REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.2° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.2° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Viorel Ionescu

Viorel Ionescu

Replica API 8 august 2017 | 00:00 496

Ce-ai făcut, mă, nene, mă?!!!! Face ce face, şi ajunge iar în gura opoziţiei! Este vorba despre primarul din Hârşova, Viorel Ionescu, pe care îl "ameninţă" acum opoziţia că riscă să intre sub incidenţa penalului după ce a mărit nejustificat niscai salarii. Nu că n-ar vrea toată lumea salariu de nabab, dar să şi existe buget pentru asta!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa l fut pe cetatean
2
0
Nu inteleg ce mai vrea dl chirita. se tine de capul actualului primar si il haituie din toate partile. chiar nu mai exista putina decenta , umanitate, morala? Dle Chirita daca dl Nadrag isi vede de treaba lui dumneata de ce nu poti sa iti vezi de drum? Cine te pune sa vorbesti in numele cetatenilor ? Noi vrem liniste. Pacat ca nu mai aveti simtul penibilului. Lumea nu va mai vrea. Suferiti sa fiti purtator de cuvant si bagator in seama. Lasati omu sa isi termine mandatul si apoi aveti dreptul sa criticati ce nu va convine. Tot dvs va faceti rau. Urat! Mai veniti si la Biserica degeaba.
5
0
Ce salarii mici au astia, pe vremea lui Nadrag aveam salarii mai mari , plus ce mai dadea de-o eugenie de la buticarul Beica. Vorba lui Sorin "SEFU ASTIA CHIAR AU SALARII MICI SAU NU STIU SA FURE POATE II INVETI DOMN PRIMAR NADRAG SI PE IEI !"
6
0
Acest om nu a verificat daca bugetul poate sustine aceste mariri.....Important este sa le fie lor bine pe bani cetatenilor....
4
6
Ca este imatur , nepriceput , agramat , tantalau si plin de sine , o stie toata tara . Ca prostia , doar asa devine legenda ! Problema este a partidului care il sustine , si de ce il sustine , si a celor care l-au votat , cum l-au votat ... Vai de orasul asta decazut !
5
7
TOATE PRIMARIILE AU MARIT SALARIILE. Ce e nou si nemaipomenit? A dat Dragnea si camarila la toata tara. Ramai fara REPLICA la astfel de stiri. Degeaba o scrieti sub forma de caterinca, tot ieftin este articolul. Banuiesc ca l-a scris femeia de serviciu.
8
1
Ce opozitie ma nene ? Chirita e opozitia. Asta a vazut ca nu ii merge cu facebook ul si nu stie cum sa se mai bage in seama. Asistam la un circ ieftin a la Chirita. Te- a ,, deconspirat " lumea ca iti faci conturi false, ca esti,,alertat de hirsova" si acum te duci la ziare cu ce visezi noaptea. Iar vrei sa candidezi? Chirita, chiar nu iti spune nimeni ca ai devenit patetic? Dezgusti din ce in ce mai tare. Vezi de salariul tau ca e destul de grasut si nu mai bate campii sa ne intoxici cu balariile tale . O sa te injure toti. Umbli dupa gropi si gunoaie prin oras. Esti demn de multa mila.
8
2
Hai ca sinteti culmea. Toata lumea munceste pe bani. Ce sa mai zicem de fosta conducere a orasului? A plecat la saracie? Viceprimarul a fost rasplatit cu ppostul de sef la Statia de epurare, si cu nevasta cu tot, iar primarul sef la ....RAJA! adicatelea, ce castiga acum primarul si viceprimarul este un ,,mizilic,, pe langa ce castiba ceilanti doi. Astia da figuranti.
8
4
Daca era Nadrag exista si numai sareati cu clontul... voi astia de va numiti opozitie la Harsova mai bine pregatiti proiectele pentru urmatoarele alegeri ciocul mic si lasati omul sa isi faca treaba!!!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369