REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Viorel Cataramă nu se lasă, după ce i-a fost respinsă candidatura: intră în joc Curtea Constituțională

Viorel Cataramă nu se lasă, după ce i-a fost respinsă candidatura: intră în joc Curtea Constituțională

Replica API 23 septembrie 2019 | 00:39 455

Preşedintele Partidului Dreapta Liberală Viorel Cataramă anunţă că va depune contestaţie la CCR după ce Biroul Electoral Central i-a respins candidatura la Preşedinţie şi susţine că nu are nicio suspiciune legată de semnăturile depuse pentru susţinerea candidaturii.

„Voi depune contestaţie la CCR şi sunt încrezător că această contestaţie va fi admisă, pentru că decizia BEC este luată cu încălcarea prevederilor legale. Nu am nicio suspiciune (în legătură cu corectitudinea semnăturilor - n.r.). Cei din Partidul Dreapta Liberală au strâns semnăturile”, a declarat Viorel Cataramă la Antena 3, informează News.ro.

El consideră că decizia BEC nu are suport legal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
BEC a constatat multe. foarte multe semnaturi asemanatoare care se tot repetau si, pe buna dreptate a respins candidatura astuia! Pe ce baza si cum argumenteaza CCR ca semnaturile sunt valabile...si adminte participarea astuia la prezidentiale , asta care a nenorocit milioane de romani cu FMOA - SAFI. Omul are antecedente in falsuri si smenuri..multe! Inca odata intreb: Cum CCR contra evidentelor, nesocoteste BEC, admite si avizeaza VAVORABIL pentru Catarama! Cum si pe ce baza?
1
0
Profitorul asta de la revolutie, vrea sa ajunga si presedinte ? Nu ti-e rusine ? Te-ai imbogatit cinstit ?
3
0
Cum a stabilit CCR, iarasi CCR...ca semnaturile alea care BEC a sesizat ca sunt izbitor de apropiate, ca sa nu zic identice, si CCR admite ca sunt bune! Cum?
3
0
Al naibii coincidenta! Si la adunarile generale organizate de Catarama via Coopers and Lybrand si SAFI pentru Fondul de investitii prabusit apareau voturi dublate, centralizatoare zilnice care nu bateau cu Procesele verbale, dar nimeni n-a verificat si semnaturi ca ar fi fost jale si astazi n-ar mai fi candidat.
3
1
Baiatu asta bogat e de parere ca trebuie mentinute "pensiile" speciale , ca nu e mare lucru pentru buget. Salariatii dai drak. Sa stea la firma lui si la averile lui.
4
0
De ce faci spume???veorica ta nici turul 2 nu l prinde.te mandresti cu o proasta ?asta votezi asta esti garoiule.acu mars la trocadero sa iti ridici ajutorul social mnezeii ma ti de ciumat.o sa ajunga viorica la cotroceni cand o sa zboare porcii bai scalvete ciumat ce esti
5
3
Le este frica la servicii ca pierde klaus titlul de presedinte nechezol.Doar la el semnaturile au fost ok la restul nu.
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920