunt un bărbat activ și sănătos, nu mă văd făcând nimic. Pentru următorii 30 de ani îmi doresc să muncesc și să mă bucur de familie, prieteni și cei dragi și să petrec, peste 30 de ani, ca și acum, în Mamaia. Întrebat dacă ar candida, în viitor, pentru Primăria Constanța, acesta a răspuns: ”Nu aș accepta să candidez pentru Constanța. Categoric nu. Eu sunt bucureștean și acolo am familia.”

”PNL va deconta politic, din pricina USR-ului”

Întrebat cum comentează neînțelegerile din Coaliție, Cataramă a declarat: PNL-ul scade în sondaje. Cu cât va fi prelungită existența acestei coaliții, cu atât PNL se va eroda. PSD va crește, deja s-a dus spre 40%, totul va fi decontat de PNL, pentru că e principalul partid al Coaliției. Și îmi pare rău, pentru că eu am salvat în 1993-1996, PNL-ul de la moarte. Opțiunea corectă e un guvern minoritar PNL cu susținerea parlamentară. Asta cred eu că ar fi bine pentru România și pentru PNL.

Ce spune despre potențialul lui Chițac în a curăța Constanța de rămășițele PSD?

Nu-l cunosc pe Vergil Chițac, dar am auzit numai lucruri bune. Îi doresc succes! Constanța a avut zeci de ani conducere PSD-istă. Resturile acelor conduceri încă sunt în administrația locală și nu scapi așa ușor. Un liberal ar trebui să aibă potențial”, a încheiat Cataramă.

Mai multe, puteți urmări în materialul VIDEO de mai jos:

Mirela PASCAL

luni, 19 iulie 202112757
STEP PROJECT, servicii de prelucrări metalice de precizie
GANDUL.RO
De ce a murit, de fapt, femeia care a pus artificiile în Colectiv! Dezvăluirea care aruncă totul în aer
mai mult...Interviuri
4 sep 00:05InterviuriViceprimarul Ionuț RUSU: Aș fi un IPOCRIT să spun că nu am făcut și GREȘELI. VIDEO

Viceprimarul Constanței, din partea PNL, Ionuț Rusu, a fost prezent în studioul Replica de Constanța, răspunzând,...1375

16 sep 00:05InterviuriGheorghe HALEȚ: NU există niciun PARLAMENTAR care să se LUPTE pentru Constanța3864
10 sep 05:16InterviuriNicu LASCU, TSD: nu AMENINȚĂM cu MOȚIUNEA; când va fi pregătită, o vom DEPUNE! Video1314
18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI

Adriana Câmpeanu, directorul executiv al Direcției Medico-Sociale din cadrul DGAS Constanța se află de trei luni la...1407

17 sep 00:20InterviuriViorel IONESCU își dorește statutul de STAȚIUNE BALNEARĂ pentru HÂRȘOVA! Video2188
9 sep 23:12InterviuriMircea DOBRE: Mă uit ca la BÂLCI! Ar trebui să le fie RUȘINE! Video1219
8 sep 23:16InterviuriMihai LUPU: M-a JIGNIT argumentul USR legat de faptul că nu dau bani BARONILOR locali ca să-i FURE

Fierbe coaliția de guvernare de câteva zile, se fac jocuri politice, alianțe, strategii, unii pentru a-l scoate din...2172

4 sep 00:05InterviuriCARAGHEORGHE: REVOCAREA lui Stelian Ion este legată de organizarea concursurilor pentru șefia marilor PARCHETE1179
24 aug 00:08InterviuriDoinița RADU, șefa ANAF CONSTANȚA: Chiar dacă s-a mers pe plată VOLUNTARĂ, contribuabilii au ACHITAT! Video11408
11 sep 05:19InterviuriCONSTANTINESCU: Actuala administrație vrea să REAȘEZE MAMAIA în TOPUL stațiunilor turistice. VIDEO

Horia Constantinescu, directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța a fost...4107

22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video2576
10 sep 00:03InterviuriPREFECTUL COȘA: Se vor impune noi RESTRICȚII de CIRCULAȚIE, iar PROGRAMUL MALL-urilor va fi REDUS, dacă... VIDEO!11293
Vremea
14.4°14.4° - 14.4° joi, 23 septembrie 2021
ConstanțaUmiditate: 53%
Vânt: 6.73 m/s
Presiune: 1019 milibari

Loto
6/498121961110
5/4018213120216
joker233387159
Horoscop
mai mult...SPSportRT
23 sep 01:29SportFotbal: Chindia, FC Hermannstadt, Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi, calificate în optimile Cupei României

Chindia Târgovişte şi trei echipa de ligă secundă, FC Hermannstadt, Poli Timişoara şi Dunărea Călăraşi, s-au...338

23 sep 00:00SportFotbal: Rapid s-a calificat în optimile Cupei României, la loviturile de departajare

FC Rapid Bucureşti s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a învins-o pe CS...167

23 sep 00:00SportFotbal: Juventus a început o anchetă după ce portarul Maignan a fost vizat de insulte rasiste

Clubul italian de fotbal Juventus Torino a anunţat, marţi, că a început o procedură pentru identificarea persoanei...160

23 sep 00:00SportTenis: Johanna Konta, accidentată, a declarat forfait pentru turneele de la Chicago şi Indian Wells

Jucătoarea britanică de tenis Johanna Konta a declarat forfait pentru turneele WTA de la Chicago şi Indian Wells din...164

Local
23 sep 23:56LocalAccident rutier la intersecția străzilor Unirii și Libertății

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, miercuri, 22 septembrie a.c., în Constanța, la...399

23 sep 23:56LocalCAS Constanța: Asigurații fără card emis au dreptul la servicii medicale din pachetul de bază

Având în vedere numărul mare de sesizări telefonice primite de la asigurații care nu au card emis, cu privire la...486

23 sep 23:57LocalATENȚIE, șoferi! Trafic DEVIAT pe Autostrada Soarelui

584

23 sep 23:54LocalÎncă 5 DECESE la Constanţa din cauza COVID-19

Până miercuri, 22 septembrie a.c., 35.851 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat, la...813

23 sep 23:54LocalNumărul de paturi pentru pacienţii COVID-19, la nivelul județului Constanța

În ședința de miercuri, 22 septembrie a.c., membrii CJSU au luat act de modificările propuse de Direcția de...556

23 sep 23:55LocalACCIDENT rutier pe bulevardul 1 Decembrie. Un PIETON a fost RĂNIT

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină, miercuri, 22 septembrie a.c., în Constanța, pe...800

23 sep 23:57LocalAtenție, constănțeni! Nu ridicați momelile amplasate împotriva rozătoarelor

Primăria Municipiului Constanța a reluat astăzi acțiunile de deratizare. Zilele acestea se amplasează momelile...338

23 sep 23:57LocalVrei să te angajezi la Confort Urban? Iată ce posturi sunt disponibile

SC CONFORT URBAN SRL, societatea aflată în subordinea CL Constanța angajează 2 posturi gestionar în cadrul...2090

23 sep 23:58LocalREGULAMENTUL PARCĂRILOR a ajuns în INSTANȚĂ! Iată cine cere anularea acestuia

1716

Politică
23 sep 00:06PoliticăCîţu: Vom stabili ca activităţile economice să se închidă la ora 18:00 acolo unde rata este între 4 şi 6 la mie

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă (CNSU) urmează să reglementeze, miercuri, printr-o hotărâre,...1398

23 sep 16:35PoliticăMinistrul Raluca Turcan anunţă o nouă lege a asistenţei sociale

Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale, Raluca Turcan, a anunţat miercuri, la Tulcea, că legea asistenţei sociale...254

23 sep 23:16PoliticăCîţu: Congresul PNL se va desfăşura în condiţii de siguranţă maximă

252

Interviuri
18 sep 00:18InterviuriAdriana CÂMPEANU vrea mai mulți PSIHOLOGI în ȘCOLI

Adriana Câmpeanu, directorul executiv al Direcției Medico-Sociale din cadrul DGAS Constanța se află de trei luni la...1407

17 sep 00:20InterviuriViorel IONESCU își dorește statutul de STAȚIUNE BALNEARĂ pentru HÂRȘOVA! Video

Viorel Ionescu, primarul din Hârșova, a fost prezent în studioul Replica, acolo unde, în cadrul unui interviu, a...2188

9 sep 23:12InterviuriMircea DOBRE: Mă uit ca la BÂLCI! Ar trebui să le fie RUȘINE! Video

Mircea Dobre, fost deputat și ministru al Turismului, acum președinte al Uniunii Generale a Industriașilor din...1219

11 sep 05:19InterviuriCONSTANTINESCU: Actuala administrație vrea să REAȘEZE MAMAIA în TOPUL stațiunilor turistice. VIDEO

Horia Constantinescu, directorul executiv adjunct al Direcției de Servicii Publice din Primăria Constanța a fost...4107

22 sep 00:03InterviuriDETALII INTERESANTE din CARIERA PROCURORULUI CRIMINALIST Zafer SADÎC! Video

Procurorul criminalist, Zafer Sadîc, a fost prezent în studioul Replica de Constanța. Cu o vastă experiență, de 23...2576

10 sep 00:03InterviuriPREFECTUL COȘA: Se vor impune noi RESTRICȚII de CIRCULAȚIE, iar PROGRAMUL MALL-urilor va fi REDUS, dacă... VIDEO!

11293

Monden
23 sep 00:00MondenActorul Willie Garson din 'Sex and the City' a murit la vârsta de 57 de ani

Actorul american Willie Garson, cunoscut în special pentru rolul impresarului Stanford Blatch din serialul "Sex and the...247

23 sep 00:00MondenTom Hanks salută apropiata inaugurare a muzeului dedicat 'artei magice' a filmului în Los Angeles

Tom Hanks şi Anna Kendrick au salutat marţi apropiata inaugurare a unui nou muzeu în Los Angeles dedicat...116

23 sep 00:00MondenHarry Styles şi Celeste, printre marii câştigători ai galei Ivor Novello Awards 2021

123

23 sep 00:00MondenMarina Voica, senzațională: Călare pe motor, la 85 de ani

Are o poftă de viață nebună, curaj și e deschisă oricărei provocări. Marina Voica, femeia pentru care vârsta e...316

23 sep 00:00MondenBritney Spears a revenit pe Instagram la câteva zile după ce şi-a dezactivat contul

Cântăreaţa pop americană Britney Spears a revenit pe Instragam la mai puţin de o săptămână după ce şi-a...131

23 sep 00:00MondenGerard Butler filmează în Puerto Rico 'The Plane', un proiect cu investiţie multimilionară

Actorul britanic Gerard Butler se află în Puerto Rico pentru a participa la filmările producţiei "The Plane", un...163

23 sep 12:00Monden'Blue Moon', debutul regizoral al actriţei Alina Grigore, prezentat la Festivalul de Film de la San Sebastian

Actriţa română Alina Grigore şi-a făcut debutul regizoral cu lungmetrajul "Blue Moon" ("Crai nou"), prezentat luni...149

23 sep 18:57MondenActriţa Catherine Zeta Jones vine în România

Actriţa Catherine Zeta Jones vine în România. Va filma alături de alte vedete de la Hollywood, dar şi de doi actori...555

23 sep 23:17MondenAlexia Eram, declaraţii despre relaţia cu Mario Fresh. Iată cum îl răsfaţă pe artist

499

Mapamond
23 sep 00:00MapamondRusia: Tot mai mulţi oameni de ştiinţă sunt acuzaţi de spionaj, afirmă un fizician arestat pentru 'trădare'

Un fizician rus, arestat recent pentru 'trădare', a denunţat marţi urmărirea penală a unor 'eminenţi savanţi'...141

23 sep 00:00MapamondCoronavirus - OMS: Delta a înlocuit celelalte trei variante 'îngrijorătoare'

Varianta ''îngrijorătoare'' Delta, prezentă în 185 de ţări, a înlocuit în mare măsură celelalte trei variante...140

23 sep 00:00MapamondCoronavirus: Finlanda a adoptat la rândul său paşaportul vaccinal

108

23 sep 00:00MapamondCoronavirus: Iranul intenţionează să cumpere două milioane de doze de vaccin Pfizer

Iranul intenţionează să cumpere două milioane de doze de vaccin Pfizer/BioNTech, a declarat marţi un important...124

23 sep 00:00MapamondPapa Francisc povesteşte că după operaţia sa la colon unii cardinali discutau pentru a-i alege succesorul

Papa Francisc, care a fost operat la colon la începutul lunii iulie, a povestit cu ironie cum unii cardinali s-au...161

23 sep 00:00MapamondAustralia: Poliţia a recurs la gloanţe de cauciuc pentru dispersarea antivacciniştilor la Melbourne

132

Sănătate
23 sep 00:00SănătateAchiziţia a 10.600 de flacoane de Tocilizumab pentru tratarea formelor grave de COVID-19, finalizată

Ministerul Sănătăţii (MS) a finalizat o achiziţie publică de 10.600 de flacoane de Tocilizumab, medicament necesar...150

23 sep 00:00SănătateRafila: Nu putem afirma că virusul produce infecții mai grave la copii

Reprezentantul României la OMS, deputatul PSD Alexandru Rafila, a explicat marți la Antena 3 cât sunt expuşi copiii...115

23 sep 02:09SănătateREACȚIA lui Gheorghiță la dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri

613

23 sep 00:00SănătateProbleme cu somnul trei nopți la rând? Iată ce efecte negative apar în corp

Este nevoie doar de trei nopți consecutive de probleme cu somnul pentru a deteriora semnificativ bunăstarea fizică...167

23 sep 00:00SănătateGheorghiţă: Aproape 2,5 milioane de doze de vaccin anti-COVID, livrate în România în septembrie

Coordonatorul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19, Valeriu Gheorghiţă, a anunţat marţi că aproximativ 2,5...109

23 sep 00:00SănătateGheorghiţă: 2.468 de şcoli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile

Şeful CNCAV, Valeriu Gheorghiţă, a declarat marţi că din datele centralizate la nivelul a 26 de judeţe, până la...112

23 sep 02:08SănătateValeriu Gheorghiță: Vaccinarea cu a treia doză ar putea începe săptămâna viitoare

România ia în calcul administrarea mai devreme a dozei 3 de vaccin, din cauza răspândirii variantei Delta, a...590

23 sep 02:10SănătateDr. Beatrice Mahler: “Un pat la ATI se eliberează doar când pacienții mor”

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumofiziologie “Marius Nasta” din București, a făcut un anunț...1004

23 sep 02:11SănătateDosar la DNA pentru achiziția de către Guvern de vaccinuri anti-COVID

649

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT